Top Social

Whats NEW in my beauty bag #7

MAC Studio Fix Fluid SPF15 Foundation #fixfamily 
Pēdējā laikā patīkamākais no jaunajiem tonālajiem krēmiem , kuru esmu izmēģinājusi. Lai gan tonālais krēms MAC kosmētikas sortimentā atrodams jau vairāk kā 25 gadus, šis tonālais krēms nav zaudējis aktualitāti. Stikla pudelīte ar skrūvējamo korķi, bez dozatora ir vienīgais mīnus, kuru saskatu, jo formula ir ļoti praktiska! Tonālo krēmu var uzklāt kā plāni un gandrīz dabiski, tā arī veidot pilnu klājumu un neomaskēt visas nepilnības. Piemērotāks būs kombinētai un taukainai ādai, sausai ādai nav ieteicams tonālo krēmu lietot ikdienā. Ja ir sausas ādas zonas, tās var izcelt, tapēc neaizmirstam par skrubi!
Cena: 32.50€, 30ml
Bildē vēl redzams Fix+ sprejs, kurš manu favorītu sarakstā jau ir sen un tiek pirkts un lietots regulāri. Kā arī Studio Fix  kompakatais pūderis, kurš ir sedzošāks un matējošāks. Var izmantot tie, kuriem nepatīk tonālie krēmi, bet gribas nomaskēt sārtu  degunu vai vaigus. Pūderi var klāt ar otu vai sūkli. ;)
Cena: FIX+ 20€, 100ml
Cena: Studio FIX pūderis- 31€,
Kiehl's X Kate Moros adventes kalendārs
Pārsteigums uz visiem 100! Perfekta dāvana Kiehl's mīļotājiem, kuri vēlas atklāt un izmēģināt vēl vairāk produktu no šī zīmola. Bet šī noteikti būs forša dāvana arī tiem, kuriem KIEHL's nav iepriekš bijis zināms, jo uzskatu, ka šis zīmols vienmēr  sevi parāda no labākās puses! Es Instagram katru dienu dalos ar to, kas kalendārā slēpjas! :) Līdz šim brīdim saturs perfekts. ( Uz kastes gan rakstīts, kas saturā, bet es nelasu, lai nebojātu pārsteigumu).
* Kiehl’s kalendārs, iespējams, vēl atrodams, ierobežotā daudzumā, T/C Spicē,
Cena:  69 eiro.
KINETICS jaunā kolekcija "LOVE IN THE SNOW" 
Šī burvīgā kolekcija nonāca pie manis īstajā brīdī, kad bija jālabo nedaudz sabojājies manikīrs. Uzreiz ķēros pie divām lakām un virskārtas. Lielisks nagu laku zīmols ar kuru strādā gan mana labākā draudzene Anglijā, gan mana manikīra meistare šeit pat Rīgā un nu arī, es sev pati, ziemā veidošu stilīgus nadziņus kājām ;) Kinetics lakām ir liela krāsu izvēle, noturība un pats galvenais ērta otiņa ar kuru ir īpaši viegli strādāt pat tiem, kuriem nav iemaņu. Ah, piebildīšu, ka lakas vienmēr ilgāk un skaistāk turēsies ja nostriprināsiet to ar  speciālo virskārtu. P.s. Neaizmirstat, ka nākamā gada krāsa ir violetā!
Cena:
Solar Gel nagu laku cena 6,40 EUR.
Solar Gel Top Coat cena 9,95 EUR.
Var iegādāties Debenhams, Douglas, Stockmann veikalos, Kolonna salonos, Kinetics Nails Latvia studijā ( J. Asara iela 9) un citās tirdzniecības vietās visā Latvijā.
BLANX Zobu baltumam:
Saņēmu pārsteiguma kastīti zobiem no BLANX. Kapēc pārsteiguma? Jo kastītē bija vēl iepriekš neredzēti produkti, kuri pārsteidza ar inovācijām. Man Blanx ir paticis vienmēr un jau atkal tie ir Itāļi ;)

  • White SHOCK - intensīvi balinošais līdzeklis ( precīzāk ierīce). Zobu balināšana ar gaismu. Jālieto katru dienu, ievietojot mutē vismaz uz vienu minūti. Kastītes iekšpusē ir gaišuma skala, lai varētu sekot līdzi rezultātiem.  Šo testē mans draugs, zobi nesāp, nekas nav neērts, kad nav ko darīt ieslēdz un patur mutē. :) Zobi vēl nav sniega balti, bet viņš nedaudz haltūrē ar regularitāti. :) Cena ap  10- 12 eur 
  • White SHOCK & protect zobu pasta ar LED akselātoru. Lūk, tas ir jaunums. Sastāvā ir patentēta sastāvdaļa, kura mijiedarbojas ar dienas gaismu, kas nodrošina balinošu iedarbību. Jo vairāk smaida un, jo gaišāki kļūst zobi.  Šo zobu pastu lietoju un man tā ļoti patīk. Cena gan tai šokējoša. Gandrīz 20 eur Komplektā Led gaismas akselerators, kuru pēc tam izmanto atkārtoti nākamajām zobu pastām.
  • White SHOCK instant white zobu pasta balina zobus ar gaismas palīdzību, piemērota arī keramikas, polimēru un plombu virsmām.  Lai nostiprinātu efektu ieteicams lietot kopā ar White Shock gaismas ierīci. 
  • White Shock mutes skalojamais līdzeklis. Piemērots arī jūtīgām smaganām un zobiem. Nenotraipa zobu emalju. Sastāvā arktikas ķērpji un ceļmallapu ekstrakts.
Lindtt šokolādes - Ir tik ļoti garšīgas! Mans favorīts un pazūd gaismas ātrumā ir Lindt Lindor kaste. Apaļās šokolādes bumbiņas ar atšķirīgajām garšu niansēm ir tik perfektas, ka nezini, kuru pat ķert pirmo. Un šīs man nestāv un negaida, kad tās tiks apēstas, jo apēdas nemanot. Kā gan Šveicē gatavota šokolāde var nebūt izcila un garšas kārpiņu reibinoša? Ah, vienmēr jauki tādu kādam uzdāvināt. Būs daudz orģinālāk par visām Geišām, Rafaello un citiem našķiem. :)

Kā Jums sokas ar dāvanām? Man nesokas un jāsaka, ka laiks kļūst ar vien mazāk. Ir tik daudz ko uzdāvināt, tik daudz jauku lietu, bet kā lai izvēlas, kas patiks labāk? 
Post Comment

Auto Post Signature