Top Social

Kas jauns un noderīgs :)


Schwarzkopf got 2b līnija Volumania paredzēta tiem, kuriem patīk apjoms un noturīgs matu sakārtojums. Manā komplektā ir saknes paceļoš sprejs, apjomu piešķirošas matu putas un apjoma matu laka. Šie produkti šoreāiz pārsteidz ar košiem iepakojumiem, kurus grūti nepamanīt. Matu laka ir pietiekami spēcīga ( virs viduvējā), bet nenoslogo matu, tapēc ļauj saglabāt matu sakārtojumu apjomīgu un noturīgu visas dienas garumā. Cenu kategorija -zema, izmaksas par produktu ap 5euro. Matu laka man šķiet vis praktiskākais no šiem produktiem, kas būs noderīgs ikvienai, kura kaut reizi vēlas izveidot ko noturīgu vai nogludināt kādu nepakalusīgu šķipsnu uz galvas.
Matu putas noderēs tām, kuras veido matus ar fēnu vai arī tin lokas, tad putas būs lieliska izvēle. 
Un matu saknes paceļošais produkts būs piemērtos tām, kurām patīk, ja pie saknēm ir ne tikai jūtams, bet arī redzams apjoms. Ņemat visus 3, ja ir plāni mati, kurus veidojat, lai panāktu apjomu, un ņemat vienu vai divus, ja saprotat, ka visus neliksiet lietā pusgada laikā. :)
KOCOSTAR produkcija ir viens no pēdējā laika mīļākajiem atklājumiem. Ar šīm interesantajām paciņām iepazinos PR prezentācijas pasākumā un man bija iespēja izvēlēties dažas pamēģināšanai. Jūs nevarat iedomāties cik forši ir pēdu pīlinga zābaciņi vai roku mitrinoši un lutinoši cimdiņi. Iepakojumā ir viens pāris roku cimdiņu, kurus Jūs uzvelkat un turat 20 minūtes. To, kas paliek neiesūcies, iemasē rokās un nav nepieciešams noskalot. Pēdu pīlinga zābaciņus uzvelk uz sausām kājām un notur 90 minūtes- ilgi ne? Bet tikmēr var palasīt grāmatu, noskatīties kādu iemīļotu filmu vai uzspēlēt kādu galda spēli. Kad zābaciņi novilkti, tad produktu noskalo un dzīvojas tālāk. Liekā āda sāks nākt nost pakāpeniski pēc dažām dienām un tas var ilgt pat vairāk kā nedēļu. Šī ir ilgstošāka, bet ekonomiskāka alternatīva pedikīra apmeklējumam. Un rezultāts- maigas, mīkstas pēdiņas. :) Man šķiet, ka šīs mazās paciņas ir īpaši jauka dāvaniņa zem eglītes! 
L'oreal Nutri Gold līnija un divi lieliski krēmi, lai saglabātu ādu ziemā koptu un starojošu. Manuprāt, šī L'Oreal līnija dikti forša. 
Dienas krēms un acīmredzami rezultāti:
1. Dziļi baro
2. Piešķir mirdzumu
3. Uzlabo sejas toni
Krēma sastāvā L’Oréal laboratorijas ir apvienojušas ziedu ekstrakta kompleksu un Neo-kalciju, pilnvērtīgai iedarbībai uz ādu, kas ar gadiem ir kļuvusi plānāka un zaudējusi tās dabisko toni. TULĪTĒJI UN ILGSTOŠI VESELĪGS SEJAS TONIS. Krēma sastāvs, kas bagātināts ar peonijas ekstraktu, stimulē sejas ādas sārtā toņa atjaunošanu, liekot sejas ādai izstarot skaistumu. 
Krēma cena: 12.19 EUR

