Top Social

MAC cosmetics has arrived













Sveiki visiem! Eksāmeni patreiz man augstskolā ir beigušies, varu vairāk pievērsties blogam. Šodien pastāstīšu par savu viesošanos MAC stendā, kurš atrodas STOCKMANN lielveikalā - parfimērijas nodaļā. MAC ir Amerikāņu profesionālā kosmētika, kas izveidot 1984 gadā Kanādā. Galvenā mītne gan atrodas Ņujorkā, kur 1991 gadā tika atvērts pirmais veikals Amerikā. MAC tulkojas kā Makeup Art Cosmetics. Kosmētika gan tika radīta profesionāļiem, bet patreiz tiek piedāvāta ikvienam interesentam visā pasaulē.

Man bija pasakaina iespēja satikties ar Kristinu, kura pie mums bija ieradusies, lai atbildētu uz visiem uzdotajiem jautājumiem un pastāstītu visu sīki arī par pašiem produktiem. Man bija tikai stunda laika intervijai, tapēc ķēros vērsim pie ragiem un jautāju visu, kas interesēja mani.

*Kā pirmo jautāju, kapēc mums bija tik ilgi jāgaida, lai MAC ienāktu Latvijas tirgū? 

Uz ko atbilde bija pavisam īsa- tam nebija īpašu iemeslu. Paplašinot atbildi piebilda, ka kā jau jebkurā jomā bija dažādi apstākļi un iemesli, kuru atrisināšanai bija nepieciešams laiks.

*Vai MAC plāno arī citus veikalus Rīgā?
Atbilde bija apstiprinoša, ka noteikti šis nebūs vienīgais veikals Rīgā.

*Protams, kā profesionālis es vēlējos noskaidrot vai MAC Veikals Rīgā piedāvās kādas atlaides?
MAC pro carti varēs ( pēc kāda laika) iegūt tikai profesionāļi.

*Ar ko atšķiras MAC no MAC Pro?
MAC Pro līnijā ir par aptuveni 800 produktiem vairāk, tie vairāk ir specifiski produkti priekš body art, air arush, specefektiem un citiem neikdienišķākiem darbiem kā arī toņi, kurus ikdienā sievietes neizmantotu.

* Kādi ir Kristinas 3 mīļākie MAC produkti?
1.Lash Curler
2.Studio concealer
3.extreme dimension skropstu tuša.

* Kādi ir 3 populārākie vai pirktākie MAC produkti?
Lūpukrāsas, mineralize līnija un acu ēnas.


*Ar ko MAC atšķiras no citiem profesionālās kosmētikas zīmoliem?
Ar brīvdienu kolekcijām, kuras sastāv no īpašiem toņiem, un šos produktus pēc tam atsevišķi iegūt savā īpašumā nav iespējams.

* Kāda MAC ir sadarbība ar pasaulē zināmiem un atpazīstamiem cilvēkiem? Viva Glam lūpukrāsu kolekcija ir īpaša ar to, ka katram lūpu krāsas tonim kāda no slavenībām ir vēstnesis. Tāpat 100% no šīs lūpukrāsas cenas tiek ziedots aids fondam. Šī projekta vēstneši ir Lady Gaga, Sindija Laupere, Eltons Džons, Nikija Mināža, Kristina Agilera, Rianna u.c. Nākamajā gadā nāks klajā jauns tonis, kura seja būs Mailija Sairusa.

* Kā MAC izvēlas veidot jaunas kolekcijas?
Kristina izstāstija, ka MAC komanda ik gadu strādā pie aptuveni 300 dažādām modesskatēm- modes nedēļu laikā. Strādājot šajās nozīmīgajās skatēs ar dizaineriem arī rodas aktualitātes un iezīmējas tas kas būs aktuāls.

*Kādas būs grima tendeneces tuvākajās sezonās?- zila krāsa ( laineros, tušās )
- skropstas un uzacis gaišākas, tādas kā izbalinātas
- āda dabīga, veselīga toņa, pēc iespējas mazāk bronzeru
- mirdzums ( glow) - daudz mirdzuma un starojuma sejas ādai, tam var izmantot MAC strobe cream, cram color base- tonī pearl.


