Top Social

Slaidums un tvirtums ar EISENBERG

IK DIENU, IKVIENĀ VEIDĀ
KĻŪSTI SLAIDĀKA UN TVIRTĀKA



Soin Liftant Corps

MISIJA-NOSTIPRINĀŠANA
  • izteikti nostirpinoša iedarbība
  • Šūnu vitalitātes pastiprinātājs
  • pretsriju līdzeklis
Eisenberg pētnieki, līderi ādas atjaunošanas jomā piedāvā luksusa formulu ķermeņa krēmam. Šis krēms ir obligāts sabiedrotais diētu un svara mazināšanas periodos, lai āda būtu tonizēta, gluda un zīdaina. Jāuzklāj ik dienu- viens pats, vai pēc Body Refining Serum ( par to lasiet turpinājumā ). Lai nodrošinātu liftinga iedarbību tām zonām, kam zudis tvirtums vai ir strijas. Skar  tādas zonas kā ciskas, gurnus, krūtis un sēžamvietu, ko veicina strauja svara samazināšanās vai palielināšanās, grūtniecība, pubertāte. Strijas rodas, kad ādas elastīgās sķiedras izstiepjas.

Sastāvā antioksidējošie E un C vitamīni, bagātināts ar zaļo mikroaļģu oligopeptīdiem. (hlorella - tās stuktūra 60% sastāv no proteīna un aļģes aminoskābes ir ļoti tuvas cilvēka kolagēna sastāvam). 


CENA 115EUR

* Krēmus lietoju no 23. aprīļa un jāsaka āda noteikti uz dibena, ciskām un to iekšpuses ir kļuvusi tvirtāka. Kājas vispār ir mana problēmzona, gan no agrāk strādātajām garajām naktstundām klubos, gan arī veikalos lielāko darba laiku pavadu kājas. Asisnvadi rotā kāju lejas daļu un strijas manu dibenu. No kā man tādas- nejautājiet. Nezinu! Bet vai man tās patīk? Nē! Tapēc jebkurš produkts, kurš man palīdzēs kaut nedaudz ar manām problēmām cīnīties būs zelta vērtībā un patreiz šī līnija neliek vilties, 56 dienas ir kurss pēc, kura vis labāk var noteikt cik tad efekts ir liels vai mazs. Tapēc pie šīs produkcijas es noteikti atgriezīšos. 




Serum Amincissant Corps

MISIJA- NOTIEVĒŠANA

  • pārveidošanas koncentrāts
  • Pretcelulīta līdzeklis
  • problēmzonām
Eisenberg izstrādā jaunu spēcīgu aktīvo sastāvdaļu sinerģiju, kas ir spējīga iedarboties uz tām problēmzonām, kuras nevar ietekmēt citi ādas kopšanas līdzekļi vai diētas. Šis fluīdveida gēls-serums tūlītēji uzsūcas ādā un iedarbojas uz ādas dziļākajiem slāņiem.  Ik dienu uzklājot to zem Jūsu ikdienas ķermeņa kopšanas līdzekļa, tas acīmredzami samazina zonas, kuras ietekmējis adipocīts un celulīts. 

Aktīvās sastāvdaļas iedarbojas uz lipolīzi un audu drenāžu. Pateicoties ekskluzīvajam veidošanas kompleksam, stimulē lipīdu sabrukšanu, kas veicina lieko tauku uzkrājumu samazināšanaos un ūdens aiztures novēršanu. Rokas, vēders, gurni, sēžamvieta, ciskas un ceļi.  Redzami rezultāti jau divu nedēļu laikā. minimālais lietošanas periods 56 dienas
Nelietot uz krūtīm un izvairīties no saules iedarbības pēc līdzekļa uzklāšanas. 

kapēc sastāvs ir ekskluzīvs? Jo saatāv no unikālu augu ekstraktu savienojuma. Kakao, bupleire, kofeīns un biotehnoloģiskā molekula, ko sauc par koenzīmu A. Tāpat sastāvā ir teobromīns, flavanoīds un magnijs, kuri veicina šūnu metabolisma aktivizāciju. 

CENA - 89EUR

* Lietoju tāpat kopš 23. aprīļa no rīta un vakarā. Iemasēju ar apļveida kustībām problēmzonas līdz pilnīgi uzsūca, tad klāju Soin Liftant krēmu. Saņemot šos produktus es biju ārkārtīgi priecīga, jo tuvojas vasara, peldkostīmu, svārku, kleitu un kailākas miesas laiks, bet ādas stāvoklis nav tas izcilākais. Esmu tikai pusē no nepieciešamā ceļa 56 dienām, tapēc tiksimies 23 Jūnijā ( UI, LĪGO ) tātad visdrīzāk ar rakstu par šo ikdienas rituālu Jūs priecēšu pirms Līgo. Dažas  dienas ātrāk ;) 

P.s. Ja Jums šķiet, ka cenas ir ļoti augstas, tad pastāstīšu, ka EISENBERG PARIS ir soli priekšā daudziem zīmoliem ar savu vispasaules patentu - Trio-moleculare formulu. Šie ir GUDRĀKIE produkti mūsdienu skaistumkopšanas pasaulē!



EISENBERG kosmētiku iecienījuši ne tikai Monako princis, bet arī šarmantā franciski dziedošā Patrīcija Kāsa (Patricia Kaas) un Breds Pits, kurš neapmeklē nevienu fotosesiju bez EISENBERG jaunības eliksīra.


* Paldies Douglas Latvija un  Patrizia Mazzitelli kā arī  Eisenberg Latvija par iespēju uzzināt daudz noderīgas informācijas un iemīlēties Eisenberg produktos vēl vairāk.  

Produkti Pieejami: Douglas veikalos

Post Comment
Alksne teica...

Es fanoju par šiem abiem! :))) Nemaz nerunājot par sejas kosmētiku!

Unknown teica...

Grūti noliegt, ka produkti ir vnk pasakaini :)

Auto Post Signature