Top Social

Todays Look | Autumn Blues

Just 5 make-up steps  when You are late in the morning


ENG: Early mornings during the autumn and the winter are quite a struggle for all of us, as we all like to stay longer in our warm and cosy beds. So the longer we stay in bed, the less time we leave for us to get ready for the day. Sometimes I am really lazy, but I still need to put some make-up on, as my job is all about beauty and make-up. I have to represent my self weel and look good at all times. So I have some few techniques I use to create a really quick look. 
This time -  eyeliner + eye pencil + fresh looking skin. 
  1. Foundation,powder
  2. Blush, bronzer
  3. Eyebrows
  4. Liner, pencil
  5. Mascara

USED PRODUCTS: 

FACE:
LA MAV BB organic creme
LANCOME - Belle De Teint - 04 belle de miel
L'Oreal Paris bronzer - brunette 

EYES:
KIKO Make Up Milano eyeliner 104 
MAKE UP FOR EVER Aqua eyes 52L pencil
MAC- Lash curler
GOSH - No Limit Lash mascara

EYEBROWS:

Christian Faye- Dark Brown


LV: Agrie rudens un ziemas rīti mums sagādā nelielas raizes, jo mums patīk siltajās un ērtajās gultās palikt ilgāk. Bet jo ilgāk mēs paliekam zem segas, jo mazāk laika atliek, lai sapucētos dienai. Dažreiz man sanāk ļoti noslinkot un novilkt laiku, bet man tik un tā ir jāved sevi kārtībā, jo kā zinat mans darbs ir saistīts ar skaistumkopšanu, grimu un vizuāli labi izskatu. Dienās, kad izeju sabiedrībā man ir jābūt sakoptai un jāizskatās labi. Šādiem rītiem, kad ir maz laika esmu izstrādājusi vairākas taktikas, kuras nešaubīgi strādā, lai rezultātā un koptēlā izskatītos labi. 
Šoreiz izvēlos acu laineri + acu zīmuli + vienmērīgu, svaigu sejas toni. 
  1. Pamats,pūderis
  2. Vaigu sārtums,bronzeris
  3. Uzacis
  4. Acu laineris, zīmulis
  5. Skropstu tuša

ENG:  First part of my exam session at the university is over, so I will now have a time to write some fantastic posts I was willing to do for a while now. :) As well for last 5 days I live in my best friends apartment and he has a bath so LUSH Bath bombs are my best friends as many evenings as possible. Well he is coming back from Egypt on 25 so I will return to my parents house. These days made me want to look for my own apartment even more than ever. Hope You all are well, having a lovely time, loving your self, eating well and enjoying life! 
Kisses,
L.

LV:Pirmā daļa eksāmenu sesijā ir aizritējusi, tapēc tagad man būs kādu brīdi nedaudz vairāk laika, lai uzrakstītu pāris superīgus rakstus, kuri gaida rindā jau kādu laiku. :) Pēdējas 5 dienas es dzīvoju labākā drauga dzīvoklī un viņam ir vanna ! YAY! LUSH Vannas bumbas ir mani labākie draugi gandrīz katru vakaru. Bet mani piedzīvojumi beigsies 25 novembrī, kad viņš atgriežas no Ēģiptes. Došos atpakaļ pie vecākiem, bet šīs dažas dienas lika man vairāk ilgoties pēc sava dzīvokļa, kuru tik sen jau vēlos. Ceru, ka jums visiem viss ir labi, izbaudat forši laiku, mīlat sevi, ēdat labi un izbaudat dzīvi! 
Bučas,
L.
Post Comment
Arta teica...

Vienkārši, bet pamanāmi :) Un uhh...vanna... Agrāk man bija vienalga, bet tagad gan ilgojos nedaudz pēc šādas lietas dzīvē.

Un es ticu, ka Tev viss izdosies un kādu dienu dzīvosi pati savā mājvietā. man arī ir lielais sapnis par savu mājvietu un nevis īrētu dzīvokli, kurā negribās neko ieguldīt. Tad varētu čubināt un iekārtot pēc sirds patikas. :) Bet gan jau :)

gfh teica...

Chance that you keep the aforementioned tips while doing workouts then you will see enhancements inside of a brief timeframe. Perused tips and recommendations pro muscle fit on the best way to lift more weight and manufacture muscles utilizing distinctive workouts. A considerable measure of people yearning to beef up. What's more, for this, they endeavor to figure out how to body. .

http://www.healthybeats.net/pro-muscle-fit-review.html

Unknown teica...

Vanna ir tik lieliski- relaksē, nomierina un sniedz baudu :) plus vēl, ja kādreiz fanoju par Stenders vannas bumbām, tad tagad LUSH pārtrumpoja :))
Būs būs savs- viss nāk ar laiku!

Auto Post Signature