Nakts krēms- maska:
REDZAMI REZULTĀTI*:
Pēc 1 nakts āda jūtas barota, nomierināta un gludāka.
Pēc 1 mēneša, 84% sieviešu apgalvo, ka āda šķiet mazāk sausa un izskatās mazāk blāva.
Krēma sastāvā: 
Mežrozīšu eļļa un argāneļļa, kas pazīstamas intensīvi barojošo īpašību dēļ.
Imperata Cylindrica ekstrakts, kas pazīstams izgaismojošo īpašību dēļ.
Bišu māšu peru pieniņš, kas pazīstams barojošo un aizsargājošo īpašību dēļ.
Lavanadas un rozmarīna ēteriskās eļļas, kas pazīstamas relaksējošo īpašību dēļ.
Krēma cena: 12.19 EUR
  • Arī šie krēmi būs super dāvana kādam zem eglītes un neplosīs maciņu! :) 
 GOT 2b Fresh it up sausais šampūns un GOT 2b Guardian Angel termo aizsardzības sprejs matiem, karstumam līdz 220 grādiem.  Manā darba somā ( precīzāk skapī), atradās vēl neatvērti produkti, kuri ir ļoti praktiski un ikdienā lieliski pielietojami. Karstuma aizsardzības sprejs ir praktisks ikvienai, kura lieto kaut vienu karstuma instrumentu kā fēns, taisnotājs, gofris vai konus. Un vienu sauso šampūnu, kaut vai ceļojuma izmēra, noteikti vajadzētu ielikt sev plauktiņā vai kosmētikas maciņā, jo tas noteikti vienreiz, divreiz vai pat trīs reiz noderēs. :) Man sausie šampūni ļoti patīk, lai vieglāk izveidotu apjomu matu saknēs un saglabātu noturību visas dienas garumā gan veidojot lokas, gan arī frizūras. Ja jūs lietojat sauso šampūnu, tad pastāstiet, kurš ir Jūsu mīļākais?
GLAM GLOWGRAVITY MUD ar Power Rangers maskas. Ir otrais super unikālais pēdējā laika atklājums! Vienu es zinu 100%, šīs maskas lietot ir īpaši aizraujoši.  Pagaidām esmu sākusi lietot zeltīto masku, uzklājot produktu diezgan biezā kārtā un tad nogaidam 30 minūtes līdz maska pilnībā izžūst. Un tad sākas pats interesantākais - maska jānoņem nost. Aizknibinam aiz vienas maliņas un tad lēnām, vienā gabalā, masku ir iespējams novilkt nost no sejas. Pirmais mirklis biedējošs, jo sāku no pieres un tur maska bija ieķērusies mazajos matiņos, kas radīja īsu sāpes mirkli, bet tālākais jau bija vienkārši. Pēc maskas noņemšanas āda jūtās tvirtāka, nostieptāka, gludāka un perfektāka. :) Masku iespējams lietot ne tikai uz sejas, bet arī uz kakla un dekoltē. Produkts nožūstot iegūst vai nu zeltainu vai metāliski zaļu krāsu. Šī Power rangers kolekcija ir limitēta, tapēc, ja gribas šādu liftinga masku ar interesantāku toni kā ierasts, tad ķerat ciet kamēr vēl var! :))

Nu, lūk, ceru, ka Jums šis raksts šķita interesants un noderīgs! Ja jums ir kādi kometāri saistībā ar kādu no rakstā pieminētajiem produktiem, tad priecāšos par tiem izlasīt ;) Ceru, ka Jums decembris iesācies jauki! P.s. Man Youtbe Jauns video - skatītes var uzspiežot ŠEIT
Post Comment
AnnMaryJane teica...

Paldies! Ļoti noderīgs raksts!
Tieši iet uz beigām gan matu lakas, gan karstuma aizsardzības līdzeklis, zināšu, kurā virzienā skatīties veikalos! :)

No sausajiem šampūniem man ļoti patīk Batiste versija brunetēm un Evoluderm. Vēl foršs ir Tigi PRO, bet tas ir vairāk domāts frizūru veidošanai, jo sniedz superīgu, noturīgu kuplumu, bet nav lipīgs, tāds kā sausā matu laka :D

Un tie pēdu "zābaciņi" ir super, esmu mēģinājusi no Purederm, sākumā sabijos, kad āda sāka lobīties (kaut arī tiku brīdināta :D ) Bet efekts tiešām labs.

Unknown teica...

Prieks, ka noderīgi! :)
Man Batiste arī patīk, tik jaunajiem baltajiem ir dikti intensīvs aromāts, kas traucē, ja strādāju ar klietnu. Tagad mēģināšu NIOXIN sauso šampūnu, vēl man ļoti patīk EIMI no wella sausais šampūns ar forš nav lipīgs. Tigi paturēšu prātā ;)
Pēdu zābaciņi ir fenomenāli :)

Auto Post Signature