Top Social

PHILIPS LUMEA PRESTIGE


Cik efektīva ir IPL matiņu ataugšanas novēršana ar Philips Lumea Prestige? 

 Procedūra:
Šodien beidzot varu dalīties ar savām domām par PHILIPS LUMEA PRESTIGE BRI956/00
Pirms gandrīz 2 mēnešiem saņēmu piedāvājumu izmēģināt Lumea Prestige. Sākumā es šaubijos, nebiju pārliecināta, ka vēlos riskēt, jo ja nu kaut kas tomēr noiet greizi, BET uzklausot komentārus sapratu, ka, lai iet, izmēģināšu, jo kurai gan negribas gludas kājas vai perfektu bikini :)
Saņemot kasti sākās lielā izpēte, kastē iekšā Lumea Prestige aparāts, barošanas bloks ar vadu, 4 uzgaļi dažādām ķermeņa zonām, somiņa uzglabāšanai un liela grāmata ar pamācību, lai nekas netiek nesaprasts vai palaists garām. Sāku es ar rokasgrāmatas lasīšanu, jo procedūra nav parasta un gribas ne vien rezultātus, bet arī nav vēlmes kaitēt savam ķermenim. Tad nu pirmais uzdevums ir veikt ādas testu, atrast mazāk atklātu ķermeņa laukumu uz kura notestēt ādas reakciju uz procedūru. Lumea Prestige ir 5 enerģijas iestatījumi, tapēc ir ieteicams izmēģināt visus 5 līmeņus, lai 24h novērotu reakciju. Es izvēlējos zonu uz kājas, kur matiņi ir tumši, bet āda gaiša.
Pēc 24h viss labi, kairinājuma nav un 17 maijā ķeros klāt procedūrai. Testēšanas laikā pavisam izeju 5 procedūras ar 2 nedēļu intervālu, kurš jāievēro ir obligāti. Apstrādātās zonas: kājas, paduses, bikini.
Tā kā, tomēr nedaudz satraucos par reakciju, tad pirmajā reizē visas zonas apstrādāju ar 3 enerģijas līmeni. Nekas nesāp, nekas nededzina, nekas nepatīkams, jūtu siltumu un dažviet degušu matiņu aromātu.  Strādāju es ar Lumea ieslēgtu pie elektrības, jo tas apstrādes laiku samazina gandrīz uz pusi, kā arī vads ir pietiekami garš, lai ērti varētu darboties bez diskomforta. Pāris reizes izmantoju ierīci bez vada, atšķirība tikai enerģijas uzlādes ātrumā, procedūras veikšanas laiks ir nedaudz ilgāks.
Bet tāpat visu zonu apstrāde ar LUMEA  ir daudz ātrāka kā metiņu likvidēšana ar epilatoru, ko lietoju līdz šim.
P.s. pirms fotoepilācijas visi matiņi ir jālikvidē, tas palīdz gaismai labāk iedarboties tieši uz matiņa sakni.
Papildinājumi:
Nākamais solis manā stāstā ar Lumea Prestige: nolādēju telefonā Lumea IPL aplikāciju, kura ļauj atzīmēt ādas toni, matiņu toni, izmantoto ierīci un sākot ar pirmo procedūru, turpmāk aplikācija atgādinās, kad un kuras procedūras ir jāveic, lai lietošanas process ir ērtāks un patīkamāks. Man aplikācija noderēja lieliski un izmantoju to no otrās procedūras.
Ja pirmajā reizē izmēģinot izmantoju 3 enerģijas līmeni, tad sākot ar otro procedūru, izmantoju jau 4 enerģijas līmeni. Un pēdējā 5 lietošanas reizē izmantoju 5 enerģijas līmeni. Man šķita, ka ādai patīkamāk būs, ja izvēlēšos pakāpeniski kāpināt procedūru intensitāti. Šāds gan nav ražotāja norādījums, bet gan mana izvēle.
Iespaidi:
Pirmās 2 procedūras neliecināja ne par kādu efektu, bet sākot ar 3 lietošanas reizi matiņi atauga retāk un daudz lēnāk. Jāsaka, ka pēc 5 procedūras bikini un paduses vispār jūtas izcili un izskatās nevainojami. Epilātoru esmu izmantojusi vien pāris reizes un tas aizņem tik maz laika. Starp procedūrām var droši turpināt savu ierasto pucēšanās metodi- skuveklis, epilātors vai vaksācija, jo efekts nav tūlītējs un nekad arī nebūs 100% Tas laikam jāsaprot uzreiz ir visiem, ka šī ierīce nepalīdzēs jums uz mūžīgiem laikiem atbrīvoties 100% no matiņiem, bet gan palīdzēs un atvieglos Jums ikdienas sakopšanās rituālā. Domāju, ka īpaši novērtēs tās, kurām matiņi ir tumši un biezi un ataug ļoti, ļoti ātri. Jāatzīst,ka pie 5 enerģijas līmeņa vietās, kur āda plānāka un jūtīgāka, var just gan izteiktāku siltumu, gan mazu "dzēlieniņu", bet tik un tā tas nav sāpīgi un diskomfortu nerada. Nav jāsakož zobi, lai izdarītu nākamo " šāvienu".  Lumea Prestige ir vērtīgs ieguvums, pirkums vai dāvana. Tikai jāapzinās, ka ne mēneša, ne divu laikā nevarēs atbrīvoties no visa apmatojuma uz visiem laikiem. Šis ir izcils produkts, lai samazinātu matiņu daudzumu un ataugšanas laiku mājas apstākļos, sev ērtā vietā un laikā. Ilgtermiņā  cena viennozīmīgi atmaksājas.

