Top Social

30xThirty

 THIRTY IS AN ATTITUDE

Sveika pasaule 2017 gadā! Šogad dzimšanas dienā saņēmu pirmo gada puteni ar biezu sniega segu! Gadā, kad piedzimu termometrs rādija -32, šķiet, ka man būtu bijis jābūt izturīgai, bet esmu salīgākais zaķis uz pasaules :D

Un tā esmu iekāpusi 30 gadnieku pulciņā un jāsaka, ka jo gadu, jo labāk. Gudrāka, pieredzējušāka, nobriedušāka, inteleģentāka, šķiet arī, ka skaistāka. Piepildījusi gan savus mērķus, gan sasniegusi priekš sevis savas mazās virsotnītes, bet vēl daudzas un augstas gan priekšā, bet tas tak ir tik forši. Man jau pašai ļoti viss patīk. Un es noteikti nevēlētos būt 21 gadus veca atkārtoti. Ja man kāds ļautu izmainīt šādas un tādas lietas pēdējos 10 gados, es noteikti to izdarītu. Kā vienu no lietām, es noteikti ikvienai meitenei iesaku veidot uzkrājumu ko līdz jums ir patstāvīgi ienākumi. Šobrīd esmu ierobežota vairākās dzīves situācijās, tikai tapēc, ka man apkārt neviens par to nerunāja. Otrs, noteikti rūpējieties par savu augumu un veselību, tas tikai atmaksāsies, pēdējos 3 gados izskatos un jūtos labāk kā jebkad iepriekš. Tāpat vairāk laika veltat draugiem, ģimenei un lietām, kas sagādā jums prieku, lai mirklī, kad JUMS pajautā vai Jums ir bijusi interesanta dzīve, nav jāmelo. Man šajā gadījumā jāmelo nav, bet strādāt, gan noteikti man būtu vajadzējis mazāk. Tāpat es nekad nebūtu domājusi, ka 30 gados nebūšu precējusies un jau ar bērniem. Bet arī šajā jautājumā ir daudz un dažādu momentu kur pieļautas kļūdas. Ir bijušas ilgstošas attiecības, kopdzīve, esmu bijusi ceļā uz mammas lomu, bet daba ir neparedzama un medicīniski neizskaidrojamu iemeslu dēļ šāds ceļš izbeidzās un bija jāpiedzīvo operācija. Kas arī sašūpoja visu apkārt- kā attiecības tā arī motivāciju. Un tad, kad jāuzsāk dzīves ceļš vienam, patstāvīgi, principā gandrīz no nulles, tad uzaug liels rūdijums, augstas sienas un dzīves pieredze veidojas ļoti strauji.  Ļoti skaidri parādās saprasšana par to ko vēlies, kas Tev patīk, kuri ir tavi cilvēki un kuri nav. Vienvārd sakot es esmu uzkrājusi gana lielu dzīves pieredzi, izgājusi cauri burvīgiem un ne tik skaistiem mirkļiem. Priecājos, ka zinu, lai kas notiktu, es nepazudīšu- pratīšu par sevi parūpēties, bet šobrīd es daru to, ko varu atļauties. Ceļoju, kad sanāk tam atlikt naudiņu, pērku lietas, kuras man patīk, nodarbojos ar dažādiem sporta veidiem kā snoubords ziemā, sērfošana un veikbords vasarā, sporta zāle visu cauru gadu. Tos pieskaitu saviem vaļas priekiem. Noteikti iesaku visiem vairāk lasīt grāmatas un mazāk galvu piesārņot ar "Privātās dzīves vai Degpunkta" tipa informāciju. Tad arī lūk, šajā vecuma posmā es ļoti novērtēju komfortu un kvalitāti. Man ir auto, bet nesagādā arī problēmas izmantot sabiedrisko transportu, ja tas ir ērtāks veids konkrētā mirklī pārvietoties. Man patīk kvalitatīvas lietas un no pieredzes zinu, ka noteikti ir vērts iegādāties somas, kuras ir kvalitatīvas. Vienai manai Dolce&Gabbana somai ir 9!!! Gadi. Tā ir 100% atmaksājusies un kalpo vēl šodien. Tas pats attiecas uz apaviem, arī tie notiekti atmaksājas, ja vien nēesat galīgi nenovīžīgi.
Tā  nu man pašai priekš sevis, priekš darba un mūsdienu modei atbilstoši ir izveidojies nelieks saraksts:
Kam noteikti jābūt sievietes garderobē 30 gados?
- kvalitatīvai somai
- elegantam rokas pulkstenim
- dārgmetāla ( zelts/ sudrabs) pamata lietām kā auskari, ķēdīte, rokassprādze, gredzens
- melnām, klasiskām augstpapēžu kurpēm ( stiletto būs ideālais variants) 
- žaketei
- biksēm
- klasiska piegriezuma kleita/ zīmuļ-tipa svārki
- balta / melna blūze
- trencis
- ādas jaka
- apakšveļai jābūt komplektos (mikipeles atstājam pavisam retiem gadījumiem)
- zeķēm/ zeķubiksēm
- Tīriem, koptiem matiem
- sakoptām rokām
- savām " signature" smaržām
- drēbēm jābūt kārtīgām, izgludinātām, nenonēsātām ( neskaitot saplēstos džinsus) 
- vismaz minimālam sejas kopšanas komplektam ( krēms sejai/ acīm, sejas attīrītājs) 
- vismaz minimālam kosmētikas komplektam ( skropstu tuša, tonālais krēms, pūderis, uzacu produkts, lūpu krāsa/ spīdums un vaigu sārtums vai bronzeris) 
- taisnai mugurai, skaistai stājai un vieglai gaitai. 
- jāprot plānot savs laiks, jāciena citu darbs un laiks
- jāprot galda kultūra un elementāras etiķetes normas
- un pats galvenais jāprot baudīt dzīvi, jālutina sevi un savējie, jābūt patiesai pret sevi un jāmīl sevi! 
Šis viss ir garderobe, varbūt ne burtiskā nozīmē, bet tas ir jūsu dzīves koferīts, pieredze, stils, gaume, attieksme, mīlestība un cieņa. 
Paldies JUMS un domāju, ka nākamais gads būs viens "Hell of a ride together" ;) Tapēc " Stay Tuned"!
Šogad ne tikai par skaistumu, bet arī par dzīves pacēlumiem, kritumiem, randiņiem, vietām un ēdieniem, ceļojumiem un atziņām!

