Top Social

London Diary 2013 part II

Ciao,
This is story about my second day!
How to say- there wont be much to show or to tell, cause 6 hours of the day I spent having fun while doing some shopping. It was like- we went to oxford street and went from one shop to another. Started with  Primark and then just popped in each shop that we liked! But there were one shop - recommended by my friend - TKMAXX  that I had to find, but I didn't .. hand enough time :(
Shopping is exhausting ... after shopping we had to attend IMATS pro card holder event. So we went to hotel changed and rushed to the event :) 
I thought that this Pro Card holder event will be something bigger and cooler but we just watched a movie  about a Oscar-nominated make-up artist Kazuhiro Tsuji and could do some shopping in an empty hall. 
After This we went for a dinner to Westfields shopping mall. Again italian restaurant - but wasn't good at all ( I always thought that It doesn't mean anything if the restaurant is full but is next to some popular place) and this was time when I was right- food was quite expensive but nothing special at all ;( 
So quite disappointed  we went back to hotel - left our bags and went to some pub not far from a hotel to have some drinks - By the way - almost everything closes at 1 or 2 in the night so no party's till morning! :(  But the place was such a blast - all old songs - Like Spice girls & Backstreet boys :D we were laughing all the time - but the place was full and people loved all that music :) 
p.s. First Picture - Bought Toni & Guy hair care products- this is still my favourite brand since I lived in UK. 
And the last picture with Lincoln - this statue was designed by Kazuhiro Tsuji. It is qite hard to get this big sculpture. 
Next post will be more interesting .. with more photos from IMATS and classes That I attended! 
HUGS!
L.


Ciao,
Šis ir stāsts par manu otro dienu Londonā!
Ko lai saka, par šo dienu nebūs nekā daudz ko rādīt vai stāstīt, jo 6 stundas no dienas pavadīju ķemmējot Oxford street veikalus. Sāku Primark ( Labākās cenas - Nopirku gandrīz 1:1 saules brilles kas izskatās kā Ray Ban pa 1paundu = o.82 santīmi :D un tad turpinājām ar jebkuru veikalu, kurš likās acij tīkams. Lieki pieminēt, ka bija jau sākušās atlaides.
Ir viens veikals, kuru ieteica draudzene, bet uz kuru netiku laika trūkuma dēļ ( TKMAXX) dažādi brendi par zemām cenām. 
Iepirkšanās ir nogurdinoša, jo uz beigām ieejot veikalā bija slinkums kko meklēt, kur nu vēl mērīt. Tad nu steidzāmies uz viesnīcu nomest iepirkumus un šāvām uz Izstāžu zāli uz PRO specvakaru, kur tika demonstrēta  grima mākslinieka Kazuhiro Tsuji dokumentālā filma. Filma protams par viņu un kā sapņi kļuva par realitāti. Biju domājusi Ka pasākums kas veltīts tikai profesionāļiem būs kkas īpašāks, bet bez filmas un iespējas iepirkties bez cilvēku masām nekā cita īpaša nebija. 
Pēc šī devāmies uz Westfield lielveikalu ( šķiet lielākais Londonā - Kkādas 4 "Alfas" kopā 4 vai 5 stāvos)  restorānu alejiņā izvēlējāmies atkal Itāļu restorānu ( mana vaina) Bet nebija ne cik labi. Vienmēr zināju, ka cilvēku daudzums restorānā vēl neliecina par kvalitāti. Diezgan dārgi, bet pats ēdiens zem vidusmēra. Tā nu vīlušās par izvēli.. devāmies atpakaļ uz viesnīcu.. Nolikām maisiņus ( no IMATS) un devāmies iekarot kādu piemājas bāriņu uz pāris dzērieniem. Starpcitu Jārēķinās ka visā Anglijā - pat Londonā - gandrīz viss veras ciet 1:00 - 2;00 naktī. Tā kā nekādas ballītes līdz rītam nespīd. Vietu, ko atradām varētu saukt par maģisku - visas dziesmas bija senas senas- Spice Girs un Backstreet boys bij topā. Tas bija tik smieklīgi! Bārs bija pārbāzts un visi pozitīvi noskaņoti lieliski pavadīja laiku. 
p.s. Pirmā bilde ir ar iepriekšējā naktī - ( Boots veikali strādā pat pusnaktī) nopirktajiem matu kopšanas līdzekļiem. Vēljoprojām mans mīļākais brends matu aprūpē, kopš padzīvoju Anglijā.
Un pēdējā bilde ar Linkolnu ir Kazuhiro Tsuji grima mākslinieka roku darbs- Starpcitu ir ārkārīgi sarežģīti tik lielu skulptūru izveidot. 
Nākamais ieraksts būs interesantāks- būs vairāk bilžu no IMATS izstādes un meistarklasēm, kuras es apmeklēju!
Apskāvieni!
L.










Post Comment

Auto Post Signature