Top Social

ROKU KRĒMU CĪŅAS


  1. KINETICS hand & body lotion - orange blossom & ginger SUMMER light
  2. TILK BIO! Love Me bio hand cream LOVE All year
  3. Douglas Home Spa seathalasso- seaweed & sea minerals SUMMER light
  4. RITUALS Miracle Balm- white lotus & ginkgo biloba LIKE A LOT
  5. KIEHLS Richly hydrating hand cream - grapefriut LIKE A LOT
  6. KIEHLS intensive treatment and moisturizer for dry and callused areas - LOVE all year
  7. STENDERS hand cream  - Blueberry SUMMER light
  8. OPI PRO SPA KIT - exfoliation hand polish, protective hand cream, protective hand serum, nail & cuticle oil.  LOVE all year
  9. LUSH love & light hand cream LIKE A LOT light
  10. KINETICS Super Moisture SPF 8 SUMMER light
  11. Alessandro hand cream - we love macarons LOVE all year
Roku krēmi ir neatņemama mana ikdienas sastāvdaļa, kopta roku āda ir ne tikai nozīmīga man pašai, bet arī strādājot ar klientiem ir svarīgi saglabāt maigas, koptas rokas, lai klietam mani pieskārieni būtu patīkami. Jāsaka,ka maigi pieskārieni patīk arī bērniem un mīļotajam cilvēkam, tapēc roku krēms nav jālieto, tikai kritiskos brīžos, bet gan jāpalutina mūsu smagāk strādājošā ķermeņa daļa viss vairāk. Tā katru dienu cilā karotes, nažus, nēsā somas, kaut ko velk, knibina, nes, glauda, mīca, spaida, spiež un mazgā. Rokas tiek pakļautas viss vairāk dažādiem vides apstākļiem kā saule, vējš, lietus, aukstums, karstums, asums un man pat noteikti neienāk prātā viss, ko piedzīvo mūsu rokas. Tapēc ik vienam iesaku turēt vienu sev iemīļotu roku kremu, kurš būs bagātīgs un kopjošs uz galdiņa pie gultas! Un vienu vieglāku, kurš nav smags un trekns to vajadzētu iemest rokas somiņā, lai rūpētos par savu roku ādu brīžos, kad rokas var  nedaudz atpūsites! Mīliet sevi, savas rokas, tāpat kā acis, ausis, kājas un visu, kas mums ir dots, lai izbaudītu un priecātos par bagātīgajām dzīves iespējām!
Kāds ir TAVS mīļākais roku krems?  Vai varbūt Tev ir pūrā kādi mazie noslēpumi, kas ļaus rūpēties par roku ādu vēl īpašāk? :) 

Post Comment
Unknown teica...

Biju ļoti patīkami pārsteigta par mūsu pašu "Dzintars" ražojumu - mitrinošo Kredo Natur ar 95% dabisko ingredientu.
Patīkams aromāts un šķiet, ka arī pabaro, vienīgi, pēc tā lietošanas kādu brīdi jāpasēž mierīgi, jo paliek tāda nedaudz taukaina kārtiņa virs ādas.
Foršu dienu! :)

Finese teica...

Priekš manis galvenā laba roku krēma pazīme ir tā, ka neprasās to atkārtoti uzklāt ik pēc pāris stundām. Arī uzklājot vakarā, ja no rīta pamostoties nav uzreiz sajūta, ka rokas sausas, tātad krēms ir labs. Pagaidām tādu esmu atradusi tikai vienu. Viņa nav šajā sarakstā.
No saraksta esmu mēģinājusi Kinetics losjonu un Stenders krēmu - piekrītu vērtējumam. Stenderu mazo tūbiņu nesāju līdzi somā ar kinetics losjoniem vairs nedraudzēšos, bet gribas pamēģināt bagātīgo versiju tūbiņā.

Unknown teica...

Mani favorīti Stenders un Rituals (Ar Ginko) , vēlos izmēgināt Kiehls produktus rokām, jo esmu lietojusi pārsvarā sejas un matu produktus no Kiehls

Auto Post Signature