Top Social

My first steps and struggles in 2018 | Lifestyle

If we did all the things we are capable of doing, we would literally astound ourselves. 
/ Thomass A. Edison /
2018. began with a super lovely New Years celebration. Then I had very calm birthday celebration, on 4th of January, with few friends stepping by for a glass of bubbles. I thought this year will be better than the last, at least I hoped for it. But something isn't right. I've lost myself somewhere on the way. Last year I quit my daily job, I met a person who teaches me to become a better person and to get rid of my flaws I didn't see or want to acknowledge. Those two things I wouldn't change, but the rest is still going somehow wrong. My car is giving me headaches with constant technical problems, I've spent so much money for repairs I could go on a trip around the world if I'd like. And this is happening with most of my technical stuff, like my HDD is dead, my computer wouldn't switch on. On top of all these things, I invest my time in writing blog posts, filming youtube videos, posting Instagram pictures and almost no feedback from people who follows. :( This makes me sad and I start to think weather anyone is even interested in all the content I create. I don't know is it algorithm or is it just me, who doesn't know how to deliver. So my year has started quite pessimistic, quite stressful, quite unhappy. So for all of this I feel tired almost exhausted. So I started to look for ways how to find way back, to who I really am. 
I've been working almost freelance since August 2017. And at this point I get tired of constant stress will I have enough job trough the month to be able to cover all expenses. And at this point I get that I feel way better when I feel secure, and stable in my life. I am not the person who doesn't care about tomorrow, I've stopped enjoying my life as I used to do it. 

Well, this was a pretty depressed and sad post, but as this is my public diary I though sharing that I have struggle in my life, I have sad days and not everything in my life is posh and amazing is something that explains that I am the same as everyone else with my up's and down's. With happy days and sad days! With victories and defeats! So my goal for now is to do at least one thing everyday that makes me happy. To eat a cake, to buy some flowers, to cook dinner, to have a workout, or sleep more than 8h, no matter what it is, just to love my self and become a better person to people around me. Cause no one likes sad, depressed and angry people :D 

P.s. By the way, I would really love to know - does anyone even reads what I write and If yes, please let me know what are you interested in? As most of the time I share everything about beauty & make-up industry I work in. And about my trips and travels. What topics are you interested in more? 

Wish you a happy day & I will continue to watch Valentines day movie after that magical 14.february I spent alone at home by the TV! So no flowers, no presents, no romantic moments for me yesterday! As my life partner is currently working in Finland. 
Post Comment
Anonīms teica...

Man ir prieks par katru Tavu jauno rakstu! :)
Galvu augšā, pēc drūmajām dienām sekos gaišās. (un parasti tās ir dubutl-jaukas)

Bucis teica...

Viss būs labi, neskumsti!
Ļoti patīk Tavs blogs un visvairāk tieši lifestyle, travel raksti. Protams, arī kosmētika interesē! Nepamet, lūdzu, rakstīšanu.

Unknown teica...

Galva ir augšā, jūs tiešām palīdzat to pacelt, jo ja ir jēga un iemesls ko darīt, tad uzreiz kļūst saulaināk. Paldies liels par komentāru, tas man ļoti daudz nozīmē.

Unknown teica...

Paldies, cik mīļi :) Dzirdot, ka patīk lifestyle un travel raksti, turpināšu šīs tēmas un nepametīšu :) Paldies no visas sirds! :)) Uzreiz jaukāks vakars!

Laura teica...

Izlasīju un tavās emocijās saskatīju savējās. Kaut kas tik tiešām ir aizgājis greizi. Viss ir labi, bet kaut kā pietrūkst. Gan līdz ar pavasari atgriezīsies arī dzirksteles acīs!
Par komentāru trūkumu - tāda nu ir tā lasītāju daba, paņemt no tava raksta sev vajadzīgo un klusībā gaidīt nākamo. No daudzajiem blogiem, kurus lasīju pirms gada, tavējais ir palicis teju vienīgais, kuru joprojām lasu, tādēļ, lūdzu, nepārtrauc rakstīt!

Laura teica...

Gads ir tikko sācies, būs labi :) Sekoju līdzi Tavam blogam vairākus gadus, Tu esi ļoti talantīga un iedvesmojoša personība!

Unknown teica...

Ak, cik sirsnīgi un patīkami. Jārosās, jādarbojas un jāsķiļ dzirkstele :) Un šādi, kaut vai reti, komentāri motivē un rada sajūtu, ka ir kāds, kurš vēlas ko uzzināt un tērēt savu laiku manu tekstu lasīšanai :) Paldies

Unknown teica...

Ja skatās pēc ķīniešu jaunā gada, tad tiešām Suņa gads iesācies tikai tagad un jāmet visi krenķi pie malas un jāsvin jaunais gads :))) Paldies, ka lasi un esi daļiņa šī emuāra :)

Anonīms teica...

Patīk tavi raksti par dzīvi un taviem mērkiem , sapniem. Es tik bieži nekomentēju , jo neesmu kosmētikas profesionāle un man nav tik daudz produktu kā tev , tāpēc nezinu ko lai rakstu komentos :D Man patīk tavs Youtube kanāls , skatos arī atkārtoti ar kafijas krūzi rokās ☕️��

Anonīms teica...

Oh, lasām rakstus, lasām un ļoti labprāt. Gan personiskos, gan ar profesiju saistītos. Uzskatu, ka lasot personiskos rakstus veidojas sapratne par cilvēka raksturu un īpašībām un, ja saskatām tajās daļu no sevis, sākam uzticēties cilvēkam kā profesionālim. Ir redzams, ka esi jauka, gudra, vienmēr "savākta", - ko nav iespējams notēlot. Lūk, kādēļ esi pamanīta un cilvēki lasa Tavus rakstus, uzticas Tavam viedoklim, darbam!

Unknown teica...

Aw, paldies :) Cik sirsnīgi, tik forši, redzēt, ka kāds ir aiz tiem rakstiem arī otrā pusē :) Un es noteikti turpināšu dalīties ar personīgajiem ierakstiem ;) Paldies

Unknown teica...

Wou, cik šis jauks komentārs! Paldies ;) Lasot šo komentāru, laikam sajutu to, ko pati parasti meklēju citos blogos, instagram profilos. Pašai arī patīk saprast, iepazīt to cilvēku :) Paldies, paldies ;) Tik jauki :) dikti smaidīgi un patīkami šobrīd jūtos :)

Anonīms teica...

Sveika! Ik pa laikam iemetu acis tavā blogā, Youtube & IG. Galvenokārt tāpēc, ka man patīk tavs stils un apģērba izvēle - smeļos iedvesmu. Būtu forši redzēt vairāk kontenta tajā virzienā, lai gan saprotu, ka tev tuvāks make up :)

Unknown teica...

Sveika, :) CIk forši uzzināt kas interesē un ko vēlētos uzzināt. Un par saturu stila ziņā- es pie tā sākšu atgriezties, jāsāk iemūžināt kārtīgāk tie apģērbi :) Kādreiz to darīju daudz, bet apgrūtinājums ir tad, kad nav kas nobildē :(

Auto Post Signature