Top Social

Kā dzīvot labāk?

Ja, Tu no sirds cieni un rūpējies par savu ķermeni, tad BIOTĒKAS veikali ir tieši tā vieta, kurā būtu noteikti jāiegriežas. Sākot no skaistumkopšanas līdzekļiem, tad saimniecības līdzekļiem un līdz pat bio un eko pamatiem uztura piramīdā un kā tad bez našķiem Tavam puncim.


Biotēka man nav sveša jau diezgan daudzus gadus, bet tikai salīdzinoši nesen, kopš apmeklēju uztura speciālistu- esmu sākusi pievērst uzmanību uztura etiķetēm. Un jāsaka, ka BIOTĒKAS veikalos man nav jāpavada neskaitāmas minūtes pētot etiķetes , lai atrastu mazāko no ļaunumiem. 


1. Clipper tēja vieglam miegam – šķiet, ka Top tēja no Clipper. Patiesi palīdz nomierināties un relaksēties. Praksē pārbaudīts - mājās mammas draugs izdzēra tādā ātrumā, ka man pat žēl nedaudz kļuva. Bet viņs tiešām juta uzlabojumus miega kvalitātē. Ja vīrietis jautā kur tādu var nopirkt, tas jau ir daudz. Sastāvā: kanēlis*, kumelītes* (25%), medus krūma lapas*, citronmelisa* (5%), baldriāna sakne (5%), dabīgs apelsīnu aromāts.Cena – 3,35 eur

2. Clipper Super Cosy šokolādes dzēriens – Vegāns. Bagātīga un ekstravaganta karstā šokolāde. Pagatavošana ar karstu pienu. Es šajos aukstajos vakaros aiz laimes nezinu, kur un kā likties, jo ar mandeļu pienu šis dzēriens ir labākais našķis, kurš silda gan punci, gan dvēseli, gan garšas kārpiņas. Iesaku izmēģināt ar IsolaBio itāļu augu pieniem -visi gardi. Cena – 5,50 eur

P.S. Clipper ir jauns zīmols Biotēkā (pagaidām var nopirkt tikai tur. Agrāk jau Clipper bija Latvijā, bet tad nozuda. Tie, kuri jau mēģinājuši, zina, ka Clipper ir izcili labā kvalitātē un visas tējas ir ļoti garšīgas, interesantas un ļoti-gaumīgas. Tagad Clippers kvalitāti ir vēl pacēlis. Varat ieskatīties, ir vēl visādi foršumforšie ‘’čaju’’ veidi ŠEIT



3. IsolaBio rīsu-mandeļu dzēriens – šis ir BIOTĒKAS klasika, "bestselleris". Maigs, ‘neuzbāzīgs’, viegli krēmīgs un elegants savā būtībā. Augu dzērieni ir ļoti saprotami cilvēka ķermenim. Dzīvnieku valsts pieni gan var raisīt organism neizpratni. Biotēka ļoti lolo IsolaBio, jo garša ļoti izceļās uz citu augu pienu ražotāju fona. Šim mandeļu dzērienam Cena – 3,45 eur
Lietoju gan ar Clipper šokolādes dzērienu, gan pievienoju kafijai vai tējai. Visos gadījumos garša burvīga un ir patīkami apzināties, ka uzpildu sevi ar labiem produktiem. :)





4. Farfalla rožu ziedu hidrolāts – tas tiek iegūts rožu ziedlapiņas destilējot ar ūdens tvaiku. Sastāvā – Damaskas roze. Piemērots jutīgai ādai, var lietot pat mazuļu ādai. Pamatā kalpo, lai nomierinātu, atsvaidzinātu, mitrinātu ādu. Var lietot arī virs grima – to noteikti Jūs zinat! Ja parasti rožūdeņi man ir par salkaniem, tad šī produkta aromāts ir tieši pecīzi izbalansēts , lai nebūtu par spēcīgu. Cena – 10,95 eur (Biotēkā ir ļoti liela izvēle no ziedūdeņiem un ziedu hidrolātiem!)


