Top Social

PASTAIGAS Gada labākās jaunās kosmētikas TOPS

Čau, dārgie!
Ceru, ka brīvdienas aizvadījāt jauki, pozitīvi un labi atpūtaties! :)  Jau otro svētdienu es atslēdzos no sociālajiem tīkliem, neko nepublicēju un maksimāli cenšos arī neskatīties kas notiek Instagram. Jo FB nav tas no kā jāatpūšas, bet instagrams ar savām iespējām gan nedaudz pieradina. Un trakākais, apzinos to, ka nokavēt ko svarīgu tur tāpat nevar. Bet atgriežoties pie šodienas raksta, vēlos dalīties ar pilnu aprakstu par produktiem, kurus testēju Pastaigas gada labākās kosmētikas topam. Paldies Unai Ulmei, kura piedāvāja šo iespēju. Tas bija ļoti interesanti un pamācoši. Testējot produktus topam izvērtēju arī to kā, turpmāk, vēlos veidot produktu apskatus savā blogā.

Pastaigas Gada labākās kosmētikas topu meklējat Pastaigas marta numurā. Cena 3.99 un šis ir vienīgais modes žurnāls, kuru abonēju. Tas patiesībā tik mīļi, ka man bija iespēja nonākt sava iecienītākā žurnāla lapās :)
2017 gada TOPs tapis sadarbībā ar STOCKMANN un šis tops tiek veidots jau 12 gadu :) Šogad tiek apskatītas 11  kategorijas! Kuras 4 mēnešu garumā pētija 10 eksperti.

Tā kā produktu cenas nebija zināmas, tad netika vērtēta produkta kvalitātes atbilstība cenai!
Ar sarkanu iezīmēti produkti, kurus nevienam neieteiktu. Ar dzeltenu, to, kas nonāca topā!
P.s. Atvainojos, bet no bildēm aizmukušas Lancome Monsieur Big skropstu tuša un MAYBELLINE NEW YORK Collosal BIG Shot.

1. LANCOME Monsieur Big skropstu tuša –

Melna toņa, krēmīgas tekstūras tuša ar apjomīgu saru birstīti, piešķir acīm redzamu apjomu.
Plusi: Iespējams panākt iespaidīgu apjomu.
Mīnusi:  pārāk krēmīgā tekstūra var skropstas saķepināt, tuša jāuzklāj pārdomāti, ar pirmo reizi var nesanākt. Lielā birstīte būs neērta īsu skropstu īpašniecēm.

2. MAYBELLINE  NEW YORK Collosal BIG Shot skropstu tuša-
Apjoma skropstu tuša – ar lielu saru birstīti. Nav iespējams noņemt ar siltu ūdeni, ir nepieciešams kosmētikas noņēmējs, micelārais ūdens nederēs.
Plusi –  Nesaķempina, nesmērējas, liela birstīte ar kuru ērti uzklāt tušu atkārtoti.
Mīnusi – Priekš apjoma tušas salīdzinoši neizteiksmīgs apjoms.

3. Urban Decay Trouble maker skropstu tuša  -
Skropstu tuša apjomam , izskatīgā , skatam neirastā hologrāfiskā iepakojumā.

Plusi  -  var klāt vairākas kārtas nesaķepinot skropstas un panākot lielāku apjomu,  nesmērējas. Ļoti noturīga skropstu tuša, skaistā iepakojimā ar silikona birstīti.
Mīnusi –  ļoti grūti noņemt, vajadzīgs noņēmējs uz eļļas bāzes, bet pēc tam tik un tā ilgi smērējas zem apakšējām skropstām, ja vis nav kārtīgi noņemts.

4. GIVENCHY  Lash Extension effect mascara –
Tikai smuks iepakojums nekas cits nav ne centa vērts.
Skropstu tuša asketīskā melnā, kantainā iepakojumā, ar skaistu un lakonisku dizainu. Tonis- izteikti melns ( 01) Skropstu tuša apjomam un kuplumam.  Silikona sariņi.
Plusi –  Birstīte liecas 90 grādu lenķī ērtākai uzklāšanai, nesaķepina skropstas, noturīga pat ūdenī,  bet ja berzē, tad smērējas.
Mīnusi- Pirmo reizi kādas tušas sariņi ir tik asi un nepatīkami, pat sāpīgi , ka uzklāšana  gandrīz nav iespējama, kur nu vēl panākt apjomu. Produkta uz tušas birstītes arī ir pārāk maz.  Tuša nenoņemas ar siltu ūdeni, nepieciešams kosmētikas noņēmējs.  

