Top Social

INGLOT Eye and Lip make-up



INGLOT EYE SHADOW KEEPER ( paraben free) 
Eye Make-up Base/ Acu ēnu bāze

10ml, 16€
INGLOT prezentē Eye Shadow Keeper acu ēnu bāzi, kas saglabās jūsu grimu no rītausmas līdz krēslai. Gaiši bēšīgā bāze ērtā tūbiņā sniegs puscaurspīdīgu plānu kārtiņu uz plakstiņa, veidojot perfektu pamatu jebkādu produktu uzklāšanai. Jūs būsiet pērsteigti cik ilgi jūsu ēnas un laineri spēj turēties. Nav svarīgi vai visu dienu pavadat darbā, vai izklauidējaties visas nakts garumā, Jums nebūs jāuztraucas par to kā Izskatās Jūsu make-up. INGLOT acu ēnu bāze saglabās Jūsu vrimu tieši tur, kur tai jāatrodas. 

Lieliski darbosies gan uz gludiem plakstiņiem, gan izlīdzinās grumbiņas uz nobriedušas ādas, liftinga make-up saglabāsies izcils visas dienas garumā. Ļoti ekonomisks iepakojums, ērta strādāšana, izceļ krāsas intensīvāk. Ļoti uzticama acu ēnu bāze. 



ENG: INGLOT presents Eye Shadow Keeper – a brand new makeup base that will keep your eye makeup on from dusk till dawn. Fair beige base available in a practical tube will create a semi-translucent film on the eyelid, providing perfect canvas for any application with very little product. You will be surprised by how long your favourite eye shadow or eyeliner can last. No matter if you spend a long day at work or party all night long, you will not have to worry about your makeup any more – INGLOT Eye Shadow Keeper will keep your makeup right where it is supposed to be.


INGLOT Color Play Lipliner 316
Neitrāls, maigs lūpu zīmuļa tonis, kuru var izmantot gan kontūras izzīmēšanai, gan izmantot kā matētu lūpu toni aizpildot lūpas pilnībā. Zīmulis ir maigs un mīksts, bet arī patīkami noturīgs. 
Lūpu zīmulim arī pievienots asināmais, lai nepieciešamības gadījumā varētu pašu produktu arī noasināt.
0,3g, 11€ 
Pieejami 8 dažādi toņi. 



INGLOT COLOR PLAY Lipliner 315
Sastāvā sintētisks bišu vasks, šī sviests, rīcineļļa
Nesatur parabēnus, produkti nav testēti uz dzīvniekiem. 



Kāda ir Jūsu iecienītākā acu ēnu bāze? 
Vai lietojat ikdienā lūpu zīmuļus? Ir kādi iecienītākie?


Sekojiet INGLOT jaunumiem, piedāvājumiem un iedvesmai
Lai Jums super lieliska diena !
Xo,
L.


Post Comment
Unknown teica...

tā aveņu krāsa fantastiski tev piestāv :)
man šobrīd ir artdeco. neko sliktu pateikt nevaru, izņemot to, ka produkts jāķeksē. labāk patīk izspiežamas tūbiņas, jo tā ērtāk un higiēniskāk.

Camille Sugar teica...

O! 315 tonis uz manis izskatās krietni tumšāk, acīmredzot, dēl ādas toņa :)

Unknown teica...

Paldies, tas aveņu man ir tik ļoti mīļš. Iecienītākais. Par bāzes higēniskumu piekrītu :) man Artdeco bundulīti. Aromāts nepatīk, bet bāze jūtīgām acīm ir super. :)

Unknown teica...

Tumšāk jau nav slikti ;) bet iespējams tas varētu būt kontrastā ar ādu :)

Auto Post Signature