Top Social

CHRISTIAN BRETON EYE PRIORITY

Wink, blink, squint 







Jau kādu laiku mans ikrīta un ikvakara ceļš ved 2 stāvus zemāk kā mana guļamistaba- uz virtuvi, kur tiek glabāti 3 burvīgi līdzekļi acu zonas ādas un skropstu kopšanai. Kapēc uz virtuvi? Jo EYE Priority līnijas produktus ir jātur aukstumā. :)
Francijas uzņēmumu Christian Breton - pamatoti sauc par ekspertu acu aprūpes jomā. Tas ir pirmais uzņēmums kurš ir izveidojis unikālu ādas kopšanas līniju, kas balstīta uz krioterapiju t.i. aukstuma terapiju. Atšķirībā no daudziem kosmētikas līdzekļiem, kas darbojas šajā jomā Christian Breton produktiem ir trīskāršs efekts. Uzņēmuma mērķis - saglabāt jauneklīgu ādu ap acīm, cik vien ilgi tas ir iespējams. 

Eye Priority - EYELASH BUILDER 29.95
Eye Priority - LIFTOX 49.95
Eye Priority - EYE CARE ANTI- FATIGUE  20.73
Douglas.lv


LIFTOX
Christian Eye Care Liftox (Serums acīm)

Ādu piepildošs un pacelošs serums, kuri iedarbojas uz ādu ap acīm tikai savu aktīvo sastāvdaļu dēļ. Christian Bretonproduktiem ir trīskārši efektīva iedarbība, ko rada aktīvās sastāvdaļas, aukstums un fiziskais spiediens, kas tiek lietots, tos uzklājot. Liftox ir pirmais acu kopšanas līdzeklis, kas paceļ un tūlīt piepilda ādu, izlīdzinot grumbas. 
Apbrīnojama inovācija
Acu mirkšķināšana un piemiegšana - tūkstošiem ikdienas sejas kustību rada ādas krokas, kas padziļina grumbas, īpaši trauslajā zonā ap acīm.
Liftox iepazīstina ar unikālu tehnaloģiju, kam piemīt ādu relaksējošas īpašības. Šis pamatīgais ādu piepildošais serums īpaši efektīvi mazina krunkas, lai panāktu iespaidīgu sejas ādas pacelšanas efektu un acīmredzamu tvirtumu.
Ieguvumi
Serums darbojas pašā šūnu sirdī, lai relaksētu savelkošās šķiedras, samazinot grumbas, kas saistītas ādas krokām, kas veidojas sejas kustībās. Vērts piebilst, ka liftox darbojās visu nakti un dienu, kas palīdz novērst iepriekš radītos ādas bojājumus, vienlaicīgi izteikti aizsargājot ādu no apkārtējās vides radītās novecošanas. Gludi un ļoti maigi vēsais bumbiņveida aplikātors slīd pa acu kontūru, lai sniegtu vienreizēju atslābinoša svaiguma sajūtu. Serums lieliski iedarbosies uz mikroasinsriti kā limfodrenāža.
Galvenā sastāvdaļas ir hialuronskābe, kurai ir izlīdzinoša un mitrinoša iedarbība, čūsku indekaviārs un kolagēns
Lietošana: Uzklājiet no rīta un vakarā uz ādas ap acīm. Maigi iemasējiet ar metāla masāžas lodīti. Ieteicams glabāt ledusskapī.
EYE CARE ANTI-FATIGUE

Eye Care samazina noguruma simtomus un sniedz acīm mirdzumu. Želeja atdzīvina un stimulē ādu ap acīm, lai tā labi izskatītos. Šī atvēsinošā, eļļu nesaturošā želeja samazina pietūkumu un tumšos lokus zem acīm, lai radītu mundru izskatu. Eye Care novērš dehidratāciju un smalkās krunciņas. Tā ādu atjauno, jo tā aktivizē tās dabīgo enerģijas avotu, un āda ap acīm kļūst gludāka un mirdzošāka.
Ieguvumi
  • Tūlītēja ādas pacelšana un stresa mazināšana
  • To jau lieto visas stjuartes Francijā!
  • Atjauno ādu, jo tiek aktivizēts ādas dabīgais enerģijas avots.
  • Ātri iesūcas ādā, ilglaicīgi to labvēlīgi ietekmējot.
Aktīvās sastāvdaļas: Malvas ekstrakts, ābolu ekstrakts, jūras zāles un dižskabārža pumpuri, kā arī baltās tējas antioksidants.
Lietošana: "saldētavas" koncepts ļauj aktīvās sastāvdaļas uzglabāt optimālos apstākļos. Lieto no rītiem, lai atsvaidzinātu un padarītu pievilcīgāku sejas izskatu. Lieto vakaros, lai atvieglotu ādu. Lieto jebkurā dienas laikā, pat virs grima, lai atsvaidzinātu un nomierinātu ādu.


EYELASH BUILDER

Christian Eyelash Builder (Līdzeklis skropstu stiprināšanai)

Līdzeklis skropstu stiprināšanai un augšanas veicināšanai. Unikālā formula rada izteiktu apjomu veidojošu pārklājumu, kas padara skropstas biezākas. Skropstas tūlīt kļūst izliektas, biezākas, garākas un ir ideāli sagatavotas, lai palielinātu tušas efektu un noturību.
Jaunā Eye Lash Builder formula ir sistēma, kurā savienoti vaski un polimeri, kuri neļauj tekstūrai sadrupt un uzlabo savienošanos ar skropstām, padarot tās stiprākas un biezākas.  Līdzeklim piemīt mitrinošas un barojošas īpašības, un pētījumos ir pārbaudīta tā iedarbība uz neveselīgām skropstām, kuras ietekmējuši ārēji faktori. Jaunā, efektīvā, caurspīdīgi balta bāze ar krēmīgi vieglu tekstūru ir bagātināta ar vasku un aktīvām sastāvdaļām, kas baro, spēcina un aizsargā skropstas.
Ieguvumi
  • Skropstu pagarināšana
  • Baro neveselīgas skropstas
  • Mitrina skropstas
  • Garantē maksimālu savienošanos ar tušu
Lietošana: No rīta uzklājiet zem skropstu tušas – tas aizsargās un stiprinās skropstas. Vakarā uzklājiet uz tīrām skropstām – tas dziedinās un atjaunos. Ieteicams glabāt ledusskapī.

Mans ikdienas lietošanas mīlulis ir liftox, atverot no rītiem un vakariem ledusskapi pat bez spoguļa un pirkstu smērēšanas varu skaisti sasmērēt adu ap acīm.  Process atsvaidzinošs un nenoliedzami ļoti patīkams. Otrs tuvākais draugs ir eyelash builder - serums skropstu stiprināšanai. Visretāk gan sanāk lielot eye care želejiņu. Mani vis vairāk apgrūtina tā produktu turēšana ledusskapī. Vai precīzāk , ali situāciju glābtu man guļamistabā ir jāievieš mini ledusskapis, kurā glabāt šādus dārgumus. Mana āda ap acīm ir saus un jau redzamas grumbiņas, efekts ar liftox ir  viennozīmīgi ir vizuāli pamanāms uzreiz, jāatceras, tik ka produkti jālieto regulāri.  Ļoti priecājos par šiem dārgumiem manā ledusskapī :) 
Vai kāda ir lietojusi kādu Christian Breton produktu? Un cik daudzām no Jums kosmētika stāv ledusskapī? :)
Lai jums perfekta diena skaistās! Tiekames jau drīz ;) 
L. 

Post Comment

Auto Post Signature