Top Social

SHAMPOO BAR


Šodienas stāsts par skaistāko sievietes rotu- matiem! Es ar matiem esmu eksperimentējusi tik daudz, tik dažādi... man ir bijuši īsi mati, izskūti laukumi, melni mati un arī blondi mati, bet kopš mācijos pirmajās klasītēs skolā - man nekad nav vairs bijuši gari mati. Tie vienkārši vai nu nolūzt, vai tiek nepacietībā apgriezti. Audzēt nekad neesmu saņēmusies, jo tas matus, lai cik saudzīgi to darītu, bojā tik un tā. Un šeit pienāca mirklis, kad viena no manām burvīgajām līgavām pie manis ieradās ar matu klipšiem- pasakainiem uz tausti, viegli veidojamiem un ērti ieliekamiem, ka viss ko es gribēju zināt ir kur tādus var iegūt, jo es esmu atradusi to, ko ļoti ilgi meklēju. 
Es uzrunāju meitenes pati un iemīlējos viņu patiesumā, sirsnībā un vīzijā.  Tā nu jau vairāk kā 2 mēnešus es priecājos un baudu reālo sapni par biezākiem un garākiem matiem. Ahh :) 
Kas tad ir SHAMPOO BAR ? 
Shampoo Bar piedāvā dabīgo matu klipšus, kas pateicoties inovatīvai krāsu adaptācijas tehnoloģijai piešķir papildus apjomu un garumu Jūsu matu sakārtojumam, vienlaikus radot ļoti dabīgu rezultātu. Papildus tam katra no komplektā iekļautajām matu tresēm ir biezāka, tādējādi pilnam efektam nepieciešamas vien 3 – 4 matu treses ierasto 8 vietā, tādējādi padarot klipšus mazāk pamanāmus un ātrāk ieliekamus mājas apstākļos (vidēji tas prasa vien 5 minūtes). Līdz ar visiem šiem uzlabojumiem esam pārliecināti, ka pielaikojot Shampoo Bar matu klipšus Jūs sapratīsiet, ko mēs domājam sakot, ka Shampoo Bar nav stāsts par lieliskiem matiem, bet gan pašpārliecinātību un pozitīvām emocijām, ko mūsu produkti rada. Izmēģiniet paši un piesakieties uz bezmaksas klipšu pielaikošanu Shampoo Bar stendā Galleria Riga 1. stāvā 9 - 12. jūnijā!

Komplekti un cenas

Shampoo Bar piedāvā diva veida komplektus:

Standarta komplekts sastāv no 3 matu tresēm (22cm un 2x15cm) un ir piemērots plānu matu īpašniecēm, kas vēlas iegūt papildus apjomu un garumu. Ja vēlaties sasniegt maksimālu efektu vai matu griezums ir īss un nepieciešams radīt apjomu, tad piemērotāks būs extra komplekts (22 cm un 3x15cm). 

Cenas
Standarta komplekts 100 EUR, bet Galleria Riga cenu trīces ietvaros 85 EUR
Extra komplekts 120 EUR, bet Galleria Riga cenu trīces ietvaros 100 EUR

Ja vēl šaubaties kādēļ Shampoo Bar, iemesli ir daudz:
  • ·       Matu treses ir biezākas, tādēļ pilnam efektam nepieciešamas vien 3-4
  • ·       Klipši ērti ieliekami mājas apstākļos
  • ·       Dabīgi, biezi un zīdaini mati
  • ·       Mati krāsoti krāsu adaptācijas tehnikā, tādēļ krāsa piemērojas dažādiem toņiem
  • ·       Sprādzītes ar solikonu palīdz klipšiem turēties labāk

Shampoo Bar krāsas
Shampoo Bar klipši pieejami 8 dažādās krāsās

KONKURSS! SHAMPOOBAR piedāvā ādai no Jums iegūt savā īpašumā savu matu trešu komplektu! Kas jādara?
  •  Dodies uz FACEBOOK, izpildi norādījumus un piedalies  izlozē! 
Uzvarētāju paziņos jau  šo svētdien 12.06 ;)
p.s. Vai kāda lieto matu klipšus, staigā ar pieaudzētiem matiem vai varbūt kādai šis viss liekas pārāk mākslīgi! Priecāšos dzirdēt Jūsu domas! 


Shampoo Bar main product is 100% real clip-in hair extensions. With unique multi-tone adapting coloring technique anyone is able to get additional volume and length, while keeping the look very natural. In addition, Shampoo Bar clip-ins have the same amount of hair in fewer straps, therefore instead of usual 8 straps you will need only 3 to 4 straps for the full look. This in turn makes clip-ins less visible and easier to insert at home (on average it takes only 5 min). Taking all those new features into account, we are sure that after tying them out you will understand what we mean by saying that Shampoo Bar is not just about great hair – it is about confidence that our products create. See for yourself by signing up for free fitting during Galleria Riga shopping event from June 9 -12. 

Prices and sets 
There are two different sets available with possibility to also buy a single hair weft. More detailed parameters can be seen below.

Standard set includes 3 pieces:
1 strap of 22 cm long (9 inch) hair
2 straps of 15 cm long hair (6 inch) 
There are 3 clips in each strap
Price 100 EUR, 85 EUR during Galleria Riga shipping event on June 9 – 12 (discount available also in online shop)

Extra volume set includes 4 pieces:
1 strap of 22 cm long (9 inch) hair
3 straps of 15 cm long hair (6 inch)
There are 3 slips in each strap.
Price 120 EUR, 100 EUR during Galleria Riga shipping event on June 9 – 12 (discount available also in online shop)

Single weft includes:
1 strap of 22 cm long (9 inch) hair
There are 3 slips in a strap.
Price 45 EUR

In case you were wondering why exactly Shampoo Bar clip-ins, there are plenty of reasons:
  • ·       Same amount of hair in fewer (but thicker!) straps
  • ·       Smooth, healthy and thick 100% real hair
  • ·       Multi-tone adapting coloring technique
  • ·       Clips with silicone insert


Stunning phots by photographer KITIJA REITERE
Post Comment
Laura teica...

Ļoti sievišķīgi un koķeti!

Auto Post Signature