Top Social

SKIN CARE for women aged 28 to 40

 

Jauna un vēl jaunāka! Tāds ir Eisenberg Paris First wrinkle cream krēma moto! 

Kvalitatīva ādas kopšana sievietēm jaunākām par 40
Lūk, EISENBERG radījis izcilu produktu ar salveno  Trio-Moléculaire formulu. 
Créme Secret Prémières Rides/ First wrinkle delicate cream- mitrinošai, antioksidējošai un pretgrumbu iedarbībai. Sastāvā ietilpst koncentrēta hialuronskābe, kas palīdz samazināt sīkās krunciņas un izteikti veicina ādas mitrināšanu. E vitamīns, kura antioksidējošās un mitrinošās īpašības pilnveido šī ikdienas līdzekļa iedarbību. Pateicoties Šī sviesta atjaunojošajām, mitrinošajām un mīkstinošajām īpašībām, šis ir ideāls dienas un nakts sejas kopšanas līdzeklis tiem, kam patīk tekstūras, kas rada ādai komfortablu aizsargkārtiņu. Šis ir mitrinošs, antioksidējošs pretgrumbu krēms ar maigi bagātīgu un ādu remdinošu tekstūru. Ādas virsma izskatās gludāka, mirdzošāka un tās elastīgums ir pamanāmi uzlabojies.

Formule Trio-Moléculaire® - nodrošina nepieredzētu ādu atjaunojošu un pretgrumbu iedarbību, pateicoties dažādo molekulu balansam. 
Enzīmi atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, kuras padara to pelēcīgu un raupju, uzlabojot produktu aktīvo sastāvdaļu uzņemšanas spēju. 
Citokīni pārstrukturē dermu, uzlabojot tās elastīgumu un tvirtumu. 
Biostimulīni, iegūti no dižskābarža koksnes, stimulē šūnu apgādi ar skābekli kā arī sintēzi ar keratinocītiem, veicinot gludu ādas mikrovirsmu un mazinot grumbu dziļumu.

 Klīnisko un intrumentālo pētijumu rezultāti apliecina sejas ādas uzlabošanos 85% gadījumu! 

Šim krēmam esmu ķērusies klāt pēc vasaras sezonas, kad āda ir vēlas izvilu kopšanu, bet vēl ne barošanu, kā to prasās aukstajos ziemas mēnešos. Es esmu ielekusi 30 gadu desmitā, bet vēljoprojām rādu dokumentus veikalā izvēloties alkoholiskos dzērienus :)) Vecumā no 28 līdz 40 gadiem šūnu atjaunošanās palēlinās, samazinās ādas mitruma līmenis un zūd elastība, kas veicina grumbu veidošanos. Tapēc Gribētos ticēt, ka vismaz daļēji es varu pateikties saviem ādas kopšanas paradumiem, ka vēljoprojām āda izskatās jauneklīga, to pat esmu dzirdējusi no vīrieša, ka viņi sievietes vecumu mēdz uzķert pēc ādas stāvokļa. 

Atkārtošu, šķiet, ka jau 7x, ka ar Eisenberg iepazinos jau pirms kādiem 7 gadiem , kad Ultra Rich cream izglāba manu tiešām traki sausi pleķaino ādu ļoti īsā laika periodā. Kopš tā laika, uzticos šim zīmolam un neviens no produktiem līdz šim man nav licis vilties. 
Zīmols: EISENBERG PARIS ( Franču kosmētikas zīmols) 
Nosaukums: First wrinkle cream
Mērķis: Maigs mitrinošs, antioksidējošs krēms pret pirmajām krunciņām
Produkts: Sejas krēms, kura sastāvā ir sevišķi koncentrēta hialuronskābe un Trio-Molekulārajai® Formula, kā arī šī sviests, E vitamīns,
Tilpums: 50ml
Ādas tips: Visiem ādas tipiem
Kam iesaku šo krēmu? 
 Krēms ir paredzēts jebkura tipa ādai sievietēm vecumā no 25 līdz 40 gadiem, kuras vēl nav gatavas lietot spēcīgus pretnovecošanās līdzekļus, kam nepatīk smagas, lipīgas tekstūras, bet gribas bagātīgāku tekstūru, kas patiks sausākas ādas īpašniecēm. Šis ir lielisks krēms, kurš draudzējas ar kosmētiku, un to var droši no rītiem kā bāzi sejas ādas sagatavošanai. 
Vai pirktu atkal? 100% tieši divfāžu līdzekli un karstuma aizsardzības spreju.
Vērtējums: Lielisks produkts, ja nevēlaties lietot vairākus, bet gan vienu kvalitatīvu krēmu.

Kur nopirkt? Douglas
Cena: 99 eur 
Post Comment

Auto Post Signature