Top Social

CHOPARD Happy Diamonds

BECAUSE LIFE IS TOO SHORT TO BE LIVED IN MONOCHROME

Happy Diamonds 40. gadadiena
Pirms četriem gadu desmitiem juviliernams Chopard atklāja revolucionāru pulksteņu konceptu ar kustīgiem, šķiet brīvi peldošiem dimantiem pulksteņa ietvarā. Kolekcijai tika dots zīmīgs nosaukums - Happy Diamonds.
Sākotnéji Happy Diamonds tika veidots tikai vīriešiem, taču pulksteņu radošais dizains un dimanti vedināja idejai par laikrāžu piedāvājumu arī sievietēm. 
Man bija tas prieks un iespēja apmeklēt Chopard Riga un apskatīt brīnumskaisto juvilier izstrādājumu kolekciju kā arī pielaikot dažas brīnum skaistas rotas. 
Jāsaka, ka katra rota, katrs pulkstenis liek sirdij apstāties, notrīcēt un justies ļoti īpaši. Es viennozīmīgi vēlētos sev Happy Sport pulksteni, kuru arī varēju pielaikot. Man gan pulkstenim, kuru mēriju šķita par daudz to akmeņu, kas iestrādāti ietvarā, bet Chopard sniedz iespēju pielāgot dizainu katra vēlmēm.
Foto: Bruno Kabucis
Happy Diamonds celebrating an iconic watch.
Since 1976 the famous moving diamonds by Chopard have been staged through amyriad of precious and playful watch and jewellery creations.
I had a chance to attend presentation in Chopard Riga boutique. And after all the stories was told we had a chance to try on pieces we like. Oh, I went for some statement earrings, they were so fabulous.
And second I tried Happy Sport watch it is a prefect watch, just too many diamonds around it, but there is a beauty in Chopard concept- they can adjust and create a piece that is just like you want it to be!
Photos: Bruno Kabucis
DOING WHAT YOU LIKE IS FREEDOM. LIKING WHAT YOU DO IS HAPPINESS
Post Comment

Auto Post Signature