Top Social

MAYBELLINE New York Tonālo krēmu apskats

Maybelline New York Tonālo krēmu cīņa



Katrai no mums ir savs ādas tips, ādas stāvoklis līdz ar to arī vajadzības un prasības atšķiras. Kā tad atrast un noteikti kāds tonālais krēms būs piemērotākais tev?
 
Šodien varat lasīt manas domas, novērojumus par dažādiem Maybelline New York tonālajiem krēmiem. Nobeigumā tiks noteikts mans favorīts, kurš viss labāk atbilst manām vajadzībām, un tāpat arī pastāstīšu, kuriem tonālajiem krēmiem Jums derētu pievērst uzmanību ņemot vērā savu ādas tipu. 





Dream Pure 8 in 1. Šis BB krēms ir mans mīļākais ar visu to, ka man ādas tips ir sauss, šis BB krēms turas un klājas pasakaini, iespējams, ka kaitēju savas ādas stāvoklim ( kaut gan vizūali nekas nepasliktinās), bet uz nakti cenšos likt īpaši mitrinošus krēmus, tapēc bez bēdas ik dienas gaitas aizvadu ar šo draugu. Šis BB krēms ir mans fovorīts jau ilgu, ilgu, jo ilgu laiku. Piepūderēts turēsies visas dienas garumā. Silicilskābe palīdz novērst pumpu rašsanos. Šis bija mans labākais draugs brīvdienās, kuras pavadīju Italijā. Āda bija izlīdzināta, gluda, starojoša un izskatījās pasakaini. Lietoju un turpināšu lietot.
SPF 15, tonis - medium, nesatur eļļu un nav taukains , sastāvā 2% salicilskābe, uz ūdens bāzes.





Dream Fresh 8 in 1 būs BB krēms starojošas ādas efektam, viegli izlīdzinās sejas toni, nebūs sedzosš, nebūs smagnējs. Patiks sausam un normālam ādas tipam.  Ikdienas lietošanai dabīgs efekts, vakaram varētu būt par vieglu, ja vien pamatā nav gandrīz perfekta sejas āda, kuru nav nepieciešams koriģēt. Neiesaku taukainai ādai- pēc neilga laika sejas āda mirdzēs kā ar sviestu ieziesta :) patreiz topā ir kopta, satrojoša un mirdzoša sejas āda, tad šis BB krēms ir tas, kurš šo efektu palīdzēs radīt.
SPF30,  netaukains sastāvs, tonis- light medium, uz ūdens bāzes.






FIT ME.. zelta vidus ceļš, viegli klājas, maskē, labim pieskaņojas ar toņiem, ir jāpiepūderē. 
Derēs kā dienas gaitām tā ari vakara pasākumiem. Pilnīgi multifunkcionāla un universāls. 
Tātad teorētiski labākais, bet nē. Kaut kas sajūtu ziņā man tomēr viņā līdz galam nepatīk. Varbūt iemesls ir man nepiemērots tonis. 
Tonālais krēms uz ūdens bāzes, nesatur vaskus, tonis 120 classic ivory, SPF 18.




Dream Satin liquid ir krēmīgs un biezākas konsitences tonālais krēms.  Dzīvīgs sejas ādas efekts, vidēji sedzošs, nav smags, viegli klājas. Sastāvā hialoronskābe, kura nodrošina ilgstošāku mitrināšanu. Lai nu kā ar šāda tipa tonālajiem krēmiem nespēju sadraudzēties - tonālā krēma uzvedība nenosakāma, katru reizi uzvedas savādāk. Ļoti ietekmējas no ārējiem faktoriem. :(  tikko pēc uzklāšanas rezultāts ir burvīgs, jo ilgāk uz sejas m, jo nesaprotamāks stāvoklis. 
SPF 13, 40.fawn, tonālais krēms uz ūdens bāzes, kurš sola sejas toni ar nemanāmām porām, satur hialoronskābi.




