Top Social

MY ENERGY CODE jaunā matu kopšanas ēra

Šodien vēlos pastāstīt par jaunu matu kopšanas līniju SYSTEM PROFESSIONAL, kura ir inovatīva un pilnībā atšķiras no mums jau zināmajiem produktiem. Vairāk kā 174 miljonu kombināciju, lai rūpētos par saviem matiem. Kas tad ir jādara, lai lietotu šādus produktus? Vispirms jādodas uz salonu, kurš piedāvā SYSTEM Professional produktus un jānoskaidro savu enerģijas kodu ar speciālas programmas un īpaši personalizētas diagnostikas palīdzību par taviem matiem. Saloni, kuros atrast: Dzintreks Rīgā un Jūrmalā, AO Kolekcija Kr.Barona iela 52, salons DĪVA Valmierā, Skaistuma Meistares- Ventspils, BB saloniņš - Bauska, Skaistuma ēra- Jelgavā un protams, Kolonnas salonos.

System Professional produktu sastāvā ir iekļauts ENERGYCODE™ COMPLEX, kas ir jauna kombinācija, ko veido pieci dabiski aktīvie lipīdi un citas efektīvas sastāvdaļas, kas palīdz atjaunot matu enerģiju, lai, lietojot regulāri, krāsoti mati būtu tikpat stipri un viegli veidojami kā nekrāsoti un, lietojot regulāri, matu lūšana samazinātos līdz pat desmit reizēm!

Lipīdi ir galvenais „matu enerģijas" radīšanas priekšnoteikums:
„Lai gan keratīns ir matu galvenais būvmateriāls, jauni pētījumi ir parādījuši, ka lipīdi ir kā elastīgs cements, kas sastiprina keratīna „ķieģelīšus". Uzturēt atbilstīgu keratīna un lipīdu līmeni matos ir ļoti svarīgi, jo tieši keratīna un lipīdu līmenis nosaka, vai mati ir gludi vai pūkaini, spīdīgi vai blāvi, saplakuši vai vijīgi un elastīgi," komentē Dr. Ramons Grimāls, Barselonas Universitātes dermatoloģijas profesors

Man nedaudz grūti pierast pie tā, ka šampūns nedod lielu putu apjomu un arī pēc matu balzāma izskalošanas mati vēl nešķiet, ne gludi, ne vijīgi, bet viss mainās pie matu žāvēšanas. Tīri, spīdīgi un stiprāki mati. Un izrādās, mana mamma pa kluso bija lietojusi šos produktus un ļoti iemīlējās. Teica, ka tik labi mati ne no vieniem matu kopšanas produktiem nav bijuši.
Post Comment

Auto Post Signature