Top Social

GATAVO 3 raidījuma aizkulises

Kuriozi notiek ar mums ik katru dienu, ik uz soļa un tas pat ir jauki! Jo mēs vairāk smaidām, jo jaukāka kļūst pasaule ap mums.



Ir pagājis nedaudz vairāk kā gads kopš sāku darboties kā grimētāja un stila konsultants raidījumā Gatavo 3 ) Esmu patiesi priecīga par šo gadu. Tā bija neizmērojama pieredze, daudz jaunu zināšanu kulinārijā, apskatītu daudz neredzētu vietu kā arī iepazīti fantastiski cilvēki un iegūti jauni draugi. Visi noteikti zin, ka visus cilvēkus, kurus dzīves ceļš stāda mūsu priekšā mēs esam pelnījuši un no tiem mēs mācamies. Pat ja tie tikai pasaka vienu teikumu- šis teikums mūsu dzīvē var mainīt ļoti daudz. 

Anna Birmane ( ANNA PANNA) ir izlaidusi Kūku grāmatu un Līva Kļaviņa vēl savelk pēdējos ķeksīšus savā Labo garšu grāmatā un Linda Vilmansone rada skaistumu kā žurnālu lappussēs tā arī dažādu reklāmu filmēšanas laukumos noformējot gardus ēdienus. 
Šodien Jūsu ieskatam piedāvāju vairākus kuriozu video un ievadus raidījumiem vienkopus :) 
Starpcitu TV3 Play ir ērta vieta, kurā noskatīties visko, ko esat palaiduši garām TV ekrānos ;)
Arī Gatvavo 3 receptes vienmēr var atrast žurnālā "PIE GALDA"

Meitenēm Instagram var sekot: 




















Post Comment
Anonīms teica...

Don't think potentially something wean measure of something we can totally use up book but because at the box that we create the limit that we create the then we Cogniflex box at Sisley and we were not able to experience what's outside of the box now what’s outside the box inside his Puma potential its news stories is more all the good stuff is limitless back.

http://www.idolizeadvancedeyeserumfacts.com/cogniflex/

Elīna Š. teica...

Man ļoti patīk raidījums. :))

Unknown teica...

Prieks dzirdēt, skatītāju komentāri ir svarīgākie :))

Auto Post Signature