Top Social

First Rituals Cosmetics Shop in Riga

Rituals Cosmetics – kosmētikas zīmols emocionāli piepildītiem dzīves mirkļiem



Rituals Cosmetics - pirmais zīmols pasaulē, kas apvieno kvalitatīvu mājas un ķermeņa kosmētiku, beidzot ir ienācis arī Latvijas tirgū. Izmantojot plašu produktu sēriju, kurā ietilpst ķermeņa un ādas kopšanas produkti, dekoratīvā kosmētika ar vērtīgiem minerāliem, dabīgās tējas, aromātiskās sveces, aromātiskie kociņi un Soulwear apģērbi, zīmols pārvērš ikdienas rutīnu jēgpilnu mirkļu virknē.
Ikvienu produktu (to kopējais skaits ir aptuveni 400) iedvesmojušas senās austrumu tradīcijas. Pirmā veikala atvēršanai Amsterdamā Kalverstraat ielā, 2000. gadā sekoja veikalu atklāšanas vairākās enerģiskās lielpilsētās, kā piemēram, Londonā, Madridē, Antverpenē, Lisabonā, Berlīnē, Stokholmā, Sanpaulu un pat Ņujorkā. Pašlaik luksusa zīmolam ir jau vairāk nekā 300 atsevišķo veikalu, vairāk nekā 700 tirdzniecības vietu citos veikalos un pieci City Spa četrpadsmit valstīs visā pasaulē.

Rituals vīzija

Ikvienam ir savi ikdienas paradumi. Mēs tīrām zobus, mazgājam traukus, relaksējamies vannā vai malkojam tasi tējas. Bieži vien esam pārlieku aizņemti, lai pilnībā ļautos šiem ikdienas darbiem. Rituāli ir kļuvuši par rutīnu. Tik bieži aizmirstam priecāties par dzīves mazajām baudām, tieši tādēļ zīmols Rituals ir apņēmies to mainīt, pozicionējot ikdienas produktus īpašā manierē. Tas ļaujRituals mainīt jūsu ikdienas rutīnu, atgriežot tajā rituālu burvību.

Rituals misija

Rituals komanda vēlas, lai cilvēki no sirds izbaudītu ikdienā veiktās darbības, tādēļ uzņēmums izgatavo produktus gan ķermenim, gan arī mājai, kas ir mums apkārt ik brīdi un liek justies labi. Visi zīmola produkti ideālā kombinācijā apvieno nevainojamu kvalitāti, gadsimtos pārbaudītas sastāvdaļas, skaistu dizainu un pārsteidzošus aromātus. Rituals pavisam nemanot liek parastām lietām kļūt īpašām. 


Zīmola filozofija

Laimi var atrast mazās lietās: tā sākas, kad jūtamies labi iekšēji, baudot prieku, ko sniedz vienkāršas lietas. Ar aizrautību vēlamies pārvērst ikdienas rutīnu jēgpilnos rituālos. Ja vienkārši atļaujamies nesteidzīgi izbaudīt siltu vannu, tasi tējas vai atslābinošu masāžu: īpašais no jauna kļūst patiesi īpašs. Atklājiet ikdienā apslēpto maģiju! Atklājiet mirkli no jauna!

Produktu izcelsme

1998. gadā Rituals komanda Briselē un Parīzē aizsāka krāšņo Rituals piedzīvojumu. Entuziasma pilni zīmola pārstāvji uzsāka sadarbību ar vairākiem vadošajiem attīstītājiem no aromātu un dizaina pasaules. 8 dažādas tautības, 1 mērķis. Rezultāts - Rituals. 2000. gada 1. aprīlī komanda ienāca Holandes tirgū, uzsākot darbību Amsterdamā. Jau 2000. gada 26. oktobrī tika atklāts veikals Amsterdamā, Kalverstraat ielā, izdots žurnāls, kā arī palaista tīmekļa vietne www.rituals.com un atvērts klientu apkalpošanas centrs. No 2001. gada jūnija Rituals produkti ir pieejami arī holandiešu universālveikalā De Bijenkorf, un kopš tā laika veikalu skaits ir audzis katru mēnesi. Tagad zīmola produkti ir nopērkami visā pasaulē. 



Rituals produktu klāsts

Visi produkti ir daļa no septiņām Rituals pasaulēm.

Atsvaidzinošie rituāli (zils)
Ķermeņa kopšanas produkti ar attīrošu iedarbību, ko nodrošina tādas sastāvdaļas kā zaļā tēja, ķiršu ziedi, baziliks un ingvers. Šajā rituālā atradīsit vairākus produktus, kas īpaši izstrādāti vīriešiem.

Bestselleri: Typhoon dušas putas un Hammam sērija, ko veido pieci produkti, kas veidoti uz dabīgu,Hammam (turku pirtīm) raksturīgu sastāvdaļu, piemēram, eikalipta un olīveļļas, bāzes.