* Kristinas novēlējums visām sievietēm un šī raksta lasītājām.
Kristina novēl ikvienai redzēt grimu kā aksesuāru! Viņa saka: " Have fun with colour". ( spēlējieties ar krāsām). Katra var atrast MAC produktu klāstā ko sev piemērotu un atbilstošu. Starpcitu grims nēesot tetovējums - to varot nomazgāt. ( uz pozitīvas nots nobeidz Kristina )


Piebildīšu, ka MAC vizāžisti tiek trenēti ik pa 3 mēnešiem un ir jākārto arī pārbaudījumi. Domāju, ka tas arī nozīmē vien to, ka tie būs zinoši gan par aktualitātēm grimā, gan par aktualitātēm tehnikās, gan krāsās.

Starpcitu tikšanās bija burvīga, Kristinas personība tik harizmātiska, šķita, ka varētu ar viņu visu dienu pavadīt laiku sarunās. Meitenes veikalā arī atsaucīgas un laipnas- domāju, ka nevienam neatteiks konsultāciju un palīdzīgu roku.

MAC varat atrast STOCKMANN, 13 Janvāra ielā, Rīgā
Telefons: 67071215

P.s. Vai Jūs šeit jau esat bijušas? Ir kas iegādāts? Vai tikai vēl plānojat uz turieni doties un apskatīt produktu klāstu?
Ar super sveicieniem,
Laura Valuta




Post Comment
Camille Sugar teica...

Paldies par interviju, bija ļoti interesanti palasīt. MAC, kā tu vari iedomāties, esmu bijusi :D Pagaidām vietējā veikalā esmu nopirkusi tikai vienu lūpu krāsu, bet jau ir vēlmju saraksts laikam, kad beigsies mans spending ban (lasi - pavasarim) :)

ginta_b teica...

Ar kosmetiku neaizraojoties varu piebilst ka ir bijis tikai viens mac produkts - acu enas, kas ljoooti patika...saruna jums lasaas brinishkigi, well done, ka aizgaaji un parunajies...par zilaam tushaam - man pat negribas, ka taas ir mode, jo man tik ljoti ljoti patiik un vienmeer krasoju, bet ar mani ir aa, ka tas, kas mdee man automatiski vairs negribas kgan kraasainaas ipashi zilaas tushas jau kaadu laicinu ir gozejushaas atkal sauliitee

Ingrid teica...

Paldies par interviju, vienmer interesanti uzinat, ko lieto un iesaka pasi zimolu insaideri. MAC sturi esmu paviesojusies, bet pagaidam bez pirkumiem. Vlemju saraksta ir paint pot toni "stormy pink", paris acu enas un nedaudz intrige ari konsileri un strobe cream.

Laura teica...

Man vēl nav bijis tas gods iepazīties ar MAC kosmētiku, bet iepazīšanos vēlos sākt ar otām. No kosmētikas nekas konkrēts vēlmju sarakstā vēl nav. Varētu pamēģināt acu ēnas, bet mani principā apmierina Inglot ēnas.
Paldies par rakstu! ;)

Una no Vēlais rīts teica...

Paldies, ļoti interesanti! Es uz MAC eju reti un tikai, kad esmu izdomājusi kaut ko ļooti īpašu. Pārsvarā jaunas otas un pēdējais bija acu ēnu palete. Bet vispār baigi grūti izsekot viņu jaunumiem, tās jaunās īslaicīgās kolekcijas iznāk bez maz katru mēnesi un dažreiz pat vairākas reizē.

Unknown teica...

:) Jup, kaut kā mums kopā sanāca tur paviesoties :) Oi, spending bans man būtu jāuzliek tikai apgērbam un aksesuāriem :D

Unknown teica...

Man patīk krāsainās tušas, bet kaut kā ikdienā galīgi nesanāk tās izmantot. Re, kā reiz būsi modē nesekojot tendencēm ;)

Unknown teica...

strobe cream mani arī interesē :) acu ēnas es vēlos, bet galīgi aizmirsu noskaidrot vai tās ir tikai kārbiņās vai arī refilus var iegādāties :)

Unknown teica...

Vai ir kādas konkrētas otas, kuras vēlas iegādāties? :)

Unknown teica...

Redzēsim kā ar kolekcijām ies pie mums :) Bet ticu, ka gan cenu gan produktu klāstā atšķirība būs pamatīga :)

Unknown teica...

Nav refilu šobrīd, jo nevar iegādāties arī paletes, bet gaidām! :)

Unknown teica...

še tev nu bija... gaidam tad arī pārējie :)

Auto Post Signature