Top Social

LIFE UPDATE

“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.” 

― Marilyn Monroe




Hey Gorgeous!

Well let's chit chat a bit ;)

It's been a while since my last life update. So year is coming to an end and it is wise to think about all things I've done and things I wish I did do, but haven't done. So this all came to me after watching cartoon- The Little Prince. I think most of you have read that story. By the way It's not for kids at all.

Antoine de Saint-Exupery was a wise man.

“The most beautiful things in the world cannot be seen or touched, they are felt with the heart".


So my last year was all about work, work, studies and work again. Some few travels Barcelona 1/ 2/ and 3 , London and Imats and Portugal - surf trip.

Went to one wedding - Such a beautiful event. Photos will follow as I got them just recently.

Started working as a make- up teacher in Unastyle school-studio.

Worked for many advertising campaigns, worked whole year for a cooking show Gatavo 3, now working on a TV show "Kurš - Kuru" *( could translate it as battle between boy and a girl).

Did hair and make- up for many brides, girls, ladies for weddings, pregnancy shoots, graduations, birthday parties and so on.

Wrote columns for Cosmopolitan Latvija, For Shopping centre Domina, Origo, did some reviews for other social media sites.


Had a few dates - I guess not enough to find LOVE!

And still living in my parents house. Well I sat myself a date- end of october to find myself a place to live, but in my life nothing goes as it's planned. SO nothing has changed.


So I am setting some new goals for the next year!


* Visit at least one new country- preferably in Asia :)

* Imporove my surfing skills

* Find a place to live

* Fall in Love - I kind of miss cooking for someone, making surprises and cuddling and people are made to love, to share and give and to be together.

* Try wake-boarding

* learn to stand on my arms




At the moment about all the rest I'am happy.

Still Vegetarian- already 3 years

Non smoker

1 and a half year in a gym - best body shape ever

Teacher for half a year and It's the best feeling in the world when I can share my knowledge with others! So grateful.


How about your year?  Are U satisfied? 
Hugs & kisses!
L.




Čau, Superīgie!

Šodien nedaudz papļāpāsim ;)

Ir pagājis kāds laiks, kopš pēdējo reizi veicu šeit nelielu ikdienas analīzīti. Tā kā gads tuvojas izskaņai tas ir saprātīgi domāt par visām lietām, ko es esmu izdarījusi un lietām, kuras es vēlējos izdarīt, bet neizdevās. Tātad šī sajūta par " Kam tas viss"? atnāca pēc multfilmas "Mazais Princis" noskatīšanās. Es domāju, ka lielākā daļa no jums ir lasījuši šo stāstu. Un tas, kā tas nav paredzēts bērniem it nemaz.

" Mazais Princis" , kuru ir sarakstījis franču rakstnieks un lidotājs Antuāns de Sent-Ekziperī. Šis stāsts ir par cilvēka likteni, dzīves jēgu, sabiedrības kritiku un vispār pieauguša cilvēka dzīvi.

Ārkārtīgi prārīgs kungs viņš ir bijis.

"Pašas skaistākās lietas pasaulē nevar ieraudzīt vai aptaustīt – tās var sajust tikai ar sirdi".

Tātad mans aizgājušais gads bija saistīts lielākoties aar darbu, darbu, studijām un darbu vēlreiz. Daži mazi ceļojumi- Barcelona 1 / 2 / un 3, Londona un Imats un Portugāle - sērfa ceļojums.


Apmeklēju vienas kāzas - tik skaists notikums. Fotogrāfijas sekos, tā kā es tās saņēmu tikai nesen. Sāku strādāt kā make-up skolotāja- Unastyle izmidža skolā -studijā.

Strādāju pie daudzām TV reklāmas kampaņām, strādāju visu gadu kulinārijas raidījumā "Gatavo 3", tagad strādāju TV šovā " Kurš - Kuru ".

Veidoju matus un make-up daudzām līgavām, meitenēm, sievietēm uz kāzām, punča- bērniņa gaidību sesijām, izlaidumiem, dzimšanas dienas ballītēm un citiem svarīgiem notikumiem.

Rakstīju slejas Cosmopolitan Latvija, Domina un Origo žurnāliem, bija dažas publikācijas citos mēdiju portālos.


Biju uz pāris randiņiem - es domāju, ka par maz, lai satiktu mīlestību!

Joprojām dzīvoju vecāku mājā. Biju sev nolikusi termiņu- oktobra beigas, lai atrastu sev vietu, kur dzīvot un sagaidīt Ziemassvētkus, bet manā dzīvē nekas iet kā tas ir plānots. Tā kā šeit ar nekas nav mainījies.

Tad nu jaunam gadam- jauns darāmo, vēlamo darbu saraksts:

* Apskatīt vismaz vienu jaunu valsti - vēlams Āzijā

* Uzlabot sērfošanas iemaņas

* Atrast savu dzīves vietu

* Ieīlēties ( lai gan uz pasūtijuma tas nenotiek, esmu atvērta, kam jaunam un skaistam) pietrūkst kopīgu vakariņu, apskāvienu, smieklu un iespējas dalīties visā skaistajā.

* Izmēģināt ko tad īsti nozīmē veikot.

* iemacīties stāvēt uz rokām un izstiept špagatu.

Patreiz gan ar visu pārējo esmu apmierināta un laimīga, ja neskaita faktu, ka labprātāk- atrastos kaut kur okēānā un sēdētu ar dēļi viļņos. :)

Vēl joprojām un nu jau 3 gadus esmu veģetāriete- šogad izmēģināju vegānismu, svaigēšanu. Tomēr viss labāk jūtos šajā pozīcijā- izvēloties maksimāli daudz sviagus augļus, dārzeņus, bio produktus un bez " E" vielām.

Nesmēķēju

Un lepojos ar aizvadītu ( jau pus otru gadu ) sporta zālē, kas rezultējas ar lieliskiem sasniegumiem. Mans augums tik labi nav juties nekad un izskatās ļoti feini. :)

Kā arī jau pus gadu esmu dekoratīvās kosmētikas pasniedzēja Unastyle imidža studijā- skolā. Tas ir pats foršākais, kas ar mani ir noticis, esmu ļoti piecīga un man ļoti patīk dalīties ar savām zināšanām.

Kā Jums aizvadīts gads? Esat priecīgi?

Bučas un mīļoju!

L.



Photos/ Attēli: Laura Valuta
Post Comment
Unknown teica...

Laura, tu esi baigā malace ;) Nav šaubu, ka proti no dzīves paņemt visu, ko tā dod. Tā tik turpināt...Esi laimīga Jaunajā 2016!!!

Auto Post Signature