Top Social

Blue evening make-up

ENG: Hello, December? It's almost  less than a month left till my 30th birthday! Oh, there is something very uncontrollable going on in my head and thoughts and feelings at the moment. And November was kind of a clearance month for me, to recycle stuff I don't need and wan't in my life. I was off from the snapchat, really quiet on my instagram @laura_valuta. Doing more stuff, that is more me, and gives me more excitement. I did my first make-up master class, & more to come, the groups are filling up really quickly! I did destroyed my iphone 6 ( completely so I have to do a swap for a new one) At the moment I am walking around with a dinosaur :D Iphone 3 with no instagram, no whatsapp... no video options! It's so funny. So the content I create for instagram, I do on my ipad, thats quite an oldie too :) But I feel more relaxed, I drive more relaxed in my car, I don't feel I'm missing out on stuff and as I'm such a pro with technologies I have locked my Appstore that well- so no information can be restored from the phone! I can say bye, bye to all my ex boyfriend pictures ( those I some-how couldn't delete) ... And bye to all the contacts and  notes.... and basically I feel like I will start a completely NEW life.. . :D almost! 
Oh, well there is something more :) I have been attending psychotherapy sessions for a month now. I have been hiding such a gems inside even from my self. Now I clearly see some real answers to many situations in my life, that nobody before could answer. I like it a lot. So, November was all about treating myself with studies, mental treatments, work, books, gym sessions and some headaches about my phone :D But those are just things. I am happy about everything I have - so cherish what U have and don't take anything for granted. As you never know what can happen in next moments. Here goes my deep condolences to everyone who had the impact from the Colombia plane crash. :( 
But I don't want to end on a sad note. So here is a bit more happy make- up look I did for my second master class. :) Wanted to inspire girls to have more fun with make-up! I hope I did :) 
Hugs and kisses to you all my dear ! Love

LV: Sveiks decembri! Nu jau gandrīz vien mazāk kā mēnesis līdz manai trīsdesmitajai jubilejai. Ah, jā ar mani notiek kaut kas, ko nespēju kontrolēt! Domas, sajūtas - tas viss tik savāds. Novembris man bija sava veida attīrīšanās mēnesis - atbrīvojos no liekām lietām, cilvēkiem, sajūtām savā dzīvē. Es nezimantoju snapchat, retāk lietoju instagram @laura_valuta, bet darīju vairāk tās lietas, kuras man patīk un sagādā prieku. Novadīju savu pirmo divu nodarbību cikla meistarklasi - tādas būs vēl, jo izrādās man apkārt tik daudz gribētāju. Paralēli tam iznīcināju savu Iphone6, tagad pārvietojos ar dinozauru- Iphone 3, kamēr sagadīšu savu jauno maiņas telefonu. Telefonā nav whatsapp, nav epastu, nav instagram, nav video iespēju... Tas viss ir tik smieklīgi. Ja vien radu saturu savam instagram, tad tas notiek uz ipad, kurš ar nav nekāds jauneklis vairs :) Bet kopumā šādi jūtos daudz atbrīvotāk, daudz labāk, savā auto sēžu un atpūšos, nevis spaidu telefonu, jo ir sajūta, ka ko svarīgu palaidīšu garām. Un tā kā ar tehnoloģijām esam var teikt labākie " čomi", tad esmu kaut ko appstore sabloķējusi tā, ka servisā manai iepriekšējai informācijai  nav iespējams piekļūt. Ah, hakeris es! :D
Saku atā, atā visām bijušo puišu bildēm- no kurām nespēju atbrīvoties nez kapēc, attā visiem kontaktiem, piezīmēm, aplikācijām un vispār varēšu sākt jaunu un skaistu dzīvi- varteikt :)
Ah, pareizi, ir tak vēl šis tas :) Patreiz jau mēnesi apmeklēju psihologu ( to ar kuru iet parunāties ) un izrādās es iekšā sevī slēpju tādas pērles. Patreiz spēju saskatīt tik daudz savu kļūdu un nepareizu darbību uz kurām pati nespēju atbildēt un arī neviens no apkārtējiem nespēja izskaidrot. Man tas tik ļoti patīk. Tātad novembri es aizvadīju tiekot galā ar sevi- grāmatas, darbs, meistarklases, sporta zāles treniņi un neizbēgamām klapatām ar telefonu. Bet tās visas ir tikai lietas, esmu pateicīga un priecīga par visu, kas man ir, tapēc arī  Jums iesaku novērtēt to, kas jums ir, nevis visu laiku ilgoties pēc tā, kas Jums nav. Šajā mirklī vēlos izteikt viss dziļāko līdzjūtību ikvienam, kuru skārusi Kolumbijas lidmašīnas katastrofa. :( 
Bet es nevēlos noslēgt uz tik skumjas nots, tapēc bildēs nedaudz jautrāks vakara make-up, kuru izveidoju meistarklases dienā, lai meitenēm ir no kā iedvesmoties. Ceru, ka man nedaudz izdevās. :)
Apskāvieni un bučas Jums, dārgie!  Bučas un apskāvieni
Mīlestībā, Laura
 Used products/ Izmantotie produkti