Post Comment
Unknown teica...

Super, Laura! Ir jāmāk baudīt dzīvi, lai šis gads elpuaizraujošs! :)

Unknown teica...

:) Priekā!

SantaKudreņicka teica...

Tu esi kolosāla! Lasu, smaidu un priecājos par Tevi, cik esi stipra un iedvesmojoša!
Lai viss dzīvē izdodas. :)

Camille Sugar teica...

Bija ļoti interesanti palasīt. Man šķiet, ka tu vienmēr pozitīvi raugies uz dzīvi :) Lai tev viss izdodas!

Una no Vēlais rīts teica...

Super, lai viss izdodas! Man tik ļoti patīk šie Tavi personiskie raksti!

Unknown teica...

Paldies ;) Jāliek tam gadam ievilkt elpu :)

Unknown teica...

Paldies ;)

Unknown teica...

Santiņ, paldies ;)

Unknown teica...

Neskaitot situāciju valstī ar visu var tikt galā :) Paldies ;)

Unknown teica...

paldies :) Izskatās, ka man pašai patīk par īstām un dzīvām lietām papļāpāt, tapēc turpmāk vairāk sarunu :)

Sabīne teica...

Paldies par iedvesmojošo rakstu! Prieks lasīt kā tu skaties uz dzīvi, pilnīgi var just, ka cauri pie lasītāja nonāk kāds gabaliņš pozitīvisma!
Daudz laimes dzimšanas dienā!

Unknown teica...

Paldies ;) Prieks, ka patīk raksts :)

Zanda teica...

Lasīju un domāju, cik tiešām daudz kam skumjam dzīvē jāiziet cauri, lai prastu ieraudzīt laimi un tā skatītos uz dzīvi kā to dari Tu!
Ļoti iedvesmojošs, taču tajā pašā laikā tik patiess stāsts, kas mums, tām, kurām vēl līdz 30 kāds laiciņš, liek likt dažas svarīgas lietas aiz auss.
Sirsnīgi sveicu ar aizgājušo Dzimšanas dienu! Lai dzirkstošs un piedzīvojumiem bagāts gads! :)

Unknown teica...

Padlies, par asveikumiem un lai Tavi līdz 30 skaistas pieredzes bagāti :)

Auto Post Signature