Top Social

DOUGLAS NATURALS

“The most beautiful makeup of a woman is passion. But cosmetics are easier to buy.” 
― Yves Saint-Laurent



  • Douglas make-up remover: At first I disliked it as I considered it too greasy and oily. But using it for a while I tend to choose this remover when I need to remove make-up from my eyes or lips. For the rest of my face I prefer miccelar water. 
// Iesākumā man šis produkts nepatika, jo šķita, ka tas ir par taukainu un eļļainu. Bet ilgāku laiku to palietojot pieķēru sevi, ka izvēlos ar to tīrīt tieši kosmētiku no acīm un lūpām. Pārējo seju attīrot ar micelāro ūdeni.
125 ml / € 9,95
  • Lip Balm  - Very good one. Moisturises lips instantly. Rich and creamy consistency. I apply it on my lips during the night and in the morning during my make-up routine.
// Ļoti labs. Lūpas uzreiz tiek mitrinātas. Bagātīga un krēmīga konsistence. Lietoju šo balzāmu uz nakti un no rīta kamēr pucējos.  
4,2 g / € 4,95

  • Cleansing peeling - As I have quite good skin, I can't find any "yay" or "nay" moment about this product. Mostly I like the fact that it is vegan and Bio. I have no certain opinion about this one! 
// Tā kā man ir diezgan laba sejas āda, tad es nespēju šim produktam izcelt kādus jā vai nē momentus. Kopumā man patīk tas, ka produkts ir vegānisks un Bio. Man nav viennozīmīga viedokļa par šo produktu. 
75ml / € 9,95

* Produktus var iegadāties Douglas veikalos

Photos : Santa Kozlova
Products: Test Products Douglas Latvia

Post Comment
Anonīms teica...

Tieši nesen nopirku Douglas Naturals lūpu balzāmu un man ļoti patīk ! Kā uznāca aukstumi, lūpas kļuva nereāli sausas un sasprēgājušas - pilnīgi līdz asinīm, un pāris dienu laikā rehabiltējās tā kā pazīt nevar.

Unknown teica...

Jā, šis ir ļoti efektīvs un sastāvs ar iepriecina :)

Auto Post Signature