Top Social

H & M Beauty kosmētikas apskats

2015. Gada rudens tendences

No tumšām dramatiskām acīm un lūpām līdz nevainojamam un netirālam make-up, jaunā H&M  skaistumkopšanas līnija ietver visas aktuālās rudens skasitumkopšanas tendences. Šīs sezonas noskaņa ir izteikti demokrātiska: grafiska, dumpīga, tai pat laikā jautra un dabiska. Un visi šie tēli ir moderni un liek izcelties. 
Nevainojami kopta, estētiski svaiga ( persiku, maigi rožu rozā toņi) un smalki veidota āda ir spēcīga šī rudens stila tendence. Dabisks make-up var tikt padarīts siltāks ar kanēļa, terakotas un riekstu toņiem. 

Iztekti matēta lūpu krāsa tumšā plūmju vai ogu krāsā šajā rudenī ir spēcīgs pieteikums.  Bet iespaidīgu efektu var panākt arī ar izteikti spīdīgām lūpām. ( jā, lūpu spīdumi atgriežas modē) 

Faktūra uz acu plakstiņiem var būt tik pat efektīga kā krāsa. Spēlējies ar izteikti matētu struktūru vai spīdumiem, caurspīdīgiem, krēmīgiem un slapja efekta make-up stila tēliem. 

Izmēģini lilā, laša rozā, ķieģeļa, oranžo - iespējas ir nebeidzamas. Jau kopā dažādus vienas krāsas toņus, papildini ar kādu detaļu (pimēram skropstas) pretkrāsā un  dramatisks un jautrs grims būs gatavs! 
Manā lietošanā nonāca sekojoši produkti:

  • Vaigu 2 sārtumi: Pale Pink (maigi rozā) 7.99 eur, Pink Peach ( maigs persiku tonis) 7.99eur    9/10
  • Bronzeris:  Deep bronze ( ar mirdzumiņiem) 7.99eur 9/10
  • 2 acu ēnas: Turmeric ( dzeltens) 5.99 eur un Obsidian ( melns) 5.99eur  9/10
  • Lūpu krāsa: Brunette Ambition 9.99 eur 8/10
  • Lūpu zimulis- spīdums : Randezvous 5.99 eur  ( veikalā nav pieejams iegādei asināmais, kas mani sarūgtināja, jo jāiet speciāli citā veikalā meklēt asināmo, kurš varētu derēt šim zīmulim. Patreiz krāj putekļus un netiks lietots, jo nav ar ko noasināt) . Dikti bēdīgi! 
  • Nagu lakas: Parisienne ( sarkana), Metallic Matcha ( zaļa ar mirdzumu), Indigo Ink ( tumši zila), Periwinkle ( debesu zila), Silver lining ( sudraba mirdzumi), mimosa blossom ( dzeltena ar mirdzumiem).  Nagu lakām jauka noapaļota otiņa, man ar tādām ir viegli pašai sev uzlakot nagus. Tekstūras jaukas, žūst pietiekami ātri.
  • Acu ēnu aplikātori: 3gab, 2.99 eur ( nelietoju aplikātorus vispār) 
  • Nagu vīlīte forša un noderīga!!!  3 vienā dažāda raupjuma malas. 2.99 eur  
Visi kosmētikas produkti, kuri nonākuši manā īpašumā pateicoties H&M Latvija :) ir ļoti labi, pigmentēti un ietērpti skaistos iepakojumos. Cenas arī ir pārsteidzoši patīkamas. Tiešām ikvienam pa kabatai.
Manu acu skatu piesaistīja vēl krēmveida izgaismotāji, lūpu lakas, grima bāze, acu laineri ( pasakainas krāsas), otu dezinfekcijas līdzeklis, konsīleri, hmmm, kaut kas šķiet, ka bija vēl, bet patreiz piemirsies. Attiecīgi vēlos teikt, ka izvēle liela, skaista un praktiska. Šķiet tiešām superīgi, ka arī profesionāļi spēs šeit sameklēt sev darbam noderīgus produkuts. Kā arī ikvienai skaistuma entuziastei izvēle šeit nebūs par šauru.
Vienīgais mans pē un fū ir par zīmuļa asināmā nepieejamību, skatos uz bildēm un atkal priecājos par lūpu zīmuli, bet secinu, ka reāli viņu izmantot nevaru :( Sasodīts. Nedrīkst pārdot lietas, kurām nav nodrošināta funkcionalitāte. Žēl arī, ka otas nevar aptaustīt- visas iepakojumos. Bet visādi citādi, kam gan negādās ķibelītes.

Ko esat mēģinājušas? Kas patīk? Ko vēlētos pamēģināt? 
Ā, man vēl patīk smaržiņas un ķermeņa spreji :) Jāsaka, ka dāvanu draudzenei šeit ir viegli atrast :)
Lai skaists nedēļas sākums!
Xo,
L.

Seko H&M : INSTAGRAM , FACEBOOK 
Produkti darbībā:
Izmantotas abas ēnas, persiku vaigu sārtums, bronzeris un lūpu krāsa! 
Šeit lūpu krāsa nomainīta uz lūpu spīduma zīmuli un acu ēnojums jau ir advancējies ar papildus produktiem! :) 
Post Comment
Camille Sugar teica...

Sadraudzējies ar to dzelteno? :)

Unknown teica...

Pigments labs, viss forši, bet ikdienā dzeltens... man jau ir viena dzeltena MUFE ēna un vēl pārītis Sleek .... vēl viena bija liela, lai cik pigmentēta nebūtu :D

Alksne teica...

Es par ar savu lielo asināmo, nezinu kādēļ, nevaru noasināto to lūpu krītiņu. Negribas domāt, ka zīmulis pie vainas. :/
Tās sejas bāzes finish ir kaut kas tāds ko es 1x redzu, veikalā kārtīgi patestē uz rokas, rokas locītavas, lai redzētu par ko es runāju. :D

Unknown teica...

Ah, tad pat ja ir asināmais nevar noasināt :/ grrr
Njus ok, notestēšu bāzi kārtīgāk :))

Zanda teica...

Lūpu krītiņš lieliski asinās ar Essence, Maybelline un Artdeco Duo asināmajiem :) Visus mēģināju un ar visiem vienlīdz labi! Tā brūna lūpu ir ok, bet man liekas, ka tas tonis nedaudz vecina. Varbūt dēļ tā spīduma vai kā, savukārt, otrs sarkanīgais tonis - dikti skaists!

Auto Post Signature