Top Social

LOreal IT LOOKS 14/15



TOP tendences






















LV: Sveiki lieliskie,
Šodien pastāstīšu Jums par L'Oreal pasākumu, kuru man bija iespēja apmeklēt un pēc kura ļoti radoši iedvesmojos.
19. novembrī Rīgas Latviešu Biedrības namā notika IT LOOKS rudens/ziema  2014-15 šovs. Šis pasākums noritēja aptuveni 4 stundas un bija organizēts ļoti augstā līmenī.
Pirms oficiālās daļas sākuma viesi tika sagaidīti ar dažādiem pārsteigumiem, šampanieti, uzkodām un mīmem ar kuriem kopā tapa pasākuma lielā glezna, kura vēlāk pārtapa par fotosienu, tāpatatsaucību guva fotogrāfa Nila Viļņa apgrieztais L'Oreal Professionel fotostūris.
Savas kolekcijas prezentēja arī Latvijas modes dizaineres Zane Prokofjeva, Laima Ūdre, Santa Matule un Liene Bite.
Pasākums noritēja vairākās daļās. Intreseants bija Žannas Dubskas (www.dubska.lv)  autor seminārs par to kā rodas IT Looks, kas tie ir un arī kā pārdot šos IT Looks.
Tāpat savu talantu un radošumu mums prezentēja Letīcija Genaū ( Laetitia Guenaou- Francija www.laetitiaguenaou.com ) prezentējot avangarda frizūru kolekciju, frizūras transformāciju un radošo griezumu visu skatītāju acu priekšā. 
Pats galvenais, visus vairāk kā 500 pasākuma apmeklētājus, protams interesēja, uzzināt kas, tad nākamajās sezonās būs aktuāls matu krāsās, griezumos un frizūrās. 

Tātad L'Oreal piedāvā trīs aktuālākos matu sakārtojumus. 

  • Golden LOB - ( long bob ) - zeltaini blonds garais bobs
  • Copper Pixie -  ruds pixie (īso matu) griezums
  • Ash blonde bangs & weaves - pelēkblondi lokaini mati un čolka/ponijs 
Es protams esmu iekāpusi LOB griezumā. Kurš piestāv visām sejas formām, jo nebeidzas zoda līnijā, bet ir garāks- kā arī dod iespēju veidot frizūras, bet neprasa daudz laika ikdienas veidošanā :) vēl atkal esmu sākusi domāt par čolkas nogriezšanu, kaut gan pastāv tādi nostāsti no ajūrvēdas, ka sieviete, kura nosedz pieri ar matiem kaut ko slēpj un tādai nevar uzticēties. Vienīgais ko es varētu slēpt tā būtu mana platā piere, par kuru parasti runā, ka platas pieres norāda uz bagātību. Ah, šie ticējumi . Kurš tic, kurš nē, bet modei tas noteikti nav noteicošais.
Nākamajā nedēļā domāju, ka pastāstīšu par to kādus produktus izmantot dažādu frizūru veidošanai no lieliskā L'oreal produktu klāsta. Manā ikdienas lietošanā patreiz ir daudzi veidošanas produkti, kas paredzēti lietošanai ar fēnu un vai taisnotāju. Un nu jau es tos lietoju dažādās variācijās kādu laiku. Gan veidoju savus matus, gan savas mammas karē griezumu. Šī šova lietotākais produkts frizūrās bija L'Oreal kulta matu laka Infinium. Šī matu laka pieejama 3 dažādos fiksācijas stiprumos no viegla, līdz īpaši spēcīgam. Konkursiem un frizūrām izmantoju extra hold, bet ikdienā lokām un viļņainajām frizūrām lietoju soft variantu. Piebildīšu, ka man svarīgi, lai matu laka neveido baltu putekļainu efektu, ja mati tiek kustināti, ķemmēti vai pārkārtoti. 
Starpcitu Infinium matu lakai ir jābūt ikvienas dāmas skaistuma plauktiņā, jo šī matu laka patiesi ar savu formulu ir piemērota ikvienam matu sakārtojumam, tikai jāizvēlas sev tīkamais fiksācijas stiprums. 
Novēlot jums burvīgus svētkus un daudz sirds siltuma,
Laura


Post Comment

Auto Post Signature