Top Social

Aktīvais zelta rudens Siguldā

Reizēm ikdienas skrējienā piemirstas darīt aktīvākas vai tieši pretēji relaksējošas lietas. Skaista daba, fiziska izkustēšanās, pārbaudot savu spēku un veiklību, adrenalīns un vakarā veselīgs nogurums – šādu aktīvu atpūtu garantē Mežakaķa trase Siguldā. 

Kādā feinā rudenīgā svētdienā no sava *bucket list  izsvītroju Mežakaķa trases apmeklējumu! Jautrs, aktīvs un izaicinošs piedzīvojums 3 stundu garumā, mežā bez stabila pamata zem kājām! Smiekli, asaras, bailes, trīcošas kājas un sasvīdušas plaukstas- tas viss un ne tikai tiek izjusts un pārdzīvots. Labs veids kā pavadīt dienu kopā ar otru pusīti vai draugu kompānijā. Teikšu tā, ka vienam pašam garlaicīgi arī tur noteikti nebūs! :)
Mežakaķī ir dažādu sarežģītības pakāpju trases. Zaļā vis vieglākā, tai seko zilā, tad sarkanā, melnā ( sarežģīta) un baltā ir viss sarežģītākā. Tikai 10% no visiem apmeklētājiem iziet šo trasi! :) 
Apmeklējuma cena pieaugušajam 17€ 
Katras trases beigās ir nobrauciens ar īpašu skrituli pa trosi līdz zemei. Pārvietošanās pa trosēm notiek 2 līdz 17 metru augstumā virs zemes. Divas trases paredzētas pirmsskolas vecuma bērniem.
Turpat tie, kuri nepiedalās aktīvajā daļā var baudīt  dažādus gardumus uz plašās kafeinīcas terases. Arī mazākajiem piedzīvojumu meklētājiem aktivitāšu netrūkst. Ir speciāla trases zona izstrādāta mazajiem censoņiem. 

Jaka: Adidas, sporta bikses: H&M, sporta apavi: Nike, cimdiņi: Nike
Jāsaka, ka cimdiņi un ērts apģērbs ērtai šīs trases pievarēšanai ir ļoti ieteicami!


Pēc aktivās atpūtasa vakarā saulrietu vēl sagaidījām apskatot Siguldas skaistākās vietas! :) 
Šim gadam bija padomā vēl viens uzdevums kopā ar bungee.lv - lēciens ar gumiju! :) Beās, t izskatkaā šis trakais piedzīvojums būs jāatliek uz nākamo gadu :) 
Vai kāds ir bijis Mežakaķi? Varbūt Tarzāna trasē vai izlecis ar gumiju? Gribētos dzirdēt Jūsu pieredzi. :)  Starpcitu mežakaķa trasi iespējams atrast arī tepat Rīgā- Mežaparkā :)
Tas izveidots Mežaparkā netālu no Lielās estrādes. Tur ir piecas grūtības ziņā atšķirīgas trases 1 – 15 metru augstumā virs zemes.

Ar siltiem, sveicieniem,
Laura, Līga un Terēza

*Bucket list-  a number of experiences or achievements 
that a person hopes to have or accomplish
 during their lifetime.

"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts."

/Winston S. Churchill /
Post Comment

Auto Post Signature