Top Social

GARNIER sejas maskas

GARNIER SKIN ACTIVE sejas maskas  ir kaut kas jauns manā izpētes lokā, bet jāsaka, ka ļoti iepriecinošs. Manās rokās izmēģināšanai nonāca 5 dažādi masku varianti :)
  • Honey Mask - atjaunojoša maska sausai un ļoti sausai ādai bagātināta ar medu un keramīdu - patika pēc sakjūtām un rezultāta, bet nebija izteikta WOW
  • Matcha + Kaolin mask - taukainai un jaukta tipa adai ( to es nelietošu, atdošu kādam, kam atbilst ādas tips) 
  • Volcano Mask - poru samazinoša maska ar vulkāniskajiem iežiem un māliem- pašsilodša, kam nepieciešama poru samazināšana, tiem šī maska patiks! 
  • Aqua Mask - mitrinoša maska dehidrētai ādai ar granātābolu ekstraktu un glicerīnu - viegls, svaigs aromāts, jātur 10 minūtes, ļoti kofortabla un mitrinoša sajūta. Patīk ļoti!
  • Juicy Mask -izgaismojoša maska ar citronu ekstraktu blāvai sejas ādai- būs atsvaidzinoša un uzlabojoša pēc ilgāka noguruma perioda! 
Maskas uzklāj uz attīrītas sejas ādas. Noturēšanas ilgums katrai savādāks no 3 minūtēm līdz pat 10 minūtēm. Maskas nesatur parabēnus un katra maska noteikti pietiek vismaz 2 lietošanas reizēm, tapēc, kad lietojat, tad nedaudz atceraties, ka pus paciņa pilnīgi pietiek vienai lietošanas reizei. ;) 
8ml ir daudz! Man šāda tipa maskas patīk ar to, ka nav kustību un diskomforta ierobežojumi to nēsājot. Reizēm auduma tipa ( sheet) maskas šķiet par slidenu, lai brīvi turpinātu ikdienas darbus.
Vai kāds ir mēģinājis jau kādu no šīm sejas maskām? Varbūt ir kādas maskas, kuras noteikti iesakat izmēģināt?

Post Comment

Auto Post Signature