Top Social

Whats NEW in my beauty bag #9

Čau, šodien atkal esmu klāt ar jaunumiem, šoreiz it kā daudz jaunumu, bet visi zīmoli pārbaudīti, tapēc šeit vairāk būs jau ieteikumi un mani novērojumi ko es par šiem produktiem domāju. :) 
Ceru, ka Ziemassvētki aizvadīti mierā un saticībā un priekšā gaidāms dulls jaunais gads, lai ir ko atcerēties! Tā gribu es, jo iepriekšējais bija pārlieku garlaicīgs :D 
Pietiek pļāpāt, jāķeras pie lietas!


 System Professional LUX OIL Keratin līnija tik plašā klāstā man ir pirmo reizi, bet biju jau lietojusi šampūnu un rezultāti bija ievērojami! Gludi, spīdīgi mati, kuri burtiski liegi šūpojas vienā solī ar mani. Mati nepūkojas, bet nav arī pārlieku smagi, lai pieglaustos pie galvas. Šī līnija patiks tām, kuras vēlas ikdienā taisnus, gludus un spīdīgus matus, bet lai iegūtu taisnus matus, jums vienmēr jālieto taisnotājs. Šie produkti daļēji vai pilnīgi aizstās matu taisnotāju :)
Produktus var iegādāties salonos piemēram SPICE Kolonna. Kā arī, ja vēlaties piemērot matiem pašu pareizāko kopšanu, tad salonos iespējams veikt System Professional testu, kurš izanalizēs, kuri produkti būtu viss piemērotākie tieši Tev.
Eylure skropstas ir manas mīļākās, visiem no sirds iesaku šo zīmolu. Cena skropstām ir abrīnojami zema, komplektā iekļautā līme ir ļoti kvalitatīva. Zīmols piedāvā lielu skropstu dizainu izvēli. 
Šie divi pārīši bija iekļauti Celebrity Box saturā. Īpaši iepriecinošs ir fakts, ka LUXE līnijas skropstas veidotas no MINK( ūdeles) efekta šķiedras, kas ir sintētiska, bet ir ļoti mīksta burtiski zīdaina. Lai izveidotu šīs skropstas neviens dzīvnieciņš nav ticis aizskarts, tātad- Cruelty Free! Ūdeles, jeb MINK skropstas parasti skaitās pašas maigākās, vizuāli izskatīgākās skropstas.
 APRANGA dāvanu karte arī bija iekļauta skaistās un pārdomātās Celebrity Box kastītes saturā. Pats pārsteidzošākais priekš manis pašas bija tas cik liela ir APRANGAS grupa. Ja man sākumā šķita, ka tie būs vien daži veikali, kuros to tērēt, tad izrādās NĒ, to ir ļoti daudz, veseli 46 dažādi veikali, ka nu pat vairs nesaprotu uz kuru es došos :) Šī ir veiksmīga dāvanu karte, jo piedāvā ļoti plašas iespējas tās izmantošanai.
 Šveices kompānijas ZEPTER nostiprinošais krēms LA DANZA arī bija iekļauts Celebrity Box sajūtu kastītē. Šis krēms palīdz atjaunināt ādu, nodrošināt tās elastīgumu, veselīgāku izskatu un aizsardzību pret nelabvēlīgo ārējo iedarbību. Šo kvalitatīvo Zepter produkciju beidzot var iegādāties arī internetā ŠEIT.  P.s. reģistrējoties klubā  " LIVE 100" var saņemt līdz 30% atladi, kas nebūt nav maz.  P.s. ja draugi vai paziņas iepērkas ZEPTER pēc Jūsu ieteikuma, tad ir iespējams saņemt naudas bonusu 10% apmērā no to pirmā pirkuma summas. :)
Vēl kastītē bija atrodamas  GOSH Copenhagen Liquid Matte Lips lūpu krāsas, kuras es jau lietoju gana ilgi, lai ar drošu sirdi varētu tās ieteikt arī JUMS!  Šīs ir ilgnoturīgās lūpu krāsas, kuru sastāvā ir pieneņu ekstrakts, kas intensīvi mitrina lūpas. 
Un tā kā šajā kastītē atodamie abi toņi jau ir manā kosmētikas kolekcijā, pie tam viens no tiem mans mīļākais tonis - nougat , es nolēmu šīs divas lūpu krāsas izspēlēšu kādai no dāmām, kura komentāros būs ierakstījusi savu mīļāko šī gada lūpu produktu, kurš nav licis vilties! 
 Pēdējais no šodienas jaunumiem ir ALTERNA CAVIAR līnija krāsotiem matiem Jā, jā un vēlreiz jā, es šos produktus dievinu. Pirms laika lietoju ALTERNA CAVIAR Moisture līniju ( šobrīd Douglas e-veikalā atlaide, ko noteikti jāizmanto, ja gribas šos produktus). Iemīlējos no pirmās mazgāšanas reizes. Ar šampūnu pupas izmērā pietiek lai ieputotu vidēji biezus matus garumā līdz lāpstiņām. Ekonomiski. P.s. atceramies, ka mati  jāmazgā ar šampūnu 2x. Pirmā reize noņem netīrumus, otrā reize attīra un saved kārtībā. Matu masku pilnīgi pietiek, ja lieto vienu reizi nedēļā. Atrast varat ŠEIT. otrs produkts, kuru lietoju vēl joprojām un dievinu ir Kendi dry mist oil , nu tik labi, nu tik ļooti efektīvi- gludi, spīdīgi un taisni mati. ( Mans matu spīdums nāk no šī produkta). Bamboo volume sprejs, tika izlietota pudele un varu teikt, ka noteikti ir efektīvs, bet ne tik, lai es par viņu spiegtu! Iespējams, ka man mati par smagu priekš šī apjoma spreja, bet plānu matu īpšniecēm efekts varētu būt WOW. Iegādāties var Douglas vai Beauty Ambasade salonā uz Blaumaņa ielas.

