Top Social

ORIGINS GINZING atsauksme



ORIGINS - GINZING sejas ādas kopšanas līnija! 
Līnija, kura dos ikdienas "spērienu" ādai, gluži kā krūze kafijas brokastīs. :) Lūk, GINZING Energy boosting līnija ir espresso tavai un manai ādai! Ārkārtīgi patīk šī līnija un ir sanācis, ka acu krēms man jau ir otrais iepakojums. Silti un saulaini oranžais iepakojums sasaucas ar atsvaidzinošo un uzmundrinošo apelsīnu aromātu. Šie krēmi ādu mitrina, uzmundrina, padara to starojošu, aizsargā un ļauj tai būt nevainojamai. Vieglas tekstūras un augstas efektivitātes produkti. Tiem, kuriem vairāk patīk krēmīgākas tekstūras ir jāizvēlas krēms, bet tie, kuri vēlas pavisam vieglu un izteiktu mitrināšanu izvēlas gēla tekstūru! :) 
Un acu krēms, lielisks draugs agrajos darba dienu rītos, kad mazāk gulēts, bet izskats tik un tā ir svarīgs. Samazina lokus, noņem pietūkumu un izgaišina zonu zem acīm.  Produkti nesatur eļļu, bet satur vairākas ļoti efektīvas sastāvdaļas- kā žeņšeņš, kafijas pupiņas un pat magnolijas ekstraktu.

REZUMĒ: Produkti, kuri atdzīvinās nogurušu, pelēcīgu ādu un palīdzēs cīnītes ar noguruma pēdām gan zem acīm, gan arī uz visas sejas ādas! :) Ļoti patīk, kā produkts, tā aromāts un rezultāts! IESAKU 


Ultra Hydrating Energy Boosting cream - Origins Ginzing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream bagātīgas tekstūras enerģiju veicinošs krēms sejai. Dziļi mitrina ādu un saglabā hidratācijas barjeru svaigam un veselīgam izskatam. Sastāvā esošie Panax, žeņšeņs un kafijas pupiņas mitrina un piešķir enerģiju sejas ādai. Āda ilgstoši saglabā vitalitāti un mirdzumu pat aukstākajos gadalaiku mēnešos.
50 ml 23,99 €
Piemērots: sausai, normālai un taukainai ādai

GINZING refreshing eye cream -  Vēls vakars? Garš lidojums? Nemitīgi izskatāties nogurusi? Šī acu krēma spēja acumirklī samazināt tumšos lokus ir klīniski pierādīta. Nepievilcīgie maisiņi un pietūkums burtiski pazūd. Tā sastāvā ir kafijas pupiņu, žeņšeņa un magnoliju ekstrakts un dabīgi optiskie izgaismotāji. Ātri atmodina, atsvaidzina un atjauno nogurušu acu mirdzumu.
15 ml 29,49 €
Piemērots: sausai, normālai un taukainai ādai

Energy- Boosting Gel MoisturizerŠis vieglais, enerģizējošais mitrinātājs, kas nesatur eļļu, nekavējoties mitrina ādu un uzlabo tās starojumu. Tas ir bagātināts ar tādām izslavētām ādas stāvokli uzlabojošām sastāvdaļām kā žeņšeņs un kafijas pupiņas. Nespodra āda tiek ātri atsvaidzināta un atdzīvināta, padarot to veselīgi starojošu.
50 ml23,99 €
Piemērots: sausai, normālai un taukainai ādai
Post Comment

Auto Post Signature