Top Social

DUNE LONDON

Pieejams luksus un kvalitāte tepat pie mums Rīgā!  
 Pašā Rīgas centrā- Galerijas Centrs lielveikala trešajā stāvā.




21. aprīlī uz veikala Dune London rīkoto modes mediju branču kopā bija sanākuši Latvijas modes  industrijas pārstāvji, lai personīgi iepazītos ar veikala produktiem, nobaudītu vēlās brokastis un, nesteidzīgi malkojot dzērienus, iepazītu zīmolu un pielaikotu apavus. To kopā ar visiem arī aizrautīgi darīju Es! Kapēc tad tā? Jo pagājušajā vasarā esot Londonā iegādājos savu pirmo DUNE London somu, kuras kvalitāte ir vienkārši nepārspējama. Smieklīgs šķiet fakts, ka no Londonas katru gadu pārvedu vismaz 2 somas :D
















Ko mums šajā pasākumā pastāstija sabiedrībā pazīstamā stiliste Anita Altmane?
Šogad modē būs rudzupuķu zila, laša/persiku, bēša un piparmētru krāsas. Starpcitu kā Anita Altmane minēja no savas bagātās pieredzes novērojumiem- laša/persiku toņu apavi piestāv ikvienai sievietei, ikvienā vecumā. Šogad ikviena sieviete savā garderobē droši var ieviest īpaši aktuālās rudzupuķu zilā toņa kurpes. 
Tāpat apavu modē būs aktuāli akmeņi, košas krāsas un etno stils. 


Kā uzsver Anita: "Dune London augstapēžu kurpes ir patiešām ērtas, tām ir atbilstoša lieste un patīkami mīksts materiāls."


Ar plašu sortimentu un dažādību gan sieviešu, gan vīriešu preču klāstā, Dune London zīmols ir izsmalcināts un stilīgs, tajā pašā laikā piemērojams ikdienai. Elegantas laiviņas, dumpinieciski zābaki, ideālas augstpapēžu kurpes - lai kas tas arī būtu, Dune London piešķirs īpašu noskaņu izvēlētajam koptēlam.

Zīmols dibināts Londonā un lepojas ar vairāk kā 20 gadu pieredzi apavu izgatavošanā.


Vai Jūs esat pazīstami ar DUNE kompāniju? Un kas apavu izvēlē Jums ir svarīgākais dizains, cena vai tomēr komforts.  
Es esmu par dizainu un komfortu- lai cik skaistas nebūtu kurpes, ja tajās nav ērti, es tās nekad neiegādāšos. Šis ir vēl viens moments par kuru DUNE ir parūpējies- liela daļa apavu ir divos dāžādos papēžu augstumos. Zemāki ikdienai un augstāki svētkiem. 

Uz tikšanos jau rītdien blogā ar jaunu rakstu ;)

BET P.s. Paziņoju un neaizmirstam, ka 3 maijā
(svētdienā) no 10:00 -15:00 Jums ir iespēja nākt uz manu POP UP Andeli- Martas ielā 9 (Spray Tan Studija Rīga) apģērbi, aksesuāri, somas, kosmētikano mana skapja un plauktiem vēlētos, labprāt, sev atrast jaunus saimniekus. Tāds pamatīgs FASHION & BEAUTY SALE.
Šo atgādināšu tagad katrā ierakstā, lai visi zin ;) 

P.p.s. Klau, meitenes, gan jau, ka daudzām no JUMS ir kosmētika, kura iegādāta spontāni, neatbilst tonis, nepatīk aromāts vai vienkārši stāv plauktiņā un krāj klāt laiku. KO Jūs teiktu par "BEAUTY Pop Up sale" veikalu, kurā visas meitenes var izpārdot, ja vēlas var arī mainīties vai vnk. atdod  par skaistām acīm kosmētiku, parfimēriju vai ko citu interesantu, kas saistīts ar skaistumkopšanu. Manikīru, pedikīru, grimu, matiem un jebko, kas padara mūs skaistākas? Ko sakat?

Bučas un gaidu Jūsu domas!


Post Comment
SantaKudreņicka teica...

Es par "Beauty Pop Up Sale! " :))

Unknown teica...

Uuu ok nu jau esam 3, kuras labprāt piedalītos :)

ginta_b teica...

hmmmm man ir tā, ka reti kurš veikals uzrunā,,,, nekad neko no šī neesmu iegādājusies...neredzu atšķirību no pārējiem 100 high street veikaliem....

Unknown teica...

Es teikšu, ka atšķirība ir cenā, kura ir saprātīgāka. It sevišķi šeit Rīgā šis veikals ir ievērības cienīgs, jo ir vai nu mass market vai arī super high

Unknown teica...

Bet, ja jūs vēlaties patiesi greznu iepirkšanās, un izvēlēties tikai kvalitatīvas preces - vislabāk doties uz Londonu. Ir pārliecināts, lai atrastu to, kas jums nepieciešams. Ak, un vērtīgi. lidojumi uz Londonu maz izmaksas un to var atrast Londonā daudz lētākas.

Auto Post Signature