Top Social

Eisenberg Paris First wrinkles delicate cream

Live the audacity, dare sensuality!
It's all about EISENBERG today :) I have two newcomers to my family of Eisenberg Paris products. One is First wrinkles delicate cream ( around 100 eur) and second is J'OSE deodorant stick (39 eur) - I love it! I have kind of a hate relation ships with deodorants, but this one I use every day. And I love the scent. Not sweet, not sour.. kind of specific- Just as I like- REBEL! :) But well, the cream is a super super good one if you need a nice dose to keep your skin tight, looking young and fresh. It's moisturising, antioxidant and anti- wrinkle. It's concentrated with a hyaluronic acid and one and only Trio-Molecular formula. The most important  that it dramatically increases hydration that helps to prevent skin from ageing and reduces wrinkles! Vitamin E and Shea butter are the trustful soldiers! :) So If you can't decide what to get for a sister, mother or the person you really care for, then these babies can be selected. I have been a fan of Eisenberg since early 2011... I got my first Ultra-Rich cream and fell in love with an instant and visible results. Since then this is the brand I could use for the rest of my life and never look back. :) Do you have any favotites from Eisenberg Paris?  

Čau, ziemā! Ak, darbu daudz, laika maz, tipiska mana ikdienas problēma, bet es nesūdzos! Man patīk, gribētos, tik vairāk stundas dienā, lai vēl blogā var kaut ko ieskrubināt! Pirms es ķeros klāt šis dienas mīluļu aprakstam, gribēju vēl padalīties ar saviem šī gada Ziemassvētku plāniem! :)
Šogad ar ģimeni un radiem norunājām, ka mums šie svētki būs par kopā būšanu, par sarunām, par sirds siltumu un mīlestību. Mēs no šī gada darāmo darbu saraksta izslēdzam dāvanu dāvināšanu- vienīgi ir atļauts tādas sagādāt bērniem :) Ah, Jūs pat nevarat iedomāties, cik tā ir lieliska sajūta. Un man šķiet, ka kaut ko jauku un pats galvenais noderīgu, vai sen vajadzīgu var uzdāvināt jebkurā citā gada dienā, nevis TIKAI Ziemassvētkos! Bet, ja dāvanu maiss jau pildās, tad šeit man ir super laba dāvana kā sievietei, tā arī meitenei! Es vienmēr priecājos par ik vienu produktu no EISENBERG Paris produktu klāsta. Un tie, kuri man seko jau sen, zin, cik sen esmu uzticama un cik sen jau mīlu šo zīmolu. Ak vai, gandrīz stundu meklēju savu pirmo rakstu, kur minēju Eisenberg - ŠEIT 
Kopš pirmās pudelītes, kopš pirmajiem izcilajiem rezultātiem esmu šim zīmolam uzticīga. Man patīk arī daudzi citi zīmoli, bet ja būtu jāizvēlas viens, kuru lietot visu atlikušo dzīvi, tad no tiem, ko esmu izmēģinājusi, es saku: "jā" tieši EISENBERG.
Jaunākais, kas ienācis manos plauktos no Eisenberg ir slavenā aromāta J'Ose dezodorants - izcili! Nepatīk man Nivea, Garnier, Dove ( nekas personīgs) un visādi tādi brīnumi, bet šo es lietoju katru rītu :) 
Un otrs ir First wrinkles delicate cream ( jebkuram ādas tipam). Un ja Jūs baida vārds wrinkles, tad STOP - visi, kuri ir virs 25 viennozīmīgi var tādus lietot, jo patiesība ir viena- nevajag sagaidīt krunkas un tad sākt ar tām cīnīties, labāk laicīgi darīt visu, lai pēc iespējas ilgāk mums tādas neparādītos. 
Pareiza ādas kopšana, rūpes par to, tikai palīdzēs, nevis darīs sliktu sejas ādai. 
P.s. neaizmirstat, ka krēms ir jāuzklāj uz sejas, kakla un dekoltē. ( Sejas āda beidzas pie Jūsu krūtsgaliem) ;) Sāda viena bundžiņa lietojas vienu sezonu- tas nozīmē vidēji 3 mēnešus. Izcils laika posms, lai sasniegtu rezultātus un saprastu par ko tad īsti ir samaksāts!
Vai Jums jau ir bijis pirmais randiņš ar Eisenberg produktiem? :) 


Émulsion Secret Premières Rides

Mitrinoša, antioksidējoša emulsija ar pretgrumbu iedarbību un vieglu, tomēr īpaši ādu remdējošu tekstūru. Izcils līdzeklis svaigas un mirdzošas ādas iegūšanai, nepadarot to taukainu. Sevišķi koncentrēta hialuronskābe un Trio-Molekulārā® Formula samazina krunciņas un izteikti mitrina ādu. Ādas virsma šķiet gludāka un tās elastīgums ir pamanāmi uzlabojies.* C un E vitamīni pabeidz šī ikdienas ādas kopšanas līdzekļa iedarbību, pateicoties to antioksidējošajām īpašībām. Šis ir ideāls dienas un nakts ādas kopšanas līdzeklis tiem, kas dod priekšroku vieglām tekstūrām. Nesatur eļļu.
• Eļļu nesaturoša tekstūra
• Atjauno & Mitrina
• Visiem ādas tipiem
50ml, € 78,99

Crème Secret Premières Rides

Mitrinošs, antioksidējošs pretgrumbu krēms ar maigi bagātīgu un ādu remdinošu tekstūru. Perfekts svaigas, mirdzošas un samtainas ādas iegūšanai. Pateicoties sevišķi koncentrētai hialuronskābei un Trio-Molekulārajai® Formulai tiek samazinātas krunciņas un izteikti veicināta ādas mitrināšana. Ādas virsma izskatās gludāka un tās elastīgums ir pamanāmi* uzlabojies.
E vitamīna antioksidējošās un mitrinošās īpašības pilnveido šī ikdienas līdzekļa iedarbību. Pateicoties Šī sviesta atjaunojošajām, mitrinošajām un mīkstinošajām īpašībām, šis ir ideāls dienas un nakts sejas kopšanas līdzeklis tiem, kam patīk tekstūras, kas rada ādai komfortablu aizsargkārtiņu. Ātri iesūcas āda.
50ml, € 99

Post Comment
V. teica...

I love the wrinkle cream and back to paris perfume ❤️

CZECHHONEY: V.’s World  

Auto Post Signature