Top Social

MIU MIU piedāvā savu pirmo aromātu sievietēm

Pradas māsiņa MIU MIU  nākusi klajā ar savu pirmo aromātu. 


Miu Miu ir augstās modes sieviešu apģērbu un aksesuāru zīmols no Prada modes nama. Miu Miu tika atvērts 1993.gadā un to vada Miuccia Prada. Nosaukums Miu Miu ir atvasināts no Miuccia Prada ģimenes segvārda.
 Miu Miu zīmols ir ļoti atšķirīgs no Prada. Tas ir krāsains, jauneklīgs, moderns, sievišķīgs, dzīvespriecīgs, bet Prada zīmols ir nobriedis, mūžīgs, klasisks, vīrišķīgs un minimāls. Miu Miu zīmols galvenokārt koncentrējas uz ādas izstrādājumu, apavu un somu dizainu, un tikai pēc tam uz apģērba. Šis ir pasaulē atzīts zīmols, ar vislielāko  fanu loku Āzijas Klusā okeāna reģionā.



 AROMĀTS

Miu Miu ir beidzot gatavs izlaist savu pirmo smaržu 2015 gadā. Šī ir pirmā reize, kad Miu Miu paplašinās ārpus modes un aksesuāri tirgus. Aromāts ir klasisks ar modernu šķautni: ziedu aromāts, pamatā uz maijpuķītes un rozes notīm ar Akigala koka niansēm, kas piešķir Miu Miu neatkārtojamu unikalitāti.

Augšējā nots: maijpuķītes

Sirds nots: savvaļas roze

Pamata nots: Akigala koks ( koksne) 


PUDELES FLAKONS

Pudeles dizainu ir iedvesmojusi stepētā ādas soma, kura ļoti raksturo  Miu Miu zīmolu: juteklisku, mīkstu un sievišķīgu.
Dizains ir mūžīgs ar mūsdienu skatījumu, krāsains un nervozs no necaurspīdīga zila stikla, un ar caurspīdīgu sarkanu vāciņu. Ļoti kvalitatīvs no izsmalcināta stikla ar zelta logo relijefu uz balta matēta pudeles kakla.

Šis ir skaistākais pudeles flakons starp maniem 15 aromātiem. Un iespējams, ka man tas šķeit skaistākais, jo man ļoti patīk MIU MIU zīmols, ikoniskā Metalasse ādas soma, un šī gaiši zilā tirkīza ūdens krāsa kādā ir pudele ir prātam neaptverami saista un viena no manām mīļākajām krāsām. Jāsaka, ka, ja pavasarī maijpuķīšu dēļ jūkat prātā tik pat ļoti cik es, tad šis aromāts Jums viennozīmīgi patiks.  Šis aromāts nav unikāls, jo ilgi nav jādomā kādas notis ir jaušamas, bet kopā saturs + izpildījums ir ļoti veiksmīgs. 

Kā Jums šķiet vai MIU MIU ir izveidojis pienācīgu savu pirmo iznācienu? 
Lai Jums burvīga un skaistiem mirkļiem bagāta diena!
Xo,
L.



Pieejams 30ml, 50ml, 100ml,
30ml - 60.45eur Douglas
50ml - 87eur  Douglas





THE BRAND

Miu Miu is a high fashion women's clothing and accessory brand from the Prada fashion house. Miu Miu opened in 1993 and is headed by Miuccia Prada. The name Miu Miu is derived from Miuccia Prada's family nickname. Miu Miu brand is very differend from Prada. It is colourful, youthful, trendy, feminine, joyful and quirky while Prada brand is mature, timeless, classical, masculine and minimalist. Miu Miu brand mainly focuses on leather goods, inclusing footwear and handbags and only then on clothing. It is a globally recognized brand, with the greatest awareness in Asia Pacific.

THE FRAGRANCE

Miu Miu is set to launch its first fragrance in 2015. This is the first time that Miu Miu has expanded outside the fashion and accessories markets. The fragrance is classic with a modern edge: a floral based on lily of the valley & rose, with Akigala Wood to give a Miu Miu twist.

Top: lily of the valley

Heart: wild rose

Base: Akigala wood
*AKIGALAWOOD—a fractioned note of patchouli oil which contributes to the pepperish and woody character of the fragrance was created in Givaudan.


THE BOTTLE

The bottle is inspired by the quilted leather highly representative of the Miu Miu brand: sensual, soft & feminine
 *Timeless with a contemporary twist
 *Colorful & edgy with opaque blue glass, and translucent red top
Highly qualitative with sophisticated glass pattern and embossed gold logo on a white mat collar

Available sizes: 30ml, 50ml, 100ml.


*PR Product from Fragrances International
Post Comment
Camille Sugar teica...

Ou! Gribu pasmaržot! Kur atrodams? Douglas?

Unknown teica...

Douglas notiekti, vajdzētu būt arī Kristiana :)

ginta_b teica...

es smarzas nemainu... ir vienas gadus 7us kadus... bet so gribetos ziemassvetkos.... ari ziemassvetkos davanas nedavinam, bet si kka prasas, laikam tas pudelites del, tirkizzilais ar sarkano....

Santa teica...

Izskatās super, un maijpuķītes dievinu - gribu smaržas :) Un tas reklāmas foto ar kaķi <3

ginta_b teica...

tirkīzzilais ar sarkano vispār ir skaists extra skaists krāsu salikums... man tā šad tad sanāk sakrāsoties - tirkīzzilas acis sarkanas lūpas, ļoti patīk.... skatos tavi nagi.... es neesmu nagu krāsu pielūdzējs, bet ļooooti patīk tavi vienmēr... varbūt kādreiz sanāk kkāds ieraksts ??

Unknown teica...

Ir labi, ka ir savas " signature" smaržas. Tavs aromāts, kurš rakstuto Tevi, priecājos par tiem, kuri tā var. Varbūt nēesmu atradusi sevi, bet man nesagādā problēmas izvēlēties no 15 aromātiem katru dienu kā es vēlos smaržot ;)

Unknown teica...

Tas ar kaķi ir tik MIU MIU :) Un, ja maijpuķītes tiešām ir " Your thing", tad noteikti pasmaržot un uz rokas uzpūst ir obligāts pasākums :)

Unknown teica...

par krāsu salikumu Tev tiešām ir taisnība :)) Nagi ir mans " bums" man patīk krāsas, man patīk fun, man patīk dizainiņi un bling bling. Nespēju atcerēties, kad pēdējo reiz man būtu bijuši nagi vienā tonī, BET ok, lai iet raksts par nagiem ;) Rokas man pucē meistare, bet kājām Gelish lieku pati ;)

Velvet mimosa teica...

Ou, es arī gribu pasmaržot! :)

Unknown teica...

:)) gan Kristiana, gan Douglas ir :))

Auto Post Signature