Super stay Better Skin sedzošs, trekns, biezas tekstūras tonālais krēms. Visu nomaksēs, izlīdzinās, bet obligāti kārtīgi jāpūderē, jo dikti lipīgs, ķepīgs. Es nespēju sadraudzēties. Viss kas pieskārās manai sejas ādai arī tiek noklāts ar tonālo krēmu. SPF 20. Vakara izgājienam -jā, kad smagu make-up var atļauties, ikdienas leitošanā - nē! Tiem, kuriem nekas nav jāmaskē būs daudz par daudz. Ar rokām uzklāt sarežģīti, iesaku vai nu buffer otu vai sūkli. Ar kalsisko tonālā krēma otu cīnīsieties ar strīpainu sejas ādu. Lai gan produkts piemērots mana tipa ādai un ilgstoši lietojot sola arī ādas stāvokļa uzlabošanos- manā gadījumā tas nedarbojas pilnībā nemaz. Nespēju ikdienas solī lietot - principā šo tonālo krēmu testēju vis vairāk cenšoties atrast veidu kā tas uz manas sejas adas varētu darboties.. Līdz šim bez rezultatiem :(
SPF20, normālam ādas tipam, 032 Golden tonis, uz ūdens bāzes, sastāvā glicerīns, kurš paīdz produktam labāk turēties uz ādas. 




AFFINITONE
Tone-on-tone mans favorīts no tonālajiem krēmiem. Uzklāšana viegla, ērta ar jebkuriem paņēmieniem- derēs kā ota, sūklis, tā arī viegli uzklāt būs ar pirkstiem. Tonālais krēms īsā laika posmā fiksējas uz ādas, ir nejūtams, nav lipīgs, nav pārlieku spīdīgs vai smags. Ikdienas lietošanai izcils sabiedrotais. Patik, ka nomaskē nepilnības, bet saglabā ādas dabiskumu, nav maskas efekta. Viegls un nejūtams. 
Uz ūdens bāzes, tonis- 17 rose beige, sastāvā glicerīns un E vitamīns.





Ņemot vērā manu ādas tipu: normala vairāk sausa/dehidrēta āda

MAN piemēroto MAYBELLINE NEW YORK TONĀLO KRĒMU TOPS:

  • 1. Vieta AFFINITONE tonālais krēms ( jebkurš ādas tips) 
  • 2. Vieta Drem Fresh BB krēms ( sausa, normāla āda) 
  • 3. Vieta FIT ME tonālais krēms ( sausa, normāla āda)
  • 4. Vieta DREM PURE BB  krēms ( taukainai ādai )
  • 5. Vieta Satin Liquid tonālais krēms (  jebkurš ādas tips )
  • 6. Vieta Super Stay Better skin tonālais krēms ( normālai, kombinētai un sausai ādai )


Kurus esat lietojušas Jūs? Kuram dodad priekšroku, vai uzskatat par vis nederīgāko? 

Lai Jums super skaista diena! 
Xo,
L.
Post Comment
Camille Sugar teica...

Man šķiet, ka Dream Fresh BB uz tevis izskatās vislabāk :) Es gaidīju kad man samainīs pret gaišākiem toņiem, tāpēc no manis atsauksmes būs mazliet vēlāk, bet pagaidām patīk Dream Satin :)

Unknown teica...

Nu re bildē izskatās visādi , bet ar vienu pašu tonālo nepiepūderētu nekad nekur neeju :D un dream fresh man tik 3 vietā :)
Oi, ja es čakarētos ar toņiem :D nedaudz jau nepareizi vnk ņemt tonālos ar pofig kādu toni un ķeksēt sev uz sejas :D

Unknown teica...

man bija pavisam nesen paraudziņi no better skin 2 gab un fit me 1 gab. katrs paraudziņš pietika 3x. better skin jau pēc 3h peldēja un kļuva pleķains, lai gan no sākuma likās labs. fit me sākumā likās ļoti viegls, nemanāms, taču arī pēc aptuveni 5h sāka peldēt. toņi, protams, nebija īstie, taču ar pūderi to viegli labot. piebildīšu, ka man taukaina āda.
noteikti gribēšu pamēģināt bb pure, jo šķiet, ka varētu atbilst.

Unknown teica...

Jā, tas BB taukainai ādai varētu patikt viss labāk, un es tiešām pat varu iedomāties, kas notiek uz taukainas sejas ar better skin :/

Auto Post Signature