Top Social

DR. HAUSCHKA dabīgā kosmētika

Mana iepazīšanās ar Dr.Hauschka pēdējos mēnešos ir bijusi ļoti patīkama, sākot ar jubilejas prezentāciju, kurā uzzināju par kompānijas vēsturi, par vīziju un pieredzi, ko tā nes sevī. Līdz pat nesenajai Dr. Hauschka jaunās make-up līnijas prezentācijai, kurā satiku kompānijas galveno un radošo make-up mākslinieku Karimu Sataru.


Karims Satars prezentācijā demonstrēja dāžādus grima veidus, uzklāšanas tehnikas kā arī stāstija par to cik lepns ir par kosmētikas līniju, kura ir beidzot ieraudzījusi saules gaismu.

Kosmētika ir dabīga, līnija nav pārspīlēti liela, bet gan īpaši pārdomāta, lai ar nelielu produktu daudzumu varētu panākt ikdienai vēlamo rezultātu. Šī kosmētikas līnija būs īpaši piemērota ikvienai, kura nevēlas apjukt sortimentā, bet vēlas, lai produkts ir kvalitatīvs un maksimāli labvēlīgs ādai. Tad nu lūk, noteikti, ir vērts ieskatīties piedāvājumā.
Man ļoti patika un acīs iekrita 3 produkti - vaskveidīgs zīmulis lūpu kontūras iezīmēšanai, lai lūpu krāsa vai spīdums neizplūst ārpus kontūras, birtošais pūderis bez toņa, kura sastāvā ir zīds - noņem lieko spīdumu, bet neļauj ādai zaudēt mitrumu, kā arī tam piemīt burvīgs aromāts.  Un trešais būs atsvaidzinoš un grimam nekaitīgs sejas toniks, kuru var lietot pirms grima uzklāšanas, kā arī dienas laikā, lai atsvaidzinātu un mitrinātu sejas ādu.
Mājas testēšanā ieguvu:
  • Lūpu spīdums - maigi rozā tonī, patīkami mitrina lūpas
  • Skropstu tuša - brūna, ar sariņu birstīti, piešķir ievērojamu un burvīgu apjomu, nesaķepina skropstas, ir noturīga
  • Attīrošs pieniņš - kulta produkts, ar vieglu aromātu, patīkami attīra sejas ādu, lietoju regulāri
Paldies Dr. Hauschka Latvija par uzaicinājumu uz pasākumu un produktiem izmēģināšanai.

Auto Post Signature