Top Social

L'Oreal NUTRI GOLD sejas kopšanas līnija


NUTRI GOLD Ultimate nutrition rich cream:
Dienas, nakts krēms un acu krēms. 
Ādas tips:  piemēroti visiem ādas tipiem. 
Produktu tekstūra: bieza, sviestaina
Satāvā: Proteīni, lipīdi, vitamīni, Pro-Calcium ādas jauneklīgā izskata un mirdzuma atjaunošanai kā arī bišu māšu peru pieniņš, kas ir ādas jaunības eliksīrs. 
Kam paredzēta? Intensīvi barojoša līnija, kas vairo ādas labsajūtu un aizsargā no nelabvēlīgiem klimatiskajiem apstākļiem.
Mans viedoklis: Īpaši piemērota aukstā laikā, sniegs papildus aizsardzību un barošanu, sviesta tipa tekstūra, kas neatstāj taukainu un lipīgu sajūtu.
NUTRI GOLD Nourishing cream-glow:
Barojošs dienas krēms midzošai ādai, visiem ādas tipiem. 
Baro ādu, uzlabo sejas toni un pastiprina tās mirdzumu.
Ziedu ekstrakta kompleksu un Neo-calcium pilnvērtīgai iedarbībai uz ādu, Peonijas ekstraktu saturošais krēma sastāvs, stimulē veselīga toņa atjaunošanu sejas ādas virskārtās. 
Mans viedoklis:  Vieglas, gaisīgas konsistences krēms, izcili piemērots tām, kurām nepieciešama sejas toņa uzlabošana vai nepatīk biezi, smagi un trekni produkti. 
NUTRI GOLD Extraordinary NIGHT cream- mask:
Piemērots: visiem ādas tipiem.
Šis nakts krēms - maska nodrošina intensīvu mitrināšanu un piešķir ādai mirdzumu.
Mežrozīšu eļļa un argāneļļa, kas pazīstamas intensīvi barojošo īpašību dēļ.
Imperata Cylindrica ekstrakts, kas pazīstams izgaismojošo īpašību dēļ. Bišu māšu peru pieniņš, kas pazīstams barojošo un aizsargājošo īpašību dēļ. Lavanadas un rozmarīna ēteriskās eļļas, kas pazīstamas relaksējošo īpašību dēļ.
Pilnam ādas kopšanas rituālam, lieto 3 reizes nedēļā. Notur 10 - 20 minūtes, noņem lieko pārpalikumu ar vates plāksnīti. Nav jānoskalo.
Mans viedoklis:  Produkts ādas lutināšanai un īpašai kopšanai. Vieglas, gaisīgas konsitences. Noteikti patiks tām, kuras maskās meklē komforta sajūtu, barošanu, sejas ādas toņa uzlabošanu.
NUTRI GOLD EXTRAORDINARY KRĒMS-EĻĻA:
Piemērots: visiem ādas tipiem. 
Šo mitrinošo krēmu, kā sastāvā ir lavandas un rozmarīna ēteriskās eļļas kā arī baltā jasmīna ekstrakts. Produktu var lietot gan ikdienā, gan palutinot sevi ar masāžu. Katru rītu nelielu krēma daudzumu uzklāj uz pirkstu galiem un ar nelielām kustībām iemasē to ādā. Vakarā krēmu klāj bagātīgi un maigi iemasē to.
Mans viedoklis: Vidēji vieglas konsitences krēms ar izteikti barojošu iedarbību. Uz nakti lietot lielāku produktu daudzumu kā no rītiem. Patiks tiem, kuri vēlas uz sava skaistuma plauktiņa pēc iespējas mazāk produktu. 
2. NUTRI GOLD EXTRAORDINARY EĻĻA:
Ādas tips: normālai, sausai ādai
Produktu tekstūra: šķidra, ātri iesūcas ādā, nav lipīga
Lai iegūtu skaistu sejas ādu, Tev vajadzīgi vien 3 pilieni eļļas.
Intensīvi baro, piešķir mirdzumu, padara ādu īpaši mīkstu.
Unikāls 8 ēterisko eļļu koncentrāts:
lavanda, majorāns, rozmarīns, ģerānija, roze, romiešu kumelīte , apelsīna miza, lavandīns.
Eļļa stiprina ādas aizsargbarjeras funkciju, tā pasargājot to no mitruma zaudēšanas. Tikai 3 pilieni eļļas no rīta ādas mirdzuma atmodināšanai, vakarā eļļu izmanto masāžai vai uzklāj to uz ādas pirms nakts krēma.
Mans viedoklis: Lieliska eļļa ikdienas lietošanai pirms ikdienas krēma, vieglas konsitences, ātri iesūcas, patīkams aromāts, nodrošinās papildus mitrināšanu.

Produktus var iegādāties: L'oreal tirdzniecības vietās
Cenas: 10-12€
L’oreal Paris NUTRI- GOLD līnija, piemērota visām vecuma grupām.
Post Comment

Auto Post Signature