Top Social

JAUNUMS - SYSTEM PROFESSIONAL

Atbrīvojiet matu enerģiju

JAUNAIS System Professional ar ENERGYCODE COMPLEX

Absolūti individuāla attieksme ar 174 miljoniem matu kopšanas risinājumu enerģijas pilniem, jauneklīgu enerģiju izstarojošiem matiem

Šī gada 19.janvārī, Wella International Studio, profesionālās matu kosmētikas oficiālais pārstāvis Latvijā A/S Sirowa Rīga, iedvesmojoties no luksusa ādas kopšanas līdzekļiem, saviem klientiem, sadarbības partneriem un mēdiju pārstāvjiem, prezentēja jaunu profesionālās matu kosmētikas zīmolu System Professional, atklājot enerģijas pilnu matu noslēpumu, kas padara tos veselīgākus un patīkamus pieskaršanās brīdī; kā arī atklāj katra cilvēka matu enerģētisko profilu, tikpat unikālu kā pirkstu nospiedumi. Arī es atstāju savu unikālo pirkstu nospiedumu ;)
Jaunā System Professional procedūru un mājās lietojamo produktu sērija ar ENERGYCODE™ COMPLEX un matu enerģijas kartēšanu diagnostikas iespēju būs pieejama atsevišķos partneru salonos no 2017.gada februāra. Ekskluzīvie produkti būs pieejami tikai skaistumkopšanas salonos, pirmie saloni uz kuriem doties noskaidrot savu Enerģijas Kodu ir visi divpadsmit Rīgas saloni KOLONNA, saloni Dzintreks Rīgā un Jūrmalā, kā arī salons AO Kolekcija.
Par System Professional zīmola vēstnieci Latvijā kļuvusi TV personība un pasākumu vadītāja Anna Rozīte, kura pasākuma laikā atklāja pozitīvās pārmaiņas lietojot jaunos System Professional matu kopšanas līdzekļus. “Mans personīgais Enerģijas Kods ir B1 + H2 + H3 + R5 + R6. Mani mati ir kļuvuši laimīgāki, vieglāk veidojami un jūtami ir uzlabojusies to kvalitāte, ko atzīst arī mana friziere,” stāsta Anna.
Pasākumu atklāja Sirowa Group Salon Professional divīzijas vadītājs Baltijas valstīs Artūrs Dedzis, runājot par ekskluzīvu un luksus produktu priekšrocībām un jauno konceptu. Jaunie System Professional produkti ar ENERGYCODE™ COMPLEX ir patiesi pielāgoti, grezni un aromātiski, kas variē no ekspress neskalojamiem (leave-in) līdz skalojamiem (rinse-out) produktiem, kā arī piedāvā īpaši lutinošus rituālus salonos ar bezgalīgu kombināciju daudzumu, lai apmierinātu katra mata unikālās vajadzības. „Mati ar pareizu enerģijas līmeni ir viegli veidojami, modelējami, mirdz un ir labi ķemmējami – tie nav noguruši, saplakuši vai blāvi, mati izstaro jaunību un dzīvīgumu,” stāsta Artūrs Dedzis.


Vairāk par zinātni jauno produktu pamatā iepazīstināja īpašais viesis no Barselonas Universitātes, dermatoloģijas profesors Dr. Ramons Grimalts. „Lai gan keratīns ir matu galvenais būvmateriāls, jauni pētījumi ir parādījuši, ka lipīdi ir kā elastīgs cements, kas sastiprina keratīna „ķieģelīšus”. Uzturēt atbilstīgu keratīna un lipīdu līmeni matos ir ļoti svarīgi, jo tieši keratīna un lipīdu līmenis nosaka, vai mati ir gludi vai pūkaini, spīdīgi vai blāvi, saplakuši vai vijīgi un elastīgi," stāsta Dr. Grimalts.
Pasākuma laikā visiem bija ekskluzīva iespēja doties savā personiskajā ceļojumā, lai iegūtu pareizu „matu enerģiju”,  diagnosticējot savu unikālo matu enerģētisko profilu. Studijā visus sagaidīja zinoši matu kopšanas konsultanti un izmantojot jauno matu enerģijas kartēšanas diagnostikas sistēmu, visiem tika pielāgota individuāli atbilstīga, īpaši efektīva un augsta līmeņa zinātniska System Professional produktu sistēma, kas ir viena no pieejamām 174 miljonu iespējamām matu kopšanas kombinācijām. Mans enerģijas kods ir : L1 + H2 + L4 + B5 + S6 + R6 un patreiz lietoju L1 + H2 
Daži fakti par matu kopšanu un produktiem uz kuriem atbild profesors Dr. Ramons Grimalts

Blaugznas un piparmētra
Blaugznas rodas no rauga sēnīšu, Malasēzijas dzmtas mikroorganismu, pastiprinātas vairošanās.   Šo sēnīti parasti apkaro produktu sastāvā ieliekot konkrētas vielas, bet bieži vien produktiem, kuri ir pretblaugznu tiek piešķirts arī mentola aromāts un svaigums. Tas izrādās ir tikai reklāmai, jo piparmētrai ar blaugznu izzušanu nav nekāda sakara. Patiesībā, ja produktā būtu samērā augsta piparmētras koncentrācija, tad tas pat varētu saasināt blaugznu esamību. 

