Top Social

[ Beauty Review ] M Moroccanoil light

Hey, Angels!


ENG:  hey, wohoo.. Looks like my wish list is getting shorter. Hasn't past many days and Moroccanoil is on my table. I bought small size bottle, as I didn't know how well my hair will feel while using it. As reviews are really good you still can't know is the product really so good or it's just good advertising that made it so popular. :) I took "light" one as it is meant for thin and light coloured hair. there as well is a regular oil for all hair types. Will see how well we will get along as it says that will solve all my issues and problems I have with my hair. Important thing is that the oil contains antioxidants and enriching nutrients and it is easy to compatible with other products.
I will hope that the oil will help me to gain back all the lost proteins, that is responsible for hair shine.  It contains fatty acids, omega-3 oil and vitamins. Helps to restore hair parts that are weaker from using heat and is affected by environmental conditions.
you can use it the same as other oils. On towel dried hair from the middle to the end. On dry hair to prevent hair from frizziness and provide hydration. As well can be used on hair extensions and wigs.
For hair extensions oil must be applied 8 cm from the attached hairs. As well you can use before and during hair colouring. Reminds me L'oreal Prodigy hair colours as they are oil based. Oil helps to smooth hair.  Or you can add oil to the colour, to give maximal care for your hair during the hair colouring process.
Somehow I find this similar to the carrot juice as you have to add oil to help all those vitamins absorb.
More info www.moroccanoil.com

Do you use any kind of oils to you hair? Have you tried Moroccanoil ? :)
Have a nice week,
L.

LV: hej, jupii... Izskatās, ka wishlists sāk svītroties laukā. Nepagāja ne pāris dienas un eļļa ir uz mana skaistumskapīša :) tiku pie mazā izmēra, lai nav gluži jāizdod naudiņa, par "uzpūstu burbuli". Paņēmu  Light variantu, ( ir arī parastais visiem matu tipiem), kas domāts smalkiem vai gaiši krāsotiem matiem. Tad jau redzēsim cik fenomenāls matu kopšanas līdzeklis šis ir.  Jo sola, ka atbilst visām manām prasībām. Galvenais jau, ka eļļa satur antikosidantus un bagātinošas barības vielas un viegli savienojama ar citiem matu kopšanas līdzekļiem. 
Cerēšu, ka tiešām atjauno nozaudētos proteīnus, kas atbild par spīdumu. Sastāvā ir taukskābes omega-3 eļļa un vitamīni. Sastāvs palīdz atjaunot matu daļas, kas novajinātas lietojot karstumu un ko ietekmējuši vides nelabvēlīgie apstakļi. 
Lietošana kā jau visām eļļām, mitros ar dvieli izsusinātos matos sākot no matus vidus daļas. 
Sausiem matiem, lai novērstu pūkošanos un nodrošinātu mitrināšanu. 
Var izmantot arī pieaudzētajiem matiem un parūkām. Eļļu uzklāj 8cm no šķipsnu pieaudzēšanas vietas. 
Plus var lietot matu krāsošanas laikā (sāk atgādināt Loreal jaunās prodigy krāsas uz eļļas bāzes) jo var uzklāt uz sausiem matiem 2-5 devas eļļas pirma krāsošanas, lai nolīdzinātu porainību un krāsa varētu vienmērīgi iekļūt matos. 
Vai vienu ar pusi (5ml) eļļas devu pievienot krāsai, lai nodoršinātu maksimālu aizsardzību, spīdumu un krāsas iekļūšanu visā matu garumā. 
Kaut kādā ziņā šis šķiet pareizi, jo vitamīni ar uzsūcas no burkānu sulas caur eļļu. 
Vairāk info www.moroccanoil.com
Cena Stockmann - 15.01 eur / 25ml
Vai jūs leitojat kādu eļļu matiem? Un vai šo Moroccanoil esat mēģinājuši? :)) 
Lai jauka nedēļa,
L.




Post Comment
Zanda teica...

es pat nezināju, ka ir arī mazākā tilpumā. Super! Pastāsti kā Tev vēlāk patiks arī :)

Unknown teica...

Es ar nezināju, līdz ar ko šis gandrīz vai lūdzās, lai paņemu viņu līdzām un tā arī izdarīju :) Ceru, ka attaisnos manas cerības.

Anonīms teica...

Lietoju eļļu no Stenders. Neteiktu, ka esmu pārākajā sajūsmā, eļļa kā eļļa, toties vīrietis gan nebeidz jūsmot - osta manus matus, jo smarža esot dievīga. Jāsaka, ka tā eļļa smaržo diezgan spēcīgi, mazliet rūgteni. Noteikti viņš sajūt vīriešu smaržas. :D :D

Unknown teica...

Interesanti uzzināt kam vēl ir eļļiiņas un ko šie produkti sola. Stenderam jauki, ka produkti bez sliktajām vielām. Es tagad mēģinu sadraudzēties ar viņu šampūnu un kondicionieri. :) jāsaka, ka tiem aromāts ar visai interesants. Moroccan eļļaismarža ir arkārtīgi skaista un patīkama :)

Auto Post Signature