Top Social

Urban Decay Prep - Prime- Set!


LV: Paldies, UD Lavia komandai par tik jauku dāvanu. Saņēmu šos jaunumus no Urban Decay jau marta sākumā, tapēc ir bijusi iespēja visu jauno izmēģināt un par All Nighter atkārtoti pārliecināties, cik tas ir lielisks grima fiksators.  Tad nu pastāstīšu par katru no tiem nedaudz sīkāk. Produkti kā vienmēr nopērkami Douglas veikalos un online
ENG: Thank you Urban Decay Latvia team for such a nice gift. I got these babies already in march, so I got a chance to try them for many times and again make sure how good they are. So I will tell you more about each of them. 
- niacinamide -coconut water -sepitonic M3
Hydrating, shooting prep priming spray- vitamin B3, sepitonic M3 and coconut water. Reduces the appearance of pores, brightens and smoothes skin and replaces lost moisture. 

Urban Decay Hydra Charged complexion prep priming spray 27.99 €
Šis mitrinošais, nomierinošais izsmidzinošais līdzeklis ar kokosriektu ūdeni sagatavo ādu pirms grima uzklāšanas, padarot ādu vienmērīgāku un liekot porām izskatīties ievērojami mazākām. Pietiekoši viegls, lai varētu lietot jebkurā dienas laikā (nesabojājot grimu). Quick Fix uzreiz mitrina un padara ādu maigu. Izmanto šo spreju no
rīta, lai "pamodinātu" un sagatavotu ādu pirms grima uzklāšanas, vakarā pirms kopjoša krēma, vai jebkurā laikā, kad Tev nepieciešama ātra svaiguma deva.
Urban Decay All Nighter 27,99 €
Stop makeup meltdown!
Keeps your make-up looking gorgeously up to 16 hours, without melting, cracking, fading or setting in to fine lines. 
For all skin types! 

Urban Decay All nighter 27.99€
Fiksējošais sprejs saglabā nevainojamu grimu līdz pēc 16 stundām. Nesatur eļļu un parabēnus. Saglabā noturību intensīvas slodzes apstākļos - karstā, aukstā, vējainā laikā. Nerada smaga grima sajūtu, Jūs pat aizmirsīsiet, ka esat to uzklājusi!
7 dienu klīniskajā pētījumā:*
• 78% dalībnieku apgalvoja, ka All Nighter fiksējošais sprejs sniedza nevainojamu izskatu pat pēc 16 stundām;
• Vairāk kā 80% dalībnieku atzina, ka grims ne tikai izskatās labāk, bet arī turējās daudz ilgāk pat uz sejas T-zonas;
• Vairāk kā 88% dalībnieku ar dažādiem ādas tipiem apgalvoja, ka All Nighter ir pats labākais produkts grima noturībai.
Sakratīt pirms lietošanas. Lietot pēc grima uzklāšanas. Turēt produktu aptuveni 20 cm attālumā no sejas ādas un ar "X" un "T" veida kustībām izpūst 2-4 reizes. Sargājiet acis, aizveriet tās pirms izsmidzināšanas.
*Pētījums veikts ar 50 personām.
Urban Decay Optical illusion 32,99 € 
Instantly blur flaws, reduces fine lines and makes pores seem to vanish. Makeup goes on better and lasts longer. Cushiony formula contains optical blurring pigments, along with conditioning  ingredients like rosehip & argan oil. 

Urban Decay Optical Illusion 32,99 €
Nogludināta ādas virsma vienā mirklī! Optical Illusion grima bāze vizuāli nomaskē krunciņas un poras, ļaujot ādas tekstūrai izskatīties lieliskai un porcelāna gludai. Tā atvieglos grima uzklāšanu un nodrošinās ilgāku noturību. Šai samtaini maigajai, vieglajai grima bāzei ir maigs rozā tonis, lai izgaismotu ādu pirms grima uzklāšanas, bet nožūstot tā kļūst caurspīdīgi matēta.

All of these products are compliments from URBAN DECAY LATVIJA
Post Comment

Auto Post Signature