Top Social

[ Women fashion ] Karen Millen New Collection


KAREN MILLEN





RUDENS / ZIEMA 14 |  GARDEROBE KĀ MĀKSLAS DARBS


LV: Šodien pastāstīšu par Karen Millen jauno kolekciju un izmaiņām modes namā! Ja agrāk Karen Millen veikalu apmeklēju tikai tad, kad vajadzēja kādu šiku kleitu, kurpes vai somu īpašam pasākumam, tad nu jau šo veikalu var apmeklēt jebkura par sevi pārliecināta sieviete, lai iegādātos aktuālus un modernus apģērbus ik vienai dzīves situācijai! 
Pastāstīšu sīkāk par to, ko tad Keren Millen piedāvā jaunajai sezonai. KAREN MILLEN dizaineri šajā sezonā iedvesmojušies no idejas radīt apģērbu kolekciju kā mākslas darbu, lai tā īstenotu ikvienu pārliecinātas sievietes nepieciešamību, apģērbjot gan īpašiem gadījumiem, gan brīvdienu atpūtā. Bet, neskatoties uz viņas apģērbu izvēli, zīmols KAREN MILLEN šosezon vēlējušies atspoguļot viņas dažādību un pārliecību, jo KAREN MILLEN sieviete vienmēr vēlas pārsteigt.

Šajā sezonā viņa vēlas eksperimentēt ar negaidītām apģērba kārtām. KAREN MILLEN virsdrēbes apvieno šī brīža modes trendu - aizraušanos ar sportisko, kam pretstatā ir modernā haki krāsas jaka vai greznais krēmkrāsas apmetnis. Asumu piešķir svītrainā City jaka un miniatūrais mētelis, kas sasaucas ar 60-tajiem. Katrs apģērba gabals ir rūpīgi pārdomāts un izveidots, paturot prātā vieglumu, nevainojamu kvalitāti un, protams, izcilu stilu.

Viņa ģērbjas jaunākajās modes noskaņās, bet savā, ļoti īpašā veidā. No drosmīgā, sportiskā un romantiskā, līdz bagātīgi rotātajam, šosezon viņa izbaudīs savu garderobi un būs pārgalvīgāka, kā jebkad iepriekš.



Varu piekrist ik vienam iepriekšminētajam vārdam, jo šo kolekciju apskatīju klātienē. Skaisti un kvalitatīvi apģērbi patreiz aktuālajos siluetos un toņos. Noteikti došos arī pati uz kādu no Karen Millen veikaliem, kuri atrodas  T/C Galleria Riga un T/C Galerija Centrs, lai uzmērītu un iespējams iegādātos kādu apģerbu no jaunās kolekcijas. Vairāk www.karenmillen.com
Cik pazīstamas esat jūs ar Karen Millen apģērbiem un/vai aksesuāriem? 

Superīgu jums nedēļas vidu, lai siltums ir ar jums,
Apskāvieni!
L.



















Post Comment
ginta_b teica...

nee, nav bijusi vispaar nekaada saskare ar sho veikalu, bet ne taapec, ka speciali saku man nepatik, ir ta ka es ieperkos ljoooti maz un staigaat pa veikaliem nepatiik...tad, esmu atradusi, ka topshop man piegadaa visu un other stories ir brinishkiga vieta... vardsakot iemacijos no sava viira, ka veikali visu vienmeer taisa smuku un, ka mums nevajag visu.... bet jaa tas pukainais meteliitis skaists, vispaar bildes ljoti skaistas....atmosfeera taada labi un dekoracijas .... iveta, juusu kopbildee...wow wienmeer izskataas taaa wow..... forsh pasaakums bijis,,,, izskaties iipashi labaa omaa

Auto Post Signature