5. Sante Hypnotic Lashes līdzeklis skropstu kopšanai – efekts solās būt redzams pēc 4 nedēļām (28 dienu cikla). Tonis – melns. Lainera pildījuma aktīvās vielas sāk darboties ik reizi, kad pie skropstu pamatnes iezīmējat līniju – žibulītis remdē un nomierina, fitoestrogēnu saturošā ķekarainā sudrabsvece normalizē sebuma ražošanu, bet bērzu lapas nostiprina trauslas un plānas skropstas, kā arī veicina biezāku un garāku skropstu augšanu. Smalkā otiņa ļauj iezīmēt perfektu līniju, kas neizplūst visas dienas garumā un ir lielisks make-up akcents. Pārsteidzoši labs laineris un vēl ar kopjošām īpašībām. Cena – 14,20 eur

6. Coslys Micellar Cleansing Water Līdzeklis sejas attīrīšanai un kosmētikas noņemšanai ar organisku rožūdeni –,principā varētu saukt par Bio Biodermu. Patentēta, inovatīva rožu ekstrakcijas metode – īpašs, bez ķīmisku šķīdinātāju palīdzības iegūts, pilnīgs ekstrakts, kas maksimāli līdzīgs auga dzīvības sulai. Šādi iegūtā ekstraktā saglabājas visas rožu ziedu aktīvās vielas (polifenoli, vitamīni, antioksidanti, flavonoīdi) vienotā kompozīcijā. Cena – 15,50 eur
Dievinu, dievinu, pilnībā no visiem micelārajiem ūdeņiem viss mīļākais, roka automātiski pati sniedzas vakaros tikai pēc šī produkta!



7. Radius Source zobu birste – ražota Amerikā. Ļoti oriģināla rokturīša konstrukcija, kas reiz bijusi koksne, nauda un papīrs.
Ergonomiskais ''Slim Neck'' kāts vienmērīgi izlīdzina zobu birstes spiedienu, tādejādi aizsargājot zobus un smaganas. Uz zobu birstes galviņas plati izvietotie sariņi lieliski masē smaganas, sariņi ir nopaļoti un izvietoti pēc ventilatora principa, lai pasargātu zobu emalju un smaganas.
Unikālo kāta konstrukciju iespējams grozīt, un tā ir ideāli piemērota gan labrocim, gan kreilim, kā arī nodrošina ieteicamākos leņķus ideālai piekļuvei mutes dobuma šaurajās vietās. Lai nomainītu ekoloģisko zobu birsti, Tev tā nav jāizmet - vien jānomaina zobu birstes galviņa. Pateicoties īpašu ražošanas tehnaloģiju tās kalpošanas laiks ir garāks nekā parastai zobu birstei.
Cena: 9,90 eur

Un zobu birstei ir nozīme! Zobus jātīra tikai ar super soft zobu birstēm! Kopš savos zobos ieguldīju bagātību, man ir ļoti svarīgi zobus tīrīt ar labāko, kas ir pieejams. Nelietoju kuru katru Obu birsti vai zobu pastu unskalojamu. Bet. Ik rīta/ vakara soļos iekļauta zobu tīrīšana, diegošana un skalošana. Kā mans zobu ārsts lieliskais Raivis Sietnieks joko: Tev nav jātīra visi zobi, tikai tie, kurus vēlies paturēt! OM! :)


Tā nu mandeļu piens iet uz urrā un manai super zobu birstītei ir iegādāta arī mājiņa ceļošanai un portas bulgurs :) 

Kādas ir Jūsu attiecības ar Bio un eko kosmētiku un pārtiku? Pievēršat tam uzmanību vai ir nemas nē? Varbūt Jums ir kāds mīļākais produkts no Biotēkas sortimenta? 


Post Comment
Unknown teica...

Manam pašreizējam uzuram Biotēkā pērku tikai tējas un klijas :)
Arī esmu iegādājusies šādu zobu birsti! Tā ir neierasti liela, bet ar savu uzdevumu tiek galā uz viesiem 100%!
arinaozolina.blogspot.com - jauns blogs!

Unknown teica...

:) jā, par zobu birstes izmēru arī Es sākumā biju izbrīnīta, bet sākot to lietot- man ļoti iepatikās! :)
O, iauna laa, cik feini ;)

Auto Post Signature