Top Social

VICHY SLOW ÂGE JAUNUMI

Lūk, kādi jaunumi nonākuši manā skaistuma plauktiņā. Jau viena pudelīte no VICHY SLOW age uz mana plauktiņa rūpējas par ādu un aizsargā no pāragras novecošanas jau kādu laiku! Pirms kāda laika VICHY atkal deva iespēju izmēģināt un novērtēt divus JAUNUS šīs līnijas produkus- sejas krēmu un acu krēmu.
Jau pirmais SLOW AGE fluīds man ļoti patika un šķita ļoti pārdomāts. Lietojot fluīdu sajūtas arī bija lieliskas, āda, burtiski, jūt kā tā tiek kopta un aizsargāta. Iepriekšējo rakstu par Vichy Slow Age fluīdu, kurš tapa pavasarī, varat lasīt ŠEIT
Gluži kā pirmais šīs līnijas produkts arī jaunākie neliek vilties. iepakojumi ieturēti vienotā stilā, tie ir ērti un vizuāli pievilcīgi. Produktu aromāts visā līnijā saglabājas vienots. Šī līnija noteikti patiks un sniegs labus rezultātus tām, kuras jūt, ka ādai kaut kas nedaudz trūkst, vai arī jūtas ne tik labi kā agrāk un ietekmējas no ārējas vides apstākļiem- stresa, noguruma, neveselīga dzīves veida, piesārņojuma gaisā. Produktu cena viennozīmīgi atbilst gan iepakojumam, gan tipumam, gan arī sniedz rezultātus. Sīkāk par to, ko ražotājs raksta par katru no produktiem, lasat zemāk. Un ja kāda jau ir mēģinājusi šos produktus, tad, lūdzu, dalaties ar saviem iespaidiem. :) 
  • VICHY SLOW AGE krēms. Sastāvā antioksidants baikalīns, ādu stiprinošā bifidus probiotika, UVA/UVB aizsargfiltri, ādu izlīdzinošā LHA, pigmentāciju mazinoš Cg vitamīns un hialuronskābe- tas viss ir VICHY SLOW ÂGE krēmā! Koriģē smalkās grumbiņas, tumšos pigmentus, ādas tonusa samzaināšanos un palēnina jaunu pazīmju veidošanos! Sejas krēms 35€ ( 50ml)
  • VICHY SKOW AGE Acu krēms 27€ (15ml) neaizmirstam, ka acu krēmu smērējam tikai uz acs kaula un ne tuvāk acij.  Šis krēms satur antioksidantu baikalīnu, pietūkumu mazinošu Ginko biloba un enerģizējošo kofeīnu. Koriģēs jau esošās novecošanas pazīmes- maisiņu zem acīm, vārnu kājiņas un tumšos lokus. 
Atrodami lielākajās Latvijas aptiekās. / rakstā minētie produkti piešķirti izmēģināšanai
Post Comment

Auto Post Signature