Top Social

ARTEMIS MED Sensitive

“There is nothing more beautiful than someone who goes out of their way to make life beautiful for others.”


Artemis MED sejas ādas kopšanas līnija radīta jutīgai ādai ar tieksmi uz apsārtumu un kairinājumu. Artemis MED rūpējas par Jūsu ādu maigi un iedarbīgi. Āda kļūst skaista, starojoša un jūtas komfortabli.

Nesatur noteiktus alergēnus, parabēnus, parafīneļļu, alkoholu, polietilēnglikolu, silikonus, titāndioksīdu, nanotehnoloģijas, sintētiskās krāsvielas, alumīnija sāļus, sārmus, sulfātus.



Manās rokās nonāca ARTEMIS MED Sensitive produktu komplekts, kurš sastāvēja no ādas attīrošā līdzekļa, seruma un sejas maskas.

Ir cilvēki, kuriem āda ir īpaši jūtīga pie nelieliem temperatūras samazinājumiem, man tas nav tik izteikti, bet ja dodos uz kalniem sniegot vai izbraucu uz kādu aukstāku valsti kā Latvija ziemas periodā, tā uzreiz sajūtu ādas vājības- sausumu, apsārtumu un jutīgumu. Precīzāk īpaši sausi, sārti un jūtīgi kļūst vaigi, kas rada diskomfortu. Lūk tiem, kuri zin par ko es runāju- ir atrasts risinājums.
Šie produkti lieliski derēs kā sievietēm, tā arī vīriešiem.
 

Maiga sejas un ķermeņa ādas attīrīšana bez ziepēm. Ar ARTEMIS MED Face + Body Cleansing Gel āda netiek sausināta.
SASTĀVĀ ESOŠĀS VIELAS
ĒdelveissAlantoīns
ĒdelveissAlantoīns

Sastāvā esošais ēdelveissalantoīns, pantenols un Acetyl Tetrapeptide 40 darbojas kā pretiekaisuma komplekss, kas nomierina ādu un samazina tās apsārtumu. ARTAMIS MED Face + Body Cleansing Gel kopj un rūpējas par sasprēgājušu, raupju, sausu un iekaisušu ādu.

Serums jutīgai un sakairinātai sejas ādai palīdz samazināt kairinājuma sajūtu un tieksmi uz apsārtumu. Stiprina ādas dabisko aizsargbarjeru. Uzlabo ādas mitruma līmeni.
SASTĀVĀ ESOŠĀS AKTĪVĀS VIELAS 
ĒdelveissAlantoīnsArnikaCipreseMiežiMugurene
ĒdelveissAlantoīnsArnikaCipreseMiežiMugurene

Sastāvā esošais ēdelveissalantoīns, pantenols un Acetyl Tetrapeptide 40 darbojas kā pretiekaisuma komplekss. ARTEMIS MED De-Sensitize Serum satur arnikascipresesmiežu un mugurenes ekstraktu, kas lieliski piemērots kuperozas ādas kopšanai. Uzlabo ādas mikrocirkulāciju, stiprina asinsvadu sieniņas un novērš asins sastrēgumu veidošanos, kā arī samazina ādas apsārtumu.
( Manuprāt izcils produkts ikvienam sniegu un aukstumu mīlošam cilvēkam ( kā vīrietim, tā arī sievietei ), kurš labprāt mīl laiku pavadī ārpus telpām, gada vēsākajos mēnešos. P.s. Serums izteiktāk darbosies kopā ar atbilstošu sejas krēmu). 
SASTĀVĀ ESOŠĀS AKTĪVĀS VIELAS 
ĒdelveissAlantoīnsArnikaCipreseMiežiMugurene
ĒdelveissAlantoīnsArnikaCipreseMiežiMugurene

Sejas maska palīdz samazināt kairinājuma sajūtu un tieksmi uz apsārtumu jutīgai un sakairinātai sejas ādai. Dažu minūšu laikā mazina ādas vilkšanas sajūtu. Mitrinoša un nomierinoša iedarbība.




Bildes : Santa Kozlova
Produkti: Douglas Latvija
Post Comment
Camille Sugar teica...

Vajadzēs iečekot masku :)

Unknown teica...

Instagram pie bildes par masku ir vēl super atsauksme! No citas dāmas ;)

Zanda teica...

Maska ir patiešām forša, un jāsaka, ka esmu atklājusi foršu serumu, kas patīkami noņem apsārtumu. :)

Unknown teica...

Laikam tādu 100% atsauksmi var sniegt tie, kuriem apsārtums ir tas ar ko jādarbojas :)

Auto Post Signature