Top Social

[ BEAUTY ] KIEHL'S Calendula deep cleansing foaming face wash



ENG: Calendula Deep Cleansing Foaming Wash, a skin- refreshing, deep cleansing face wash creates rich, dense foam that gently lifts resistant surface debris and impurities from pores and also prevents dirt from falling back on to the skin during rinse- of. Infused with natural Calendula flower extract, an iconic Kiehl's ingredient for normal to oily skin types, skin is throughly, yet gently, cleansed. Skin looks and feels instantly revitalised, revealing a fresher, brighter skin apperance without over drying. 
Sulfate- free, soap- free, fragrance- free, and paraben - free, may be used as a make-up remover. 
Without second guessing this is my by far favourite face wash as it removes perfectly mascara and make-up without rubbing. Plus this bottle will last a lifetime ( well not that long ) but it is really economic. As since august I've used just 1/5 of the bottle while using it twice a day.
Highly recommend to try out this product. And don't forget to pop at Kiehl's shop where you can get your personal consultation and to get all recommendations how to treat your skin ;)
Have a lovely day. By the way Calendula tee is really good for your health and skin as well. 
Don't forget to follow all Kiehl's news on Facebook page HERE
Talk to you soon,
hugs!
Laura

LV: Klinģerīšu ziedu ekstrakts un glicerīns palīdz nomierināt un atjaunot ādu, to pārlieku nesausinot, nesatur ziepes un sulfātus. 

Lietošana: samitriniet seju un rokas ar siltu ūdeni. Ar plaukstām uzklājiet attīrošu želeju uz sejas, iemasējiet ar apļveida kustībām, noskalojiet.

Klinģerīte ir piemērota kombinētas- taukainas ādas tipiem, ieskaitot jūtīgu ādu. Nomierina ādu, padara to maigu.
15% augu izcelsmes glicerīns darbojas kā mitruma magnēts, un ir ļoti saderīgs ar ādu. Tas palīdz nodrošināt ādas elastību un tvirtumu un veicina epidermas aizsargbarjeras funkcijas. Šajā formulā glicerīns ir atvasinārs no palmu augļu, rapšu un kokosriekstu eļļām. Var izmantot kā kosmētikas noņēmēju.
Lai iegūtu vislabākos rezultātus, lietojiet kopā ar Calendula Herbal Extract Alcohol- free toner. 
Līdz pat šai dienai klinģerīšu ziedlapiņas tiek ar rokām ievietotas katrā tonika pudelītē.
Patiks visiem, kuriem ir normāla līdz pat taukaina āda un ir nepieciešama efektīva attīrīšana.
Kā arī tiem, kuriem nepieciešams maigs un efektīvs kosmētikas noņēmējs. 

Skropstu tušu nomazgā man lieliski, produktu lietoju gan no rīta, gan vakarā- no lietošanas rodas atkarība ;) Patīkamā ziņā. Kā arī produkts ir ļoti ekonomisks, kopš augusta esmu izlietojusi kādu 5 daļu no pudeles. Camille Sugar minēja, ka divatā lietojot esot izlietojuši trešo daļu. Manuprāt, tas ir patīkami. Aromāts viegls, neuzbāzīgs, tekstūra maiga, nekairinoša. 
Noteikti var lietot visi ģimenes locekļi - ieskaitot vīriešus. 

Noteikti apmeklējiet Kiehl's stendu Stockmann veikalā, kurā Jūs saņemsies personisku konsultāciju, jo papildinās ieteikumi par Jums piemērotākajiem produktiem. Lai noskaidrotu un atrastu piemērotāko kopšanas režīmu Kiehl's piedāvā arī izmēģināt produktu paraugus. 
Lai sekotu Kiehl's jaunumiem Facebook lapā -  SPIED ŠEIT 




LV: Vēlos vēl piebilst, ka ne tikai es uzskatu šo par brīnumlīdzekli ikdienas sejas attīrišanai, bet arī COSMOPOLITAN Latvija ir apbalvojis šo produktu ar Diplomu par izcilību :) 
Vai šādi attīrīšanas līdzekļi ir jūsu skaistuma plauktā? Vai Kiehl's produkts ir jūs uzrunājis? :) 
Lieliska dāvana tuvojošajos Ziemassvētkos- kuru Kiehl's stendā būs iespēja arī skaisti iesaiņot. 
Vēlu ar klinģerīšu aromātiem pilnu dienu ;) 
P.s. klinģerīšu tēja arī veselībai un ādai ir ļoti ieteicama :) 
Ar sveicieniem,
Laura




Post Comment
Patrīcija teica...

es vispār esmu stāvā sajūsmā par kiehls

Unknown teica...

Me too, me too :)) ir tikai jāpamēģina, lai iemīlētos :)

Elīna Š. teica...

Ar Khiel's iepazinusies vēl neesmu, varbūt vari rekomendēt kādus "noteiktinoteiktijāizmēģina" vai bestseller produktus?

Unknown teica...

ja es zinātu, kas tev par ādas tipu un kādas ir tavas vajadīzbas būtu vieglāk, BET - Micro Blur krems būs super, Midnight recovery ir lielisks, šis pats sejas mazgāšanai ir dievīgs. man ļoti patīk Avokado kems ādai ap acīm un tagad nopirku sev C vitamīna acu kremu- bet tas tāds ar spēcīgu efektu- man jau no paraudziņa iepatikās, tapēc iegādājos. Dievinu, ka man sejas āda visu laiku tīra un forša. Lietoju patreiz tikai Kiehls produktus un neko nejaucu. viņiem forši arī ķermeņa kremi. Bet aizdodies noteikti uz Kiehls stendu - viņi sniedz bezmaksas konsultācijas, var noteikt ādas tipu, un katras konsultācijas beigās viņi piešķir paraudziņus izmēģināšanai. Tā ir viņu politika. ;) Man vēl daudz paraudziņi rindā stāv- nespēju visu saziest :D

Elīna Š. teica...

Paldies! :)

Zanda teica...

Man arī šis mazgājamais nenormāli patīk, bet es jau drīz to būšu izlietojusi :) Man laikam ātrāk patērējas :D

Unknown teica...

Hm, man reāli pietiek ar zirņa lieluma vai maksimums pupas lieluma daudzumu sejai :) man kaut kā dikti ekonomiski iet :)

Auto Post Signature