5.  YSL The SHOCK mascara  - voulume effect.  
Skropstu tuša šokējošam apjomam. Ļoti krēmīga tesktūra, īsi tuvu izkārtoti sariņi.
Plusi –  Piedod apjomu, bet saķepina skropstas, ja atkārtoti uzklāj tušu kārtās.
 Mīnusi – saķepina, grūti Izķemmēt skropstas ar birstīti un atdalīt.  No vairākām klientēm, kurām bija šī tuša saņēmu komentāru, ka nevienai nepatīk, jo neko nevar uzkrāsot, visu saķepina.
P.s. Trīs manas klientes bija šo tušu iegādājušās un pateica, ka sliktāka tuša nav lietota, grūti uzkrāsot, visu saķepina, rezultāts nepatīkot. Rezultātā neturpināšot lietot. Bet šī tuša ir ievietota sarakstā pie pirktākās dekoratīvās kosmētikas acīm. Lūk, tas, ka produktus ir pirktākais vēl nenozīmē, ka tas ir labākais! ;)

6. Shiseido ginza Tokyo FULL LASH multi-dimension mascara
otiņa rotē 360 grādos, paceļ, pagarina un kuplina skropstas.

Plusi   klājas nesaķepinot skropstas ( Skropstu tušas birstītes froma līdzīga YSL The shock mascara)  atšķirība ir produkta kosistencē. Apjoms ir, bet salīdzinoši dabisks. Tuša jāuzklāj atkārtoi daudzas reizes, lai rezultāts kļūtu izteiksmīgāks.  
Dienas laikā nesmērējas, nebirst, vakarā iespējams pinībā nomazgāt ar silto ūdeni, tā lai nav jāizmanto neviens papildus kosmētikas noņēmējs.
Mīnusi –  Birstītes formas dēļ kādam varētu rasties  problēmas ar skropstu uzkrāsošanu iekšējos kaktiņos, kā arī ar pierasšanu pie birstītes formas.  

7. MAC cosmetics- BOLD & BAD LASH mascara – bold bad black

Apjoma skropstu tuša masīvā sudraba tūbiņā ar skaistiem samta uzrakstiem.  Skrosptu tušai ir divas bistītes. Lielā birste kuplumam un augšējām skropstām, mazā skropstu birstīte, apakšējām skrosptām vai acu stūrīšiem.

Plusi – skaists iepakojums , divas birstītes dažādām vajadzībām ( lielā – augšējām skropstāmm izteiktam apjomama gluži kā mākslīgās skropstas,  var uzkrāsot tā, ka var sajaukt vai pieaudzētas vai savas. Mazā otiņa ērtai apakšējo skropstu noklāšanai) , iespējams nomazg;at ar siltu ūdeni.

Mīnusi –  Lielās otas dēļ, var būt nepiemērot īsu skropstu īpašniecēm, jo var sagādāt grūtības uzklāt tā, lai nenosmērētu ādu.

8. COLLISTAR  Volume UNICO skropstu tuša  komplektā ar kajal melno acu zīmuli.  Kuplinoša un veidojoša skrosptu tuša melnā tonī. Zelta iepakojumā.

Komplekta plusi – skaists iepakojums, komplekts prakstisks, lieliska opcija dāvanai.

Zīmulis:
Plusi- Mīksts, un patīkams, viegli klājas, melns nav pelēcīgs tonis , viegli noasināt.
Mīnusi-  Bez fiksācijas smērējas uz acs pakakstiņa, nav noturīgs. Jālieto kopā ar ēnām.  Ūdens līnijā noiet ļoti ātri.