Aktivizējošie rituāli (sarkans)
Produkti, kas sniedz enerģiju ar tādām sastāvdaļām kā mandarīns, piparmētra, ciedrs un saldie apelsīni.
Bestselleri: Fujiyama dušas putas un Sunrise Scrub atjaunojošais skrubis – dušas želeja.

Atslābinošie rituāli (zaļš)
Produkti, kas sniedz līdzsvaru un atpūtu ķermenim un prātam. Ar tādām sastāvdaļām kā rīsu piens, ginka koka lapu ekstrakts, lotosa ziedi, ķiršu ziedi, zaļā tēja un bergamote.
Bestselleri: Magic Touch īpaši maigs ķermeņa krēms un Hand Therapy skrubis rokām.

Ādas kopšanas produkti
Ekskluzīvi ādas kopšanas produkti viņam (FACE), viņai (AWARENESS) un skaistumkopšanas līdzekļi, ko īpaši izstrādājušas pasaules vadošās laboratorijas un labākie parfimēri. Ar izmeklētiem aromātiem un dabīgām sastāvdaļām, piemēram, lotosa ziediem, bambusu, tējas sēni un venecuane. Šajā kategorijā ietilpst arī skūšanās produkti viņam (Samurai Secret), kā arī produkti viņai (Summer Secret) un ādas kopšanas līdzekļi bērniem (Baby Secrets).
Bestselleri: Awareness sejas skrubis un Samurai Secret produkti.

Pure Beauty dekoratīvā kosmētika
Dekoratīvā kosmētika ar dārgakmeņiem un īstu zīdu. Rituals PURE BEAUTY sērijā izmanto četrus dažādus dārgakmeņus, ko piepilda enerģija un katrs no tiem sniedz unikālu iedarbību ādai. Vizuļojošais, sarkanais rubīns stimulē asinsriti, piešķirot ādai veselīgu starojumu. To izmanto PURE BEAUTY lūpu krāsā, lūpu spīdumā, lūpu kontūrzīmulī un nagu lakā. Safīru lieto acu ēnās, skropstu tušā un acu kontūrzīmulī, tas padara acis mirdzošākas. Ametists ir iekļauts tonālo krēmu un pūderu sastāvā, liekot ādai kļūt gludai un maigai; turmalīnu izmanto tonālajos krēmos, tas atdzīvina ādu un atsvaidzina sejas toni.

Rituāli mājai (tostarp mājas tīrīšanai)
Moderni produkti, piemēram, aromātiskās sveces, aromāti mājai, aromātiskie kociņi un vīraki ar dažādiem aromātiem. Šai kategorijā ietilpst arī trauku mazgājamais līdzeklis un atsvaidzinātāji drēbju skapim.
Bestselleri: Lotus Touch atsvaidzinātājs drēbju skapim un Under a Fig Tree aromātiskā svece.

Pure Cotton vannas istabas tekstils
Rituals ir izstrādāta vannas istabas tekstila sērija no 100% tīras ēģiptiešu kokvilnas. Īpaši garās šķiedras palīdz audumam labāk uzsūkt mitrumu un padara to īpaši mīkstu. Visu izmēru vannas halāti, grezni pludmales un vannas dvieļi, jauki mazgāšanās cimdiņi, stilīgi dvieļi viesiem un īpaši garie tējas dvieļi padara šo jauno kolekciju par kaut ko īpašu.
Bestsellers: mini vannas halāts.

Tējas rituāli (oranžs)
Septiņi dažādi iepakojumi ar unikāliem organzas tējas maisiņiem piramīdas formā. Tēja ir 100% tīra, absolūti brīva no piedevām.
Bestselleri: Jasmine Delight zaļā tēja ar jasmīnu un Keemun Lime melnā tēja ar laimu.


Papildus visām iepriekš minētajām produktu līnijām Rituals piedāvā arī dažādus aksesuārus, piemēram, dizaineru veidotu dušas cepurīti Singing in the Rain, ar rokām darinātas tējas kārbas, grozus, tējkannas, kā arī tējas tases.

Jaunais Rituals veikals atrodas t/c Riga Plaza Rīgā, Mūkusalas ielā 71.
Darba laiks: P. - Sv. 10:00 - 21:00

Pati šo veikalu jau esmu apmeklējusi un jāsaka, ka apkalpošana patīkama. Pārdevēja visu sīki un smalki izstāsta. Produktu aromāti noturīgi un patīkami. Jāsaka, ka daudzi produkti mani jau ir patiesi ieinteresējuši, kā piemēram aromāti telpām, dušas putas un roku kremi. :) Plus es dizainiski iemīlējos auto gaisa atsvaidzinātājā, kas ir tik askētisks un neuzkrītoš, ka labāk būt vairs nevar :) Jāsaka, ka cenu kategorija ir vidēja un naudas maku, ja vien nevēlaties izpirkt visu veikalu, tā neiznīcinās :) 
Lai skaista jums diena ;) 
Ar sveicieniem,
Laura Valuta

*Informācija no Polhem PR Latvija materiāliem

Auto Post Signature