Matu mazgāšana- cik tad bieži tos vajadzētu mazgāt? 
Tā kā bieži vien tiek norādīts, ka matus nevajadzētu mazgāt katru dienu, citur norāda, ka ne biežāk kā nedēļā, citi entuziasti uzskata, ka matus vispār nav jāmazgā, jo tie paši prot attīrīties... 
dermotologs un matu speciālists norāda, ka matus vajadzētu mazgāt vienmēr TIKAI pie skalpa, nevis visu to garumā, jo taukainība rodas no galvas ādas un siltuma. 
Tāpat mazgāt nevajadzētu visu laiku ar dziļi attīrošiem produktiem.
Un ja tā skatās uz matu garumu, tad pieņemsim mati līdz pleciem ir tikuši mazgāti 500 reizes, bet mati līdz viduklim vismaz 2000 reizes, skaidrs, ka gari mati ir bojātāki kā īsi. 

Šo citēju no Maijas ( viņas blogs ŠEIT, kura uzdeva šo jautājumu, kas, manuprāt, arī ir ļoti aktuāls. 
Vai parabēni ir kaitīgi un ja ir, tad cik ļoti? 
... uzskata, ka parabēni tuvāko gadu laikā tiks aizliegti, jo vairāki pētijumi ir atzinuši to kaitīgumu. Tas nozīmē, ka ja mēs lietojam dušas želejas, krēmus, šampūnus, mazgāšanas līdzekļus ar parabēniem, tie palēnām nonāk organismā, noslāņojas un ietekmé mūsu veselību, bet tas nav īstermiņā, tas ir aptuveni 20 gadu laikā. Tātad- parabēnus labāk izslēdzam jau tagad. 

Vai ir jēga no kosmētiskajiem līdzekļiem no dermotologa viedokļa?
Ja tā pavisam skarbi, tad nē nav jēgas. Pretcelulīta, pretgrumbu utt produkti neko nedod- nedod. Toties tie dod pozitīvas emocijas, cilvēki jūtas labāk, tiem šķiet, ka tie izskatās labāk un tas arī tos padara skaistākus. Mūsdienās ļoti daudzi pētijumi pierāda, ka laimīgs cilvēks ir veselīgs cilvēks un lieli pārdzīvojumi izraisa vēzi. Tas nozīmē, ka ja ilgstoši cilvēks bēdājas vai pārdzīvo smagus notikumus pastāv iespēja saslimt ar baiso slimību, tapēc ēdam veselīgi, priecājamies, baudam lietas un esam skaisti un veseli. 
System Professional komanda šajā dienā visus pārsteidza ar studijā novietoto superauto Lamborghini Gallardo un krāšņo uguņošanu Daugavas krastā pēc gardām vakariņām restorānā Klīversala. Ah, tas tik bija piedzīvojums. Skaisti, interesanti, neaizmirstami, eksluzīvi un sirsnīgi. Esmu savu enerģijas koda duo izmantojusi jau 3 reizes, rezultāti fantastiski. Man ir ļoti, ļoti spīdīgi mati, vijīgi un gludāki. Paša procesa laikā it sevišķi pirmajā reizē man šķita, ka nu ak vai nekas nebūs, jo šampūns neputoja - vēl joprojām puto tik ar otro reizi, kondicionieris matus nepadara tik slidenus kā to dara ierastā kosmētika, bet rezultāti ir iespaidīgi. Iespējams šīs procesa sajūtas rodas, jo kosmētika izveidota savāk kā citu zīmolu produkcija. Un man šķiet, ka noteikti jāpiemin produktu aromāts, kas ir patlaban tik populāro macaroons notīs :) Maigi un gardi. Ja Jums mati ir tie par kuriem vēlaties rūpēties īpašāk vai nekādi netiekat galā ar kādu problēmu, tad noteikti dodaties uz kādu no augstāk minētajiem salondiem un piesakaties procedūrai. Tas noteikti būs tā vērts, jo mēs paši bieži vien nosakam nepareizu matu diagnozi un lietojam pavisam sev neatbilstošus produktus.
Sekojiet SYSTEM PROFESSIONAL : Instagram Latvia un Facebook , Instagram international

Post Comment

Auto Post Signature