Top Social

SPA at Home with RITUALS...

Senais skaistums

Ajūrvēdas filozofijas mērķis jau no senās Indijas ir atjaunot balansu starp ķermeni, dvēseli un prātu caur attīrīšanu un meditāciju. Kam seko bagātīgi kopjošs rituāls. Ajūrvēdas klāsts ļauj rast lielisku līdzsvaru ar kolekciju, kura sastāv no grezniem produktiem.







Ceļš uz iekšējo skaistumu

  • Yogi Flow - Dušas putas 
  • Brilliant Bliss - Spīduma šampūns
  • Ayurveda Scrub -Attīrošs ķermeņa skrubis
  • Honey Touch - bagātīgs ķermeņa krēms


Šis komplekts ir izcils, lai izmēģinātu un iemīlētos, kā arī perfekts, ja dodaties izbraucienā uz laukiem vai kādu festivālu.  Dušas putas ir 50ml pārējie produkti 70 ml :) Pietiekmams izmērs, lai vairākas reizes baudītu lielisku pašsajūtu tos lietojot. 



  • TAO XIU XI  Baltā lotosa  un Yi Yi Ren nomierinošā masāžas un ķermeņa eļļa ar dozatoru.  100 ml tipums ,  TAO filozofija koncentrējas uz Iņ un Jaņ balansēšanu, sniedzot mieru  un klusumu jūsu aizņemtajās dzīvēs.
  • Ginkgo's Secret kopjošs roku balzāms - 75ml sausai, ļoti sausai ādai.skaists iepajojums, kolosāls roku krēms. Neko pielikt, neko atņemt. Patīkami lietot un nēsāt līdzi somiņā. 



Paldies RITUALS cosmetics Latvija par iespēju izmēģināt šos lieliskos produktus. 
Es esmu tik, tik priecīga. Bez roku krēma vairs dzīvot nevaru- sasusas ādas īpašnieki būs sajūsmā, trekns roku krēms ar burvīgu aromātu. Man ir radījis atkarību no tā, cik forša kļūst roku āda šo krēmu lietojot.  Skrubis/maska ir labākais abrazīvais produkts kādu līdz šim biju lietojusi- FANTASTIKA. Perfekts aromāts vasarai, skrubja tekstūra pietiekami skrubējoša, bet ne raupja. Un Dušas putas- ir vesels piedzīvojums. Želeja, kura pārvēršas putās ir unikāla, ne tikai izpildījumā, bet arī sajūtās kādas rodas to lietojot. Nomierinošā TAO baltā lotosa un Yi Yi Ren ķermeņa un masāžas eļļa ir super. Es esmu eļļu un barojošo krēmu cienītāja- āda kļūst maiga un samtaina. Starpcitu, esmu saņēmusi komplimentus, ka man ir maiga āda. Tas nozīmē, ka manas rūpes rezultējas panānumos :) Tas priecē! Kā arī aromāts ir tik viegli relaksējošs, ka nomierina un ļauj atslābināties to lietojot. Noteikti ikviens atradīs RITUALS veikalā sev ko noderīgu - tāpat šis zīmols rūpējas arī par vīriešiem un tāpat arī par Interjera aromātiem. Jāsaka, ka skaisti izskatās, kad mājā viss ir no vienas sērijas. Rituals produkti kļūst ne tikai kā kopšanas līdzekļi, bet arī kā skaists un elegants interjera papildinājums. 

Kādas ir Jūsu attiecības? Cik daudz ir mēģināts un vai ir lietots kāds produkts?


*Veikals atrodas tirdzniecības centrā RIGA PLAZA pirmajā stāvā, blakus PRIZMA veikalam. 




Uz tikšanos jau pavisam drīz!
Bučas!
L.
Post Comment

Auto Post Signature