Tas šoreiz arī viss, ja ir kādi jautājumi, tad rakstam, dalamies, papļāpājam!
Bet tās, kuras vēlas lūpu krāsas, raksta komentārā savu top lūpu produktu :) Un jau janvāra sākumā, līdz 3 datumam, paziņošu šeit pat komentāros, kura būs laimīgā.
Post Comment
dacemons teica...

Kiehls bumbieru lūpu balzams :)

Ieva teica...

Dior lip glow

Zaiga teica...

Bella pierre Kiss Proof Lip Creme tonī Hibiscus.

/Zaiga

Zane Zanīte teica...

Man patīk Blistex Lip Relief balzāms un Bellapiere lūpu krāsas
Krāšņu gadumiju

eve teica...

Mana mīļākā lūpukrāsa uz doto brīdi noteikti ir Dr.Hauschka Amarillis 11 tonis-super sarkanā! Dr.Hauschka kosmētika vispār ir mans 2017.gada atklājums! :)

Laine E. teica...

Mamas mīļākās lūpu krāsas ir Jeffree Star, jo ir noturīgas, un toņi ir koši un neparasti!

Unknown teica...

Inglot HD LIP TINT MATTE nr.14

Unknown teica...

Maybelline lūpu laka - tonis lover, kuru iegādājos no Jūsu Insta story ieteikuma :))

Alīna Žukauska teica...

Mīļākais lūpu produkts bija NYX lūpu spīdums Apple Strudel, lielisks, maigs tonis vasaras dienām.

Lienīte teica...

Mans mīļākais lūpu produkts ir Stendera smiltsērkšķu lūpu balzams. (:

Unknown teica...

Mīļākais lūpu balzams - bioderma (atoderm)

Unknown teica...

Urban decay Vice noturīgā lūpu krāsa ;)

Unknown teica...

Maybelline super stay , tonis lover 😍

Kristiāna Zommere teica...

TOP produkts - Max Factor 05 NUDE lūpu krāsa - katru dienu piedod manām lūpām dzīvīgumu.
Svinīgam midzumam - Lancôme Juicy Tubes lūpu spīdums, kas ir super noturīgs! ;))
//(Kristiāna Zommere) ⭐️⭐️⭐️

Anonīms teica...

Ikdienā lietoju Bioderma Atoderm Lèvres luupu balzamu. Bet kad velos kādu akcentu tad lietoju douglas lūpu krāsu tonī Chocolate cookie. Diemžēl nevaru caur google iekomentēt.

Jaukus svētkus vēlot Alise

iewina teica...

1. EOS Strawberry sorbert
2. Catrice Volumizing Lip Booster
3. Lancôme Lip lover

Ieva teica...

DIOR lip glow

Unknown teica...

Numur 1

Unknown teica...

Numur 2

Unknown teica...

nr 4

Unknown teica...

nr 5

Unknown teica...

nr 6

Unknown teica...

nr 7

Unknown teica...

nr 8

Unknown teica...

nr 9

Unknown teica...

nr 10

Unknown teica...

nr 11

Unknown teica...

nr 12

Unknown teica...

nr 13

Unknown teica...

True Random Number Generator
Min: 1
Max: 13
Konkursa uzvarētāja ir
Result: 2

Unknown teica...

Zaiga, Tu esi laimējusi GOSH lūpu lakas! Lūdzu, sazinies ar mani uz laura@lauravaluta.com

Auto Post Signature