  • Ērts
  • Drošs
  • Ātrs
  • Efektīvs
  • Skaists dizains
  • UV filtrs
  • Nav jāmaina lampa- kalpo līdz 20 gadiem
  • Cena: 519 eur ( pērkot šeit)


Manas māsīcas Santas Kozlovas atsauksme.

3 gadus atpakaļ biju veikusi fotoepilaciju klīnikā, tādēļ zinu, kādam ir jābūt efektam pēc fotoepilācijas. Agrāk fotoepilacijas procedūras nebija patīkamas, bet attīstoties tehnikai, šobrīd fotoepilācijas procedūras ir kļuvušas nesāpīgas. Kā arī veicot fotoepilāciju salonos vai klīnikās, prieks izmaksā sākot no 40€, atkarībā no konkrētās ķermeņa zonas. Arī veicot fotoepilaciju ārpus mājām ir nepieciešamas vairāk kā 3 seansi, lai būtu efekts. Fotoepilācijas efekts nav tūlītējs, bet toties ilgstošs. Un noteikti ir nepieciešama pacietība! Neilgu laiku atpakaļ pamanīju sociālajos tīklos, ka dāmas pārdod mazlietotus fotoepilātorus. Pie sevis radās jautājums, vai tiešām nestrādā, ja tiek pārdoti.
Pateicoties Laurai, bija iespēja izmēģināt Philips Lumea prestige fotoepilātoru. Pirmie iespaidi par Lumea - viegls, var līdzi ņemt ceļojumos jo strādā arī uz baterijām, pieejami vairāki uzgaļi, kas ir piemēroti konkrētajai ķermeņa zonai - sejas (augšlūpas), bikini, rokām un universālais, kas ir paredzēts kājām.
Ir pieci gaismas stipruma līmeņi, līdz ar to var izvēlēties sev atbilsošāko. Bet ja nezini, kurš būs piemērotākais līmenis Tavas ādas un matiņu krāsai, aparāts noteiks Tev nepieciešamo gaismas stiprumu Tavā vietā.
Philips Lumea Prestige lietoju uz kājām, jo man ir tumši matiņi un ātri attaug un katru otro dienu tikt vaļā no matiņiem ir murgs. Kopumā izmēģināju philips Lumea prestige 3x, pēc pirmās reizes efekts īpaši nebija manāms, bet matiņu attaugšanas temps nedaudz palēlinājās. Veicot fotoepilaciju pēc 2 nedēļām, nedaudz tumšie matiņi izlīda, bet tad augšana var teikt, ka apstājās. Uz nedēļu biju aizmirsusi par matiņiem uz kājām. Tajā laikā, kad veic fotoepilaciju, nav ieteicams skūt vai tikt vaļā no matiņiem, līdz nākamajai procedūrai, protams, vasarā tas ir neiespējami, bet tā kā šogad vasara nelutina, var uz to neiespringt. Pēc otrās reizes pamanīju, ka matiņi ir kļuvuši mīkstāki, ja parasti pēc skūšanas otrajā dienā jau jūtami rugāji, tad divu nedēļu laikā es to nejutu. Likās, ka kājas ir gludas, kaut dienas gaismā bija manāmi matiņi, bet zem biksēm jau tos neredz. Bija izlaists uz kājām neliels gabaliņš, kurš netika apstrādāts, līdz ar to varēju salīdzināt, ar pārējo kāju daļu. Un efekts mani apmierināja. Trešās reizes procedūras rezultāti būs tikai redzami, pēc neilga laiciņa.
Ar ko atšķirās fotoepilācija mājas apstākļos no saloniem vai klīnikām. Veicot fotoepilaciju salonā vai klīnikā ir nepieciešams ataudzēt konkrētajā ķermeņa daļā matiņus 2mm garumā. Bet ar philips Lumea prestige nav nekas jāattaudzē, viss tieši pretēji ir jānoskuj konkrētā ķermeņa daļa pirms procedūras. Un procedūra ir nesāpīga, protams viss ir atkarīgs kurā ķermeņa daļai to veicat un kādā stiprumā.
Ko nebūtu ieteicams darīts, pirms un pēc procedūras - sauļoties. Kādēļ pirms, jo āda kļūst tumšāka un gaismas stars grūtāk noķer tumšos matiņus. Un pēc procedūras nav ieteicams 48h rādīt tiešos saules staros, jo var būt apdegumi un veidoties tumši pleķi uz ādas. Bet ja tomēr gribas izmantot izbaudīt sauli, tad tas ķermeņa zonas iesmērēt ar saules aizsargkrēmu, ar 50SPF.
Vasara nav viennozīmīgi labākais laiks, kad veikt fotoepilāciju, jo biežāk ir jātiek vaļā no apmatojuma un jāpasargā āda no apdegumiem. Tāpēc vislabāk ir to veikt tumšajos mēnešos.
Varbūt daudzas sievietes atturēs iegādāties Philips Lumea Prestige dēļ augstās cenas, bet tas ir ieguldījums uz lielāku laika posmu. Vai jūs ejat uz saloni veikt fotoepilaciju vai darāt to mājās, viennozīmīgi lētāk darīt to mājās. Parēķiniet cik kopā sanāks, ja vēlēsieties veikt fotoepilaciju kājām, bikini un padusēm, tas vismaz bez atlaidēm sanāks vienai reizei vismaz 100€. Un tā pat ar vienu reizi nepietiks.
Tādēļ dāmas, tas ir to vērts!
Post Comment

Auto Post Signature