Tuša:
Plusi –  Tuša ar saru birstīti ir ērti lietojama, nesaķepina skropstas, nebirst,  tušu var  uzklāt vairākas reizes lai palielinātu apjomu un nesaķepināt skropstas. Turas visas dienas garumā, nebirst un nesmērējas.
Ar siltu ūdeni  nomazgāt nevar līdz galam, ir nepieciešams kosmētikas noņēmējs.
Mīnusi- Testēšanas laikā netika atklāti.





9. Dr. Hauschka Brow and Lash Gel –
Uzacu un skropstu gēls caurspīdīgā tonī.

Plusi –Liels iepakojums, ērta birstīte, lieliski fiksē matiņus, neizsmērējot uzacu ēnas vai zīmuli, ja tas ir uzklāts.  Turas visu dienu, nav spēcīga vai specifiksa aromāta.  Notur uzacis vietā visas dienas garumā. Ieteicams ikvienai sievietei šādu turēt kosmētikas maciņā. Ja nepatīk krāsot skorpstas ar skropstu tušu, šo var izmantot kā caurspīdīgu produkut skropstu atliekšanai, var lietot arī pēc skropstu atliecēja vai pirms skropstu tušas uzklāšanas, lai panāktu izteiksmīgāku efektu.
Mīnusi –  NAV

10. Dr. Hauschka Eye Definer nude (00)
Acu zīmulis neitrālā, maigi rozīgā tonī. Piemērots uzklāšanai acs iekšējā plakstiņā uz gļotādas.

Plusi – mīksts un  viegli klājas, kas saudzē acs gļutādu.  Dabīgā kosmētika,  neitrāls tonis.
Mīnusi – neturēsies visas dienas garumā, būs jāatjauno.

11. SHISEIDO Instroke eyeliner  - kon-ai Blue
Noturīgs gela formulas acu laineris, kompletā lainera otiņa uzklāšanai.

Plusi-  lainera podiņā iestrādāts paaugstinājums liekā produkta noņemšanai no otas, ota ir ļoti ērta un iespējams uzzīmēt ļoti smalku un precīzu līniju,
Gela laineris pigmentēts, pietiekami krēmīgs ( ne par šķidru, ne par sausu).
Laineris noturīgs visas dienas garumā pat uz plakstiņa bez ēnam, nesmērējas, neizplūst, tonis vienmērīgs. Nepieciešams pavisam neliels daudzums produkta, lai izveidotu līniju, attiecīgi produkts pietiks ilgam laikam, jo ir ekonomisks.
Konkrētā tumši zilā krāsa ļoti eleganta, pietiekami tumša, lai piestāvētu ikvienai sievitei, bet neradītu smagumu kā to mēdz darīt melni laineri.

Mīnusi. – Iespējams  produkts  izžūs, kļūs pārāk  ciets pirms sanāks iztērēt līdz galam.

12. Urban Decay Naked Heat  palete-
Plusi – Ļoti skaista silto toņu palete, pigmentēta, labi klājas un pludinās, skaists iepakojums kā arī iepakojumā iekļauta kvalitatīva otiņa ēnu uzklāšanai un izpludināšanai. Paletē iekļauts spogulis.
Mīnusi- Paletē esošās krāsas varētu daudziem šķist pārāk specifiskas , jo gandrīz visi toņi ir siltajā gammā.  Palete ir pasmaga un liela izmēra, nebūs parocīga līdznēsāšanai ikdienā.

MANS TOP 6

1. SHISEIDO Instroke eyeliner - Kon-ai Blue (Pats, pats lielākais favorīts)
2. Dr. Hauschka Brow and Lash Gel
3. Urban Decay Naked Heat palete
4. COLLISTAR Volume UNICO skropstu tuša komplektā ar kajal melno acu zīmuli. ( patiks lielai daļai sieviešu)
5. MAC cosmetics- BOLD & BAD LASH mascara
6. Urban Decay Trouble maker skropstu tuša ( patiks jaunākām meitenēm)

Vai Jūs esat ko lietojuši no Topam apskatītajiem produktiem un kāds ir Jūsu viedoklis? Vai šādi izvērtēti produkti Jums sniedz labāku izpratni par to noderīgumu? :)
Līdz nākamai reizei!

Post Comment

Auto Post Signature