Top Social

ORIFLAME ELEO hair care line

Matu kopšanas komplekts no ORIFLAME Eleo līnijas ir piemērots visiem matu tipiem un ir izcils komplekts, kurš derēs visai ģimenei. 



Matu kopšanas komplekts no ORIFLAME Eleo līnijas visiem matu tipiem ir izcils komplekts visai ģimenes lietošanai. Nav vairs jālauza galva kā atbrīvot vietu matu kopšanas līdzekļiem, jo ar 4 produktu komplektu matus kopt varēs ikviens- kā sieviete tā arī vīrietis. Matu maska mitrinās, kondicionieris nogludinās, eļļina dos paildus kopšanu un šampūns attīrīs matus. Elegants un estētisks produktu iepakojums iederēsies ikvienā vannas istabas plauktiņā. Vienīgais mīnuss, ko saskatu ir nepieciešamību pēc konsultanta, lai šos produktus iegādātos. Aromāts viegls, neuzbāzīgs unpatīkams. Tilpums gan nelies, ja lietos visa ģimene, tad produkti būs jāiegādājas atkārtoti salīdzinoši bieži. Sastāvā pasaulslavenā argan eļļa, roze un vitamīni.
Puto matus labi, attīra arī labi. 
Produkkti gan necīnīsies ar matu problēmām, ja jums tādas ir.

Iegādāties var pie Oriflame konsultanitiem vai mājas lapā ŠEIT
Cenas: 
Nogludinošā eļļa: 13.90€ patreiz ar atlaidi 8.49€
Šampūns: 7.90€ patreiz ar atlaidi 4.79€
Kondicionieris: 7.90€ patreiz ar atlaidi 4.79€
Matu maska: 11.90€ patreiz ar atlaidi 6.99€




Intensīvi barojoša matu maska ar dabīgajām argana un rožu eļļām, diždadža saknes ekstraktu un F vitamīnu. Bagātīgā, aromātiskā formula atjauno matus no iekšienes, lai tie būtu spēcīgāki, gludāki un mirdzošāki, turklāt maska palīdz aizsargāt matus pret lūšanu. Piemērota visiem matu tipiem.


Bagātīga, grezna un netaukaina eļļa matiem ar dabīgajām argana un rožu eļļām, diždadža saknes ekstraktu un F vitamīnu. Dziļi baro matus no iekšienes, padarot tos gludus un paklausīgus, kā arī piešķirot pasakainu aromātu. Piemērota visiem matu tipiem. Ideāli piemērota spurainiem, nepaklausīgiem matiem.

Bagātīgs šampūns ar dabīgajām argana un rožu eļļām, diždadža saknes ekstraktu un F vitamīnu. Greznās un aromātiskās putas maigi attīra un baro matus, piešķirot tiem veselīgu mirdzumu un pasakainu aromātu. Palīdz novērst matu lūšanu. Piemērots visiem matu tipiem.

Brīnišķīgi bagātīgs un aromātisks kondicionieris ar dabīgajām argana un rožu eļļām, diždadža saknes ekstraktu un F vitamīnu. Acumirklī atšķetina un baro matus, piešķirot tiem izteiksmīgu mirdzumu un padarot tos paklausīgākus. Palīdz novērst matu lūšanu. Piemērots visiem matu tipiem.


Vai ir lietots kāds produkts matu kopšanai no Oriflame piedāvājuma? Atsauksmes varbūt kādas dzirdētas?
Lai Jums iesākas  nedēļa viegli un paiet patiesi burvīgi! Šonedēļ blogā visu nedēļu raksti par matu kopšanas produktiem!

xo  L.

*Paldies Oriflame par produktiem

Post Comment
Unknown teica...

I solely take in concerning 200-300mg connected with coffee day-to-day. Including Addium any additional caffeine plus L-theanine fit everyone within the borders.

http://www.optimalstackfacts.org/addium/

Auto Post Signature