Top Social

Winter rawness

Esi mazliet egoists un dari to ko gribi katru dienu, un vēl kaut ko – katru mēnesi, un kaut ko brīnišķīgu – katru gadu. Nav neviena, kas rūpējas un domā par Tevi tikpat stipri, kā Tu pats.

Pirmais jaunā gada mēnesis tuvojas noslēgumam un šķiet, ka zinātnieki ir mazliet kļūdijušies, bet nav galīgi maldījušies par "blue monday" gada depresīvāko pirmdienu. Es gan nedomāju, ka tā ir konkrēta diena, bet gan individuālais laika posms, kurš aizvadīts kopš jaunā gada. Ja kāds nezinu, kas ir blue monday skataties ŠEIT
Tad ...  es jaunajā gadā uzsāku mini ikdienas piezīmju grāmatu, kurā rakstu katras dienas pozitīvās sajūtas, labos darbus un ar mīnusiņu pierakstu negatīvās sajūtas, notikumus. Jāsaka, ka diezgan daudz dienas ir pilnīgi bez mīnusiņiem un tas atskatoties uz aizgājušām dienām sagādā prieku, BET pats galvenais ir censties darīt lietas, kas sagādā prieku... apēst saldējumu, nopirkt kādu kārotu lietu, izlasīt kādu grāmatu vai vienkārši interesantu rakstu, noskatīties kādu izglītojošu video, izteikt kādam komplimentu, parunāties ar kādu senu draugu un tamlīdzīgi. Šādā veidā varu atskatīties vai dzīvoju saskaņā ar sevi un šis saraksts arī neļauj ikdienā krāt mīnusiņus, jo kurš gan vēlas iet un rakstīt cik katra diena ir bijusi briesmīga? 
Tie, kuri man seko instagram ir redzējuši, ka iegādājos Fujifilm Instax mini kameru :) Ah, kāds pašai prieks par to :) Līdz šim tapušas jau divas bildes, kuras man atgādinās par notikumiem un superīgiem mirkļiem.  Tagad gaidu vakaru ar skaistu saulrietu, lai iemūžinātu to! Es gan vēl neesmu apguvusi bildēšanas iemaņas, jo pirmās divas bildes tapa ar mani kadrā un kādu citu pie kameras pogas, tapēc bildes nav izstādes cienīgas, bet tomēr ir mīlīgas. 
Oi, nevar tak nepastāstīt, ka meitenes te par mani pārsmējušās, ka man patreiz tāds "M"periods... uz randiņiem aicina Mārcis, Mārtiņš un Maxims.. :D un iepriekšējais draugs bija Māris.. hmmm skaritība vai zīme? Visi vienmēr saka, ka "everything happens for a reason" Es daļēji piekrītu, jo visam ir cēlonis, pēc kā izriet sekas. Pozitīvas vai negatīvas - viss atkarīgs no situācijas, bet izmantot šo kā attaisnojumu mirkļos, kad kaut kas noiet griezi ir pavisam aplami. Šomēness esmu savu mirkļa neomu ārstējusi veikalos.. ASOS internetā un lielveikalos tepat Rīgā. Esmu pārkārtojusi savu garderobi, izrevidéjusi to un secinājusi, ka no dažām kleitām ir jāatbrīvojas, neliela kaudzite apģērbu jāsalabo un vispār man nevajadzētu iepirkties, jo skapī nav visam vietas, apavu netrūkst un somu ne tik. Bet, ak vai esmu tikai meitene un gribas vēl to un patīk vēl šis. Starpcitu vai Jums ir mīļākie zīmoli vai dizaineri? Es esmu ļoti iecienijusi Religion clothing apģērbu, ko iegādājos vai nu Londonā vai Asos, man ļoti patīk AllSaints , apakšveļu izvēlos Intimissimi un legingus, zeķes no CALZEDONIA. Protams sanāk kaut ko iegrābstīt H&M, Zara u.c. Veikalos, bet labprāt pērles atrodu Yoox mājas lapā no kuras sūtu kā džinsus tā apavus, jo nepareiza izmēra gadijumā bez papildus samaksas var aizsūtīt un visu samainīt, esmu to darijusi, viss notiek ar kurjeriem no tava mājas durvju sliekšņa. 
Ceru, ka Jums iet forši, daudz smaidat un priecājaties par jano gadu, starpcitu, uh, tagad tak vēl ķīniešu jaunais gads vēl sācies, Tas saucas sākam jaunu dzīvi, dublis 2 
Kā jums ar jaungada apņemšanos? Unkas ir jūsu iecienītākās šopping vietas? :)

Post Comment
Unknown teica...

OOOOO, very much like tas auskaru salikums!

Unknown teica...

Forša ideja par ikvakara sarakstiņu - pilnīgi iedvesmoji mani arī tādu sākt rakstīt :) Jādzen prom tie Monday blues :))

Unknown teica...

Paldies, :) man ar dikti patīk, necerēti labs ķēriens :)

Unknown teica...

O jā, tas sarakstiņš ir forši :) pašķirot atpakaļ var atcerēties tik superīgus notikumus, ks varbūt uz kopējā fona ir sīkums un pazūd, bet tā izlasot smaids pa visu seju :))

Auto Post Signature