Top Social

Saneribox Augusta pārsteiguma kastīte

Sievišķīgākā un elegantākā skaistuma kastīte Latvijā. 

Kas bija kastītes pildījums? Lasi tālāk un uzzināsi, kuri ir mani favorīti un kuri no miniatūru produktiem manā plauktā jau ir pilnos izmēros.





Šādu bagātīgu kastīti saņēmu no kurjera 4dienas vakarā, dienu pirms draudzenes kāzām, kad prāts bija pilns citu domu un darbu, ka pat neatlika laika, lai ielūkotos kastītes saturā. Biju jau citu meiteņu blogos manījusi aprakstus par kastītes saturu, bet kaut kā bija piemirsies, kas tad tur īsti ir. Ui, kāda bija mana sajūsma atverot kastīi. Lieliska, vienkārši lie-li-ska! 


Šis eļļas dušas produkts būs izmēģināšanai, jo nēesmu pirms tam šādu lietojusi, iepriekšējās kastītēs bija atrodamas šīs pašas līnijas intīmās ziepes. Ņemšu līdzi ceļojumā, lai pirmās dienas ir ar ko pludmales smiltis noskalot :) 
iegādāties var Debenhams un aptiekās, cena: 200ml 13.50eur


Schwarzkopf  BC color freeze līnija jau manā plaukā ir kādu nedēļu pilnizmēra tilpumos- man ļoti patīk. Noteikti sekos arī raksts par šiem produktiem atsevišķi. 
Iegādāties var: Salonos Kolonna, Stockmann, Frizieru veikalos
Šampūns 250ml 10.30 eur, Maska 200ml 17.00eur


YSL Black Opium smaržu paraudziņu izmantošu kādā no pasākumiem, kad vēlēšos atjaunot aromātu, jo arī šis produkts man ir pilnizmēra. Dievinu šīs nedaudz smagnējās, viltīgās un noslēpumainās smaržas. Noteikti būs atkārtots pirkums! Patiks meitenēm ar  raksturu. ;)
Iegādāties var: Stockmann, Douglas, Debenhams, Kristiana
30ml - 59.00eur, 50ml- 89.00eur


YSL skropstu tuša FAUX CILS ir burvīga. Ļoti patīk otiņa, smuki pagarina, nesaķepina, atdala un kuplina skropstas. Šo tušu iesaku dāmām, kurām nepatīk smērēšanās un ilga skrosptu krāsošana, bet vēlas izteiksmīgāku acu skatienu.
Iegādāties var: Stockmann, Douglas, Debenhams, Kristiana
7,5ml - 34eur


Garnier Miracle Skin Cream +30 nav patreiz vēl priekš manis, jo kaut kur putekļus krāj pilnizmēra produkts, kura tonis manai gaišajai ādai ir daudz par dzeltenu. :(
Iegādāties var: lielākajos tirdzniecības centros un Drogas
50ml- 9.99eur


Par Verdeoasi līdz šim arī nebiju neko zinājusi. Apraksts ir par pretcelulīta krēmu, bet man tikuši mitrinošie dienas krēmi sejai. Tapēc par cenām neko nevaru minēt, bet iegādāties var: Medicīnas centrā Ultrameds-K, Dzirnavu ielā 89
Varbūt kāda ir saskārusies jau iepriekš ar šo zīmolu? Ir kādi komentāri?


Un kā gan nepieminēt kastītes lielākos dārgumus? Dove summer glow krēmu - viegli tonējušu, mitrinošu ar neuzbāzīgu aromātu. Tieši tas kas nepieciešams, lai saglabātu vasaras iedegumu ilgāk. Un kastītes SUPER STAR- Beauty Blender. Manā īpašumā šī jau ir 5 ola. 4 rozā un viena balta. 2 gan dodas pēc vairāk kā gada lietošanas uz konteineru, bet labāka  kosmētikas sūklīša tirgū patreiz nav un viennozīmīgi  šis ir cenas vērts. 

Paldies SANERIBOX par šo pārsteigumu! Viss kā vienmēr skaisti noformēts, aprakstīts un sirsniņa arī ir iepriecināta. 
Pasūtīt kastīti varat ŠEIT un sekojiet SANERIBOX jaunumiem ŠEIT

Post Comment
M&M FASHION BITES teica...

Nice box :)
BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
Maria V.

Unknown teica...

It is reay lovely :)

Auto Post Signature