Top Social

Immortal confusion

Meitenes ir super sarežģīti cilvēki.

Lielākoties viņas visas nezin ko vēlas un kad iegūst, tik un tā nav ar kaut ko apmierinātas. Šeit neliels stāsts par to kā mēs paši sev čakarējam prātu.
Viena mana draudzene lidmašīnā iepazinās ar puisi, kurš viņu uz pirmo randiņu uzaicināja Londonā. Viņa piekrita. Aizlidoja, tika aplidota un lutināta. Pavadīja lieliski laiku un no puiša saņēma pat dzimšanas dienas dāvanu ( dzimšanas diena tik vēl priekšā) Louis Vuitton somu. Viss tika parādīts meiteņu kopīgajā čatā... protams, ka visas rakstija, Wow, cik forši. Bet domāju, ka gadrīz katrai arī man uz sekundi sevis kļuva žēl. Parādās nevērtības un skumju sajūta. Kapēc viņai, bet man neviens. Savā gadījumā, ne par to, ka man neviens nedāvina dārgas somas, bet vnk par to, ka Latvijā puiši vai nu neprot vai nedomā par to, ka ir jauki iepriecināt meiteni. Un ne jau par lietas cenu ir stāsts, par pašu žestu kā tādu. Man viens puisis uzdāvināja sainīti ar LOVE kožļenēm un mani tas tik ļoti iepriecināja, lūk, šis ir stāsts par mazajām lietām, kuras parāda, ka esi svarīgs. Nevis tas kāda cenu zīme ir pielikta konkrētajai lietai. Man tiešām patīk ziedi un patīk tos saņemt, un ne jau vajag 100 vai 500 rozes. Neliegšos, ka nepriecātos par šādu pārsteigumu, bet laimes un prieka daudzums ko izjutīšu tajā mirklī nemainīsies no tā cik liels būs ziedu klēpis. Un nav svarīgi vai esi attiecībās vai viens, šī salīdzināšana ar to kas ir citam vai kā ir citam ir nemainīga. Man savā ziņā ļoti gribētos abstrahēties no visas šīs informācijas, lai veselīgāk dzīvotu. Jo brīžiem šķiet, ka pat draugi neapzinās, ka  "lieloties" viņi meklē papildus gandarījuma un piepildījuma sajūtu, kas viņiem
pašiem, visdrīzāk, trūkst. Bet tobrīd pat neiedomājas, ka var darīt pār tiem pašiem tuvākajiem, kuri ir apkārt. Un ar visu to, ka puisis foršs un rūpīgs un lutina, viņa tik un tā čīkst un nesaprot ko grib un kaut kas nav labi. Tas vien parāda, ka cilvēkam grūti iegūt to ko vēlas, ja pa īstam pat nezin kas tas ir.
Ieteikums sev un citiem... neskatīties ko dara citi, kā ir citiem, koncentrēties uz to kas pašam sagādā prieku, dara laimīgu un izdodas. Iedvesmoties ir labi, bet šaustīt sevi un bēdāties nenāk par labu nevienam. 
" There is a saying in Texas: " The smallest dog barks the loudest." A confident man doesn't feel a need to prove that he's confident. A rich woman doesn't feel a need to convince anybody that she's rich. Either you are or you are not. Everyone and their TV commercials wants you to believe that the key to a good life is a nicer job, or a more rugged car, or a prettier girlfriend, or a hot tub with an inflatable pool for kids. The world is constantly telling you more, more, more- buy more, own more, make more, fuck more, be more. You are constantly bombarded with messages to give a fuck about everything, all the time. / Mark Manson, The subtle art of not giving a F*ck /
Attēlos CALZEDONIA peldkostīms Tea Swimsuit un legingi, Guess džinsu jaka. 

Calzedonia 2017. gada vasaras pludmales apģērbu kampaņas #GirlGang vide ir Tērksas un Kaikosas koraļļu pludmales ar palmām un kristāldzidru okeāna ūdeni.
Reklāmas kampaņā piedalās nevis viena modele, bet vesela četru modeļu komanda (vai drīzāk “banda”).
Enerģiskās jaunās sievietes, kuras grib priecāties un dalīties savos iespaidos, vieno cieša saikne: patiesa draudzība.
Kopības sajūta ir CALZEDONIA lozungs šajā vasarā.
Lai uzsvērtu jūsu grupas identitāti, Calzedonia ļauj jums tiešsaistē personalizēt krāsainos peldkostīmus ar jūsu izvēlētu vēstījumu, piemēram, vārdu, iesauku vai, vēl labāk, jūsu “girlgang” nosaukumu!
Savukārt atsevišķos veikalos jums ir iespēja pielāgot savu peldkostīmu ar gataviem ielāpiem vai vēstījumiem, kas vienmēr būs redzami uz jūsu Calzedonia peldkostīma. Vai nu jūs esat “#mermaid”, “born in the 90’s” vai jūtaties “#sunkissed”, vienmēr atradīsiet sev piemērotu apdruku!
Post Comment
Laura teica...

Skaisti :) Iedegums dabiigais vai spray tan? ;)

Unknown teica...

Paldies, iedegums Spray Tan Riga - 2 tonis :)

Auto Post Signature