Top Social

Living healthy with AMWAY

ARTISTRY™ ir viens no pieciem visvairāk pārdotajiem "Premium" klases ādas kopšanas zīmoliem* pasaulē. ARTISTRY™ piedāvājumā ietilpst progresīvi ādas kopšanas līdzekļi, kas izstrādāti no patentētām augu sastāvdaļām, izmantojot jaunākās tehnoloģijas. Tie iedarbojas uz bioloģiskām un apkārtējās vides izraisītām novecošanās pazīmēm gan vīriešiem, gan sievietēm.

8. febrūārī  apmeklējot AMWAY prezentācijas pasākumiem es uzzināju daudz jauna par imunitātes uzlabošanu un stiprināšanu ar jauniem produktiem no AMWAY zīmola. Kā arī uzzināju cik dranķīga ir mana mīļā kafija un cik ļoti svarīgi organismam ir B grupas vitamīni! B vitamīni ir enerģijas lādiņi! Mūsdienu dzīves ritmā mums pastāvīgi jāpiedomā, kā atbalstīt savu organismu. Uztura trenere un naturopāte Ance Šternberga passtāstija, ka svarīga loma cīņā ar nogurumu ir B vitamīnamīnu kompleksam, kas sastāv no 8 nozīmīgākajiem B vitamīniem – B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 un B12. Vienam otru papildinot, šie vitamīni palīdz veicināt enerģiju veidojošu vielmaiņu, uzlabo miega kvalitāti un noskaņojumu, kā arī atbalsta nervu sistēmu un imūnsistēmu. Tā nu man burciņā bija kapsulas 60 dienām un regulāri tos lietojot pazuda gan iesnas, gan nogurums kā arī no rītiem pamosties ir kļuvis daudz vienkāršāk, pat ja dodos gulēt vēlāk kā ierasts. Otrs brīnum gards produkts bija imunitātes dzēriens PHYTO2GO, kurš kā koncentrāts ir ieslēpies pudeles maināmā korķī un tiek aktivizēts pārgriežot vītni un sajaucoties ar ūdeni veidojas ikdienas lietošanai paredzēts vitamīnu kokteilis. Gards bez gala, bet šāda viena pudelīte izmaksā 3 Eur + ūdens izmaksas, kā arī ieteicams ir lietot ik dienu šādas 3 dozas. :) Vitamīnu korķi atrodami ŠEIT

TOP 5 pavasara make-up tendences


Matētas lūpas un intensīvs tonis:
viena no 2017. gada aktuālākajām tendencēm ir matētas un izteiksmīgas lūpas spilgti sarkanos, vīnsarkanos, burgundijas, plūmju, aveņu un violetajos toņos. Uzmanību piesaistošas lūpas var būt galvenais koptēla akcents, kas neprasa ievērojamus papildinājumus, jo izteiksmīgas lūpas vislabāk izskatīsies ar dabisku grimu. Savukārt matētu lūpu efektu panāksi ar mitrinošu lūpukrāsu, kas pārklāta ar pūderi!

Mirdzums: pavasarim lieliski piestāv mirdzums un spīdums visās tā variācijās. Piemēram, vari uzklāt izgaismojošus kosmētikas produktus tikai vaigu kauliem vai pat uz visas sejas, radot svaigu un dabisku efektu. Mirdzums lieliski derēs arī plakstiņiem – A. Savickis iesaka Artistry Signature Color divtoņu acu ēnas, kuru sastāvā ir gaismu atstarojošu pērlīšu maisījums.

Izceltas uzacis: pretēji iepriekšējo sezonu tendencēm, kad tās tika veidotas perfektas, tagad priekšplānā izvirzījies dabiskums. Uzacis joprojām tiek iezīmētas, taču vairs ne tik kārtīgi un grafiski. Dabisku, izceltu uzacu efektu vislabāk panākt, tās iezīmējot ar vaska un ēnu palīdzību – tam noderēs Artistry Signature Color Brow Kit uzacu komplekts, kurā ir divu krāsu pūderi un vasks, lai viegli panāktu vēlamo efektu.

Daudzfunkcionālais sārtums: sārtums ir teju universāls kosmētikas līdzeklis – lieto to ne tikai vaigu izcelšanai, bet arī acu akcentēšanai. Piemēram, modes skatēs sārtums plakstiņu zonā pat tiek sapludināts ar vaigu sārtumu, tādējādi papildus izceļot deniņus. Atturīgākā versijā to iespējams izmantot arī viegla dienas meikapa izveidei.

Akcents uz skropstām: kaut arī Twiggy stila skropstas var šķist mazliet par spilgtu ikdienai, tomēr smagnējo skropstu efekts ļoti piestāv mūsdienīgas sievietes tēlam. Šādu skropstu efektu panāksi, uzklājot vairāk kosmētikas augšējā plakstiņa skropstām, lai padarītu tās biezākas. Nebaidies eksperimentēt – skropstu veidošanai var izmantot ne tikai tušu, bet arī acu laineri.
Bildē Unnika Annika un Amway skaistuma eksperts Andžejs Savickis

Daži no jaunajiem SPRING 2017 MODERN ICON kolekcijas produktiem, kurus man ir bijis iespējams izmēģināt no Artistry:
Produktus iespējams iegādāties ekskluzīvajā Amway Business Owners tīklā visā pasaulē. Amway.com

Post Comment

Auto Post Signature