Top Social

[ Fashion ] WANGxHM

ALEXANDERWANGxHM



LV: Sieviešu Alexander Wang x H&M līnija ir radīta mūsdienīgai pilsētas sievietei, kura patīk sportisks dizaineru apģērbs katrai dienai. Stilīgs un funkcionāls apģērbs no tehnoloģiski interesantiem materiālie, kurš derēs gan aktīvai atpūtai, gan klubam, gan ikdienai , gan sportam. Kolekcija ietver gan apģērbu skriešanai, gan kleitas no elastīgā neoprena, gan vantastiskas vējjakas un silti mēteļi mūsu auksajai ziemai. Bez apģērba būs pieejama liela aksesuāru - cimdi, cepures, somas, ūdens pudeles, jogas paklājiņš, atslēgu piekariņi, zeķes un citi ikdienā nepieciešami nieciņi. 
Vīriešu apģērbu līnija ir ārkārtīgi skaista un dizainiski lieliska- jakas, krekli, džemperi, apavi un pats galvenais super, super stilīgas un siltas parkas. 

P.s. Puiši un meitenes pati ideālākā lieta- boksa cimdi- lieliskākā dāvana ikvienam kā puisim tā meitenei, kuri nodarbojas ar boksu. Es burtiski iemīlējos, lai arī bokss nav mana lieta. 
Eh, es iemīlējos šajā kolekcijā. Apģērbi ir lieliska, mūsdienīga dizaina, no moderniem materiāliem un ļoti praktiski. Melnā krāsa, kas dominē kolekcijā būs aktuāla vienmēr un piestāvēs ikvienam.
Iesaku ikvienu sportiskā, pilsētnieciskā un modernā stila piekritēju 6. Novembrī doties uz H&M veikalu Galerijā Centrs jau no pulkstens 8:00 rītā

Es priecātos par 98% no kolekcijas apģērbiem, ja tos varētu iegūt savā īpašumā. Nudien  H&M ir trāpijis 10niekā. Kopš sadarbības ar Versace - neviena kolekcija man nav patikusi, tik ļoti, kā šī. Askētiska krāsās un neaizmirstama funkcionālos dizainos. 
In love with Alexader Wang x H&M


















Post Comment
Unknown teica...

Amazing outfits!!

http://fridaynightstyle.com/

Auto Post Signature