  • Face/ Seja
  • Gosh foundation drops 004
  • Lancome Belle de teint liquid glow 02
  • Bobbi Brown foundation stick 3 ( beige)
  • Bobbi Brown - Pink glow
  • Douglas bronzin powder
  • Kiko Milano blush - 111
  • Eyes/ Acis
  • Eyeshadow base
  • NYX Ultimate shadow pallete 01 ( smokey & highlight)
  • MAC pro longwear color stick - midnight shadows ( dark blue)
  • YSL warerproof eye pencil
  • Inglot - duraline
  • Make Up Store- glitter ( rocket)
  • Eyebrows/ Uzacis
  • Eylure brow pencil nr 10 dark brown
  • Eylure brow luminizer 
  • Lips/ Lūpas
  • MAC lip pencil - Trust in Red
  • MAC Lipstick- Candy Cane
  • MAC Vamplify lip gloss - Suggestive

Post Comment
Laura teica...

Tā ir lieliska sajūta - izbaudīt laiku ar sevi, esot pie stūres, sabiedriskajā transportā - vērot cilvēkus un, ejot pa ielu, vērot skatlogus (vai garāmgājēju apavus :D)! Es šīs sajūtas atklāju apmēram pirms gada un tagad zinu, ka nemaz vairs negribu lūkoties telefonā, jo to pavadīja neizprotama trauksmes sajūta. Pati jau raksti, cik daudz esi ieguvusi līdz ar telefona sabojāšanos, tādēļ novēlu, lai iesāktais realizējas ar uzviju un sajūtu harmonija gūst virsroku!

Unknown teica...

O, jā, paldies :) Lai realizējas ar uzviju. Un re, kā saka, viss kas notiek- notiek uz labu un ja ne pa labam tās pārmaiņas nāk, tad nāk nedaudz sapurinot. Ah, un jā par staigāšanu arī- kad eju caur pilsētu- cenšos ieskatīties dziļāk vārtrūmēs, arkās, skatlogos un šādi atrodas tik daudz jaunas foršas vietas un lietas :)

Anonīms teica...

Iedvesmot izdevās! :)

Annija
rigasmetro.wordpress.com

Elina teica...

Mēs tikko ar vīru iegādājāmies podziņtelefonus, vienādus -viens baltu, otrs melnu. Braucot uz Vjetnamu uz pāris mēnešiem, tas šķita tieši tas, ko vajag. Un ir labi! :)

Unknown teica...

Super, Gaidīšu daudz make-up rakstus :)

Unknown teica...

WOW, podziņas... neticas, ka tādus vēl kaut kur maz var dabūt :) Un vai Jūs vēl pa Vjetnamu dzīvojaties? Ah, pāris mēneši izklausās tik superīgi. :)

Auto Post Signature