Top Social

Yves Saint Laurent MON PARIS jaunais aromāts

Jauna reibinoša un kaislīga mīlestība tiek palaista pasaulē. Mon Paris ir dumpiniecisks tradicionālā chypre smaržas atvasinājums; smarža, kas aptver tās valkātāju ar jaunu mērķi un kaislīgu mirdzumu.
Sievišķība, elegance, romantika un pastaigas gaisīgā vasaras kleitā caur Elizejas laukiem ir pirmās domas, kas man nāk prātā sajūtot šo aromātu.
Jāsaka, ka šis Yves Saint Laurent MON PARIS aromāts raisa sievišķību. Tas atraisa vēlmi ģērbites un izskatīties sievišķīgi, rada arī pilnīgu sajūtu par to cik tas viss ir skaisti. Ik reizi, kad izvēlos lietot šīs smaržas esmu devusies tikties ar vīrieti, esmu jutusies šarmantāk, pievilcīgāk un elegantāk.
Jāska, ka pēdējā laikā sarunās ar draudzenēm nonākam pie dažādiem aspektiem, kapēc mūsdienās meitenes izkatās un uzvedās vairāk kā zēni un zaudē savu šarmu. Mēs gan neatradām vienu vaininieku, bet gan sapratām, cik maz mūsdienu sievietes iemāca savām meitām par skaistumu, par rotām, par eleganci, par stilu. Jo vienkārši pašas par to īsti neinteresējas un neko daudz nezin.
Es vēlētos, iedrošināt mums visām vairāk būt sievietēm, trauslām, vājām, maigām un sirsnīgām, nodot savas zināšanas tālāk kā draudzenēm tā meitām un mazmeitām. Biežāk krāsot košākas lūpas vai nagus, lietot pasakainus aromātus, nēsāt delikātas un smalkas rotas un nedaudz biežāk piespiest sevi uzvilkt kādu gaisīgu blūzīti, svārkus vai kleitu un sasniegt savus ikdienas mērķus valkājot skaistas kurpes, kuras pašām sagādā prieku.

Aromāta kompozīcija
Ziedi, Augļi, Citrusi, Vaniļa/Zefīrs, Muskuss, Dzintars, Vetīvers, Pačūlija, CiedrsSkaisto YSL MON PARIS aromātu varat iegādāties:
Douglas.lv 
cena:  no 58,99 €
Paldies YSL par dāvanu, iegravētie iniciāļi šīs smaržas padara vēl īpašākas! :)
P.s. domāju, ka šādu mīļu gravējumu varat izveidot arī paši ( geka.lv , muncy.lv )

Post Comment